Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKEK CİLTLERİNİN DE BAKIMA İHTİYACI VARDIR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MEN ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre – Erkekler için
3.960,00 TL
MEN FACE CLEANSER
SHISEIDO
Çok Yönlü Yüz Temizleme & Tıraş Köpüğü – Erkekler için
1.950,00 TL

Erkek

ERKEK CİLTLERİNİN DE BAKIMA İHTİYACI VARDIR

  • Mayıs 03, 2021

Erkek cildi kadın cildine göre farklıdır, ciltleri daha kalındır ama dış hasarlara karşı daha az dayanıklıdır. Özellikle tıraşa bağlı olarak cilt hassasiyeti, leke, nemsizlik ve cilt bariyeri bozukluğu sıklıkla yaşarlar. İlk yaşlanma belirtileri ortaya çıkmaya başladığında ise erkek cildi kadın cildine göre daha hızlı yaşlanır; ince çizgi, kırışıklık ve sarkma gibi cilt sorunları daha belirgin şekilde görülür. 

Peki erkekler ciltlerinde yaşamış oldukları bu endişeler için neler yapabilir ve genel olarak erkek cildi ile ilgili söylentiler doğru mu? 

Biliyor musunuz, erkeklerin % 75'i artık kendi bakım ürünlerini satın alıyor. Çoğunlukla hızlı ve görünür sonuçlar elde etmek için yüksek performanslı ürünlerle ilgileniyor. Şaşırdığınıza eminiz. Biz de öyle! O yüzden erkek cildi ile ilgili doğru bilinen yanlışları radarımıza aldık. 

1. Erkek cildinin nemlendirmeye ihtiyacı yoktur!

Bu bilgi tamamen yanlıştır hatta cildin ileri yaşlarda genç görünmesini engelleyecek tehlikeli bir bilgi. Erkek ve kadın farketmeksizin her cildin neme ihtiyacı vardır.

Shiseido Men Energizing Moisturizer Extra Light Fluid: Cildi parlatmayan, hemen emilen, hafif bir dokuya sahip canlandırıcı ve nemlendirici bir emülsiyon. İnce çizgilerin, donukluğun ve kuruluğun görünümü azaltır.

2.Erkeklerde sakallı bölgenin temizlenmesine gerek yoktur!

Sakallarda aynı saçlar gibi yağlanır ve kiri barındırır. Bu da ciltte genel anlamda birçok soruna sebep olabilir. Bu yüzden erkeklerin cildini her gün temizleme ürünü ile temizlemesi gerekir.

Shiseido Men Face Cleanser: Cildin doğal nemini kaybetmeden cildi derinlemesine temizler. İdeal bir şekilde temizlenmiş, yenilenmiş ve nemlendirilmiş bir cilt görünümü sağlar.

3.Erkek cildinin dış etkenlere karşı savunması daha güçlüdür!

Yapılan araştırmalar sonucunda erkek cildinin savunma gücünün düşük olduğu ortaya konmuştur. Shiseido, erkek cildinin ayrıca 3 zayıflıktan muzdarip olduğunu keşfetti:

-    Düşük iç savunma gücü
-    Düşük anti-oksidasyon gücü
-    Düşük hasar direnci

Ultimune Power Infusing Concentrate: Kırmızı mucize Ultimune’un erkekler için özel olarak tasarlananı: Ultimune Men. 

Erkek cildinin 3 ana zayıf noktasını güçlendirmek için özel olarak formüle edilmiş, cilt savunmasını arttıran, cildi yumuşatan, enerji veren ve son derece nemlendirici bir serumdur. Triple TSUBAKİ Technology ™ , Japon Botanik kamelya özleri ile cildin koruyucu ve yenileyici gücünü destekler. 32 saat cildin nemli olmasını sağlar. Yaşlılık belirtilerini geciktirir. 
Ultimune mucizesi gri ambalajıyla artık erkeklere özel!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ