Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZENEKLERİ KÜÇÜLTEN VE AZ GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYAN 6 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SOFT MATTE PRIMER
NARS
Cildi Matlaştıran ve Pürüzsüzleştiren Makyaj Bazı
1.880,00 TL
SYNCHRO SKIN SOFT BLURRING PRIMER
SHISEIDO
Cildi Pürüzsüzleştiren Baz
2.050,00 TL
MINI LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
1.270,00 TL

Sivilceler

GÖZENEKLERİ KÜÇÜLTEN VE AZ GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYAN 6 ÜRÜN

  • Haziran 28, 2020

Makyajsızken ayrı, makyajlıyken ayrı... Geniş gözenekleriniz aynaya her baktığınızda gözünüze batıyorsa, yardıma ihtiyacınız var demektir. Gözenekleri küçülten, gizleyen ve az görünmesini sağlayan 7 ürün önerimiz var. 
 

Güle güle şımarık gözenekler!
 

1) Nars Instant Line&Pore Perfector

 

Bu düzeltici bir harika! İnce çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaj için pürüzsüz bir zemin haline getiriyor. Geniş gözeneklerin, mimik çizgilerinin üzerine sürüp, sonra makyajınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Farka inanamayacaksınız! 
 

İçeriğindeki hyalüronik asit, alameti farikası. Bu sayede çizgi, kırışıklık ve gözenekleri mükemmel şekilde dolduruyor. Ayrıca vitamin A, C ve E ile zenginleştirilmiştir...
 

YÜZÜNÜZDEKİ GÖZENEKLERİ VE ÇİZGİLERİ SİLİN! NASIL YAPACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!
 

 

2) Nars Pore Refining Primer

 

Bu makyaj bazı kusursuz bir cilt oluşturmak için gözeneklerin görünümünü iyileştirir, cildi matlaştırır. Yağ içermeyen bu baz, kusursuz bir tuval oluşturmak için anında gözenekleri minimize eder. 
 

Nars Pore Refining Primer, mat ve makyaja hazır bir cilt için zemin hazırlayarak gözeneklerin, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü flulaştırırken T-bölgesindeki yağla ve diğer parlamaya yatkın alanlarla başa çıkar. İçeriğindeki saf mercimek çekirdeği özü, daha güzelleşmiş bir görünüm için zaman içinde genişleyen gözeneklerin görünümünü küçültür.
 

DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADINIZ! MAKYAJ BAZINA DAİR 8 TÜYO! TIKLAYIN!
 

3) Shiseido Pore Smoothing Corrector

 

Pore Smoothing Corrector, genişlemiş gözenekleri küçültür. Mat ve mükemmel şekilde eşit dokulu bir cilt yaratır. Gözenekleri ve parlaklığı düzeltir. İnce çizgilerin görünümünü en aza indirgemek için Dual Optimizing Powder ve ipeksi, uzun süre kalıcı bir mat görünüm için Oil-Absorbing Powder içerir. 
 

Üzerine Shiseido Perfect Refining Foundation SPF15 uygulayarak, göze çarpan gözenekleri, akne izlerini ve cilt pürüzlerini anında görünmez kılabilirsiniz. Bye bye gözenek görünümü!
 

MÜKEMMEL İKİLİ: FONDÖTEN VE BAZ! HANGİLERİ? TIKLAYIN!

 

 

4) Nars Light Reflecting Pressed Powder

 

Nars Light Reflecting Pressed Powder, gün boyu ışığı dağıtmak ve cildi yeni ışık kaynaklarına uyumlu hale getirmek için ‘Fotokromik Teknolojisi’ ile doldurulmuştur. Cilt görünür bir şekilde pürüzsüzleşirken ince çizgiler, kırışıklıklar ve gözenekler gizlenir. Devrim yarata mikro incelikteki mineral tozlar, gün boyunca kuruluğa karşı cildin korunmasına ve cildin sakin kalmasına yardımcı olacak gliserin ve antioksidan E vitaminiyle yüklüdür. Fondöten üzerine veya tek başına uygulanabilir. Bu sıkıştırılmış pudranın bir de toz versiyonu vardır: Nars Light Reflecting Loose Powder. Toz pudra da aynı işlevi görür.
 

YAĞLI CİLDİNİZİ MATLAŞTIRMAK İÇİN EN FAYDALI ÖNERİLER NELER? TIKLAYIN!


 

CİLT TİPİNİZE VE İHTİYACINIZA GÖRE HANGİ MAKYAJ BAZINI KULLANMALISINIZ? TIKLAYIN!

 

 

5) Nars Soft Velvet Loose Powder

 

Fondöteni sabitleyen, yağ kontrolünü sağlayan ve cilt dokusunu pürüzsüzleştiren “Soft Velvet Loose Powder”, hyalüronik asit içeren yenilikçi formülü ile ciltteki gözeneklerin ve çizgilerin görünümünü azaltır. Fotokromik teknolojisi ile de cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.
 

TRANSPARAN PUDRA NEDİR? NASIL KULANILIR? TIKLAYIN!

 

6) Shiseido Translucent Pressed Powder

 

Her cilt tonuna uygun olağanüstü yumuşak bir pudradır. Cildin nemli tutarken fondöten görünümünü korur. Çizgilerin ve gözeneklerin görünümünü en aza indirgeyen eşit, hafif tül gibi uygulanır. Gün boyu kalıcı güzel bir görünüm için aşırı yağı emen ve makyajın kırışmasını önleyen Super Oil-Absorbing Powder içerir. Bu sıkıştırılmış pudranın bir de toz versiyonu vardır, o da aynı işlevi görür: Shiseido Translucent Loose Powder.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ