Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKEKLERİN DE SEVEREK KULLANDIĞI ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MEN ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre – Erkekler için
3.960,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
MEN TARGETED PENCIL CONCEALER
SHISEIDO
Kalem Şeklinde Kapatıcı – Erkekler için
2.050,00 TL

Erkek

ERKEKLERİN DE SEVEREK KULLANDIĞI ÜRÜNLER

  • Temmuz 08, 2021

Kadınlar cilt bakımına daha çok dikkat ederken erkekler de bizden geri kalmıyor. Erkeklerin severek kullandığı ürünler hangileri? 

Günümüzde artık erkeklerde kişisel bakımlarına önem vermeye başladı. Cildine iyi bakan erkeklerin sayısı günden güne artarken, erkekler için geliştirilmiş cilt bakım ve makyaj ürünlerinin haricinde uniseks kullanılabilen haftalık bakım ürünleri de erkeklerin severek kullanmaya başladığı ürünler arasında. 

Temizleme, nemlendirme ürünlerini hemen hemen artık her erkek kullanıyor. Bunların haricinde ise nemlendiricinin etkisini artırmak ve anti-aging etkisi elde edebilmek için serumlar, haftalık bakımda uygulaması kolay onarıcı maskeler ve göz bakım kremleri de erkekler tarafından çokça seviliyor.

Erkekler de kapatıcı ürün seviyor

Bakım ürünlerinin dışında ise tıpkı kadınlar gibi günlük hayatlarında kendilerini daha iyi hissetmek için doğal görünümlü, pratik ve ciltte belli olmayan kapatıcı ve BB krem gibi makyaj ürünleri de erkeklerin favori listelerine eklendi.

Shiseido’nun özellikle haftalık bakım ürünleri hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarlanmış olsa da erkek cildinin farklılıkları göz önünde bulundurularak onlar içinde özel ürünler geliştirilmiş ve raflarda yerini çoktan almış.

Shiseido Ultimune Men

Dünyada tüm kadınların favorisi olan Shiseido’nun kırmızı mucizesi Ultimune Power Infusing Concentrate erkekler tarafından da çok sevilince bu yıl erkek cildine özel olarak formüle edilen Shiseido Men Ultimune erkeklerin yoğun ilgisini gördü.

Yıllar süren araştırmalar, erkek cildinin kadın cildine göre iç ve dış streslere karşı daha az dayanıklı olduğu gerçeğini ortaya çıkardı. Shiseido Men Ultimune buna dayanarak erkek cildinin 3 zayıf noktasını güçlendirmek ve yaşlanma belirtilerini azaltmak için formüle edilmiş bir serumdur.

Göz çevresi endişeleri ise artık erkekler için de çok can sıkıcı. Özellikle uzun süre bilgisayar ekranına bakmaktan nemsizleşen ve yorgun görünen, uykusuzluktan kaynaklanan renk eşitsizlikleri ve şişkinlikler veya yaşa bağlı oluşan ince çizgiler, kırışıklıklar ve sarkmalar. Tüm bu endişelere karşı erkekler için özel olarak tasarlanmış çok fonksiyonlu bakım yapan göz çevresi bakım kremleri son zamanlarda erkekler tarafından en çok incelenen ürünlerden biri. Shiseido Men Total Revitalizer Eye Cream

Haftalık bakım da ise göz ve yüz maskeleri kullanarak cilt bakımlarını destekliyorlar. Bu ürünler hızlı, pratik ve zahmetsizce uygulama kolaylığı sağladığı için unisex olmalarına rağmen erkekler tarafından düzenli olarak kullanılmaya başlandı. Bu maskelerin nem, onarım ve anında etkili olmaları, bakımlı erkeklerin kullanmaktan keyif aldıkları ürünlerin başında geliyorlar. Özellikle orta yaşlarda yaşa bağlı olarak cildinde ki ve göz çevresinde ki sarkma, ince çizgi, renk eşitsizliği gibi endişeler için çözüm arayan erkekler Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask ve Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask tercih ediyorlar.

Bu yılın bir diğer yeniliği ise erkeklerin severek kullanacağı Shiseido Men Targeted Pencil Concealer cildinde ufak tefek kusurları kapatmak isteyen ama belli olmasın, hafif bir yapısı olsun bir de kolay uygulayabileyim diyen erkekler için inanılmaz güzel bir ürün. Uzun süre kalıcı olması ve gerçekten çok hafif bir yapıya sahip olması.


Artık kadın erkek fark etmeksizin makyaj izlenimi vermeyen cildinde nemli, eşit tonlu ve güneş koruyucu özelliği olan hızlı ve pratik bir şekilde uygulayabileceğimiz BB kremleri çok seviyoruz. Shiseido Perfect Hydrating BB Cream’ de bunlardan biri. Cildi SPF30 ile güneş ışınlarına karşı korurken cildi gün boyunca nemli tutar. Ciltte ki tüm kusurları kapatır ve ciltte sağlıklı bir renk eşitliği sağlar. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ