Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NEM BOMBASI DOĞAL CİLT BAKIM SERİSİ POLAAR ICESOURCE
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ICESOURCE HYDRATING GEL
POLAAR
Yağlı Ciltler İçin Jel Nemlendirici
1.350,00 TL
ICESOURCE SUPER HYDRATING MASK
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Maske
1.350,00 TL 875,00 TL
ICESOURCE HYDRATING CREAM
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Krem
1.350,00 TL

Nemlendirici

NEM BOMBASI DOĞAL CİLT BAKIM SERİSİ POLAAR ICESOURCE

  • Şubat 23, 2022

Nemli bir cilt daha genç, daha sağlıklı ve daha canlı görünen cildin anahtarıdır. Nem cildin en temel ihtiyacıdır. Cilt yapımız her ne olursa olsun cildimizi sürekli ve düzenli olarak nemlendirmemiz gereklidir. 

Günlük yaşantımızda çevresel faktörlerden en çok cildimiz etkilenir ve bu olumsuz şartlar cildimizde bir de nemsizlik ile birleşirse cildimizde ciddi hasarlara yol açabilir. Cilt bakımı denilince bir ritüel oluşturmamız gerekse de aklımıza ilk olarak her zaman ‘’Nemlendirici’’ler gelir. 

Buzullardan gelen güzellik olarak bildiğimiz Vegan ve Temiz içeriklere sahip olan Polaar markasının Icesource serisi ise ‘’NEM BOMBASI’’ ifadesinin tam karşılığını hak ediyor. 

Polaar'ın IceSource serisi, cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olmak için çevre kirliliğine karşı da etkili olan saf buzul suyu kullanarak cildi nemlendirmek, yumuşatmak ve dolgunlaştırmak için tasarlanmıştır. 

Seri de bulunan tüm bakım ürünlerinin ortak özellikleri ise, cildi yoğun bir şekilde nemlendirmek, cildin hasarlara karşı korumasını artırmak, cilde rahatlık ve esneklik kazandırmaktır. 

Polaar Icesource serinin nem bombası özelliğine sahip 3 ürününü tek tek inceleyelim. Seride bulunan ürünlerin hepsinin içeriğinde saf buzul suyu, Antartika yosunu ve hyalüronik asit vardır. Antartika yosunu kutuplarda -3760 metre derinliklerinde elde edilen ve yağ asitleri bakımından çok zengin olan bir yosundur. Hyalüronik asit ise cildin toparlanmasını ve genç kalmasını sağlar.

1. Polaar IceSource Super Hydrating Mask: Nemsiz ciltlere adeta nem banyosu yaptıran bir maske olarak adlandırdığımız %95’i doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendirici maskedir. Bu nem maskesi cildi anında neme doyurur, tazeler, rahatlatır ve canlandırır.

2. Polaar IceSource Hydrating Cream: Kremsi bir yapıda ama yağlı bir yapıya sahip olmayan %95’i doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendirici kremdir. Ciltte 24saat boyunca nem sağlar. Cildi anında tazeler ve dolgunlaştırır. Nem ile birlikte cilt rahatlar, yumuşar ve parlaklık kazanır. Nemsiz ve kuru ciltler için uygundur.

3. Polaar IceSource Hydrating Gel: Yağlı ve karma ciltlere özel olarak formüle edilmiş cildi yağlandırmadan nemlendiren jel yapıda %96’sı doğal içeriklerden oluşan yoğun nemlendiricidir. Cilde 24 saat boyunca nemlendirme sağlarken cildi pürüzsüzleştirir, canlandırır, gözenekleri sıkılaştırır ve yağlı parlaklığı ortadan kaldırır. 

Biz bu ürünlere bayılıyoruz ve şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Tüm ürünlerini inceledikten sonra sizde kendinize uygun olan nemlendirici bakım ürününüzü seçtiyseniz ve Buzullardan gelen bu özel ürünleri deneyimlemek isterseniz daha fazla geç kalmayın deriz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ