Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
‘FIFTY SHADES OF GREY’ FENOMENİ
PAYLAŞ

Ünlülerin Makyajı

‘FIFTY SHADES OF GREY’ FENOMENİ

  • Temmuz 09, 2020

E.L. James'in çok satanlar listesinden uzun zamandır inmeyen aynı adlı romanından uyarlanan film, uzun süredir bekleniyordu ve sonunda büyük güne çok az kaldı. 13 Şubat’ta vizyona girecek filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstlenirken, başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson paylaşıyor. Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele ve çekici bir iş adamı olan Christian Grey arasındaki tutkulu ilişkiyi konu alan film, ilişkilere farklı bir boyuttan bakmamızı sağlıyor. 

50 Shades Of Grey makyajı

Kendisinden yılın filmi diye bahsedilen ve şimdiden fenomene dönüşen ‘Fifty Shades Of Grey’ in tüm makyajları ise Make Up For Ever markasına ait. Filmin yarattığı büyük yankıdan sonra şimdiden 50 Shades Of Grey makyajı diye bir görünüm çoktan oluştu. Filmin makyaj sponsoru olarak Make Up For Ever’in seçilmesi ise kesinlikle bir tesadüf değil. 


Hollywood, Make Up For Ever’i tercih ediyor

Dünyanın sayılı profesyonel makyaj markalarından biri olan Make Up For Ever, dijital (HD) kameralar için özel olarak ürettiği HD serisiyle Hollywood’da son zamanlarda oldukça gözde. HD kameralar için özel olarak tasarlanan bu seri ile makyaj yapıldığı asla belli olmazken, cilt şeffaf bir pürüzsüzlüğe kavuşuyor. En yakın çekimlerde dahi cilt doğal ve kusursuz gözüküyor. Ve bu özeliğe sahip makyaj serisi ise sadece Make Up For Ever’da. Bu yüzden, ünlü yıldızların makyaj sırrı artık: Make Up For Ever HD


 

TV ve Film Akademisi

Make Up For Ever, yeni kurduğu TV ve film akademisi ile de sektöre artık yeni profesyoneller kazandıracak. Yeni başlayanlar ve deneyimli makyaj artistleri için müthiş bir fırsat olan akademi , eğitim sonunda herkesi tanınmış bir makyaj artisti yapmayı amaçlıyor. Bu konuda da bir ilki başaran Make Up For Ever TV ve Film Akademisi, özellikle kamera makyajı konusunda dünyanın bir numaralı uzmanlarını yetiştirip film sektörüne kazandırmayı hedefliyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ