Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NEMLİ VE IŞILTILI BİR CİLTLE UYANMAK İÇİN 3 ÖNERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO YUZU-C EYE AWAKENING ESSENCE
SHISEIDO
Anında Canlandıran & Aydınlatan Göz Çevresi Bakım Kremi
1.750,00 TL
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Yüz Maskeleri

NEMLİ VE IŞILTILI BİR CİLTLE UYANMAK İÇİN 3 ÖNERİ

  • Eylül 22, 2022

Sabah uyandığınızda nemli, canlı, yorgun görünmeyen ve ışıl ışıl bir cilt ile güne başlamak gibisi yok!

Ama elbette her gün güne böyle başlamak pek de mümkün olmuyor. Uykusuz geçen bir gecenin, yoğun ve stresli geçen bir iş gününün ya da bambaşka bir sebebin ardından ertesi sabaha donuk, mat, yorgun görünen bir cilt ile uyanmak çok keyifsiz bir durum.

Sonuç olarak hepimiz kusursuz görünen, nemli ve ışıltılı bir cilt ile güne başlamayı çok istiyoruz. Ve güzel haber şu ki bu asla imkansız değil. Elbette harika bir cilde sahip olmanın en önemli adımlarından biri bir cilt bakımı rutini oluşturmak ve düzenli olarak cilde bakım yapmak. Bu adımın en önemli kurallarını sizlerle daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık. Fakat bu yazımızda sizlere tam da o hayalini kurduğunuz cilt görünümü ile güne başlamanız için öneriler de bulunacağız. 
Bunun için bakım rutininize yapacağınız birkaç minik değişiklikle sabahları yenilenmiş, tazelenmiş, pürüzsüz görünen bir ciltle uyanabilirsiniz.

Sabah önemli bir görüşmen mi var?

Hazır ol!

Doğanın ışıltısı bir gece önceden başlar.

Hadi gelin şimdi bu harika görünüme kavuşmanız için sizlere tavsiye ettiğimiz ürünleri görelim. 

Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot: Waso serisinin yeni üyelerinden biri olan bu harika C vitamini serum, Cildi anında canlandırma, aydınlatma, parlatma ve nemlendirme özelliğine sahip olan bir üründür. İçeriğinde ki Japon Yuzu özünün nem yükleme gücünü ve aydınlatıcı özelliğini içeriğindeki duo C Vitamini ile birleştirir. Aynı zamanda yine içeriğinde buluna özel bitkisel yağlar ile cildi besler, yumuşatır ve erken yaşlanma belirtileri ile de savaşmanıza yardımcı olur. Bu serumu düzenli olarak sabah ve akşam herkes kullanabilir. 

Shiseido Waso Eye Awakening Essence: Göz çevresine anında parlaklık, ışıltı ve nem kazandırmasının dışında şişkinlikler ve koyu halkalar gibi endişeler üzerinde de etkili olan C vitamini içeriğine sahip bir göz çevresi bakım kremidir. Tek kullanımda bile gözlerinizin etrafındaki yorgun görünüm giderir ve cildi canlandırır. İçerisindeki aktif bileşenler ve serinletici etkisi sayesinde göz çevresini anında rahatlatır. Yorgun görünümden uzak, nemli ve ışıltı bir göz çevresi görünümü için 12 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlar.

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask: Waso serisinin ikonikleşmiş olan ve herkes tarafından çok sevilen gece güzellik maskesi ertesi sabaha ışıl ışıl uyanmanız için siz uyurken cildin nem seviyesini ve parlaklığını yeniden kazandıran nemlendirici gece maskesidir. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir, besler, yorgunluk belirtilerinden arındırır ve canlı, ışıltılı bir cilt ile güne başlamanıza yardımcı olur. Sadece 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkar.
İşte size o hayalini kurduğunuz cilt ile güne başlamanız için en etkili ürünler, sizde bu 3 ürünü bakım rutininize ekleyerek nemli ve ışıltılı bir cilt görünümü ile güne başlayabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ