Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ KORUMA UYGULARKEN UNUTULMAMASI GEREKEN YERLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

GÜNEŞ KORUMA UYGULARKEN UNUTULMAMASI GEREKEN YERLER

  • Temmuz 21, 2020

Güneşten korunurken birçok yanlış yapıyoruz ve bu yüzden maalesef iyi korunamıyoruz. Ama bunun farkında değiliz... Peki,güneşten korunurken yaptığımız hataler neler? Bunların en başında güneşten korumayı unuttuğumuz yerler geliyor.
İşte, güneş koruyucu uygulamayı asla ihmal etmemiz gereken yerler:

Güneşten korunmak için neler yapılmalı


Dudaklarınızı korumayı unutmayın

 

Cildinizi nasıl koruyorsanız dudaklarınıza da aynı özeni göstermelisiniz. Vücudun benzersiz hassasiyette olan narin dudak bölgesi için geliştirilmiş güneş koruyucu bir krem, dudaklarda nem dengesini sağlar, onları korur ve hasarları onarır.Çünkü güneşten fzla etkilenmiş dudaklarda aşırı kuruluk, tahriş, uçuk gibi hoş olmayan problemler görülebilir. Bunun için Shiseido Sun Protection Lip Treatment SPF20, dudakları korur, onarır ve besler.

Dudaklarınızı korumayı unutmayın


Saçlara bakım ve koruma spreyi

 

Saçlar da güneş ışınlarının zararını fazlasıyla çekerler. Kuruluk ve yıpranma en önemli belirtidir. Shiseido Sun Protection Oil-Free Spray SPF15, UVA/UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı saçları korur. Aynı zamanda yüz ve vücut için de kullanılabilir. Nemlendirir, besler ve onarır. İçeriğindeki gül çayı yaprağı özü, UV ışınları gibi zararlı dış etkenlerin neden olduğu oksitlenme ve DNA hasarının önlenmesine yardımcı olur. Shiseido Sun Protection Oil-Free Spray SPF15’i ihtiyaç duyduğunuz her anda ve her yerde kolayca kullanabilirsiniz. Cildinizi her daim rahatlatır. Saçlarınızda bariyer görevi görür.

 Saçlara bakım ve koruma spreyi


Çocuklara ve hassas ciltlere EKSTRA özel koruma

 

Çocukların cildi çok hassastır ve güneş ışınlarından yetişkinlerden daha fazla etkilenirler. Aynı şekilde kızıllar ve sarışınlar da çok hassas tene sahiptirler. Şimdi hem çocuklar hem de çok hassas cilde sahip olanlar için yeni bir güneş ürünü var: Shiseido Wet Force Expert Sun Protection Lotion SPF50+. Bu ürün, özellikle hassas ciltler ve çocuk ciltlerine özel içerikler seçilerek formüle edilen, güneş koruma faktörü 50+ olan güneş kremidir. Aynı zamanda Shiseido’ya özgü Wet Force teknolojisini barındırır, böylece suyla ve terlemeyle koruma etkisi daha da artar.

Çocuklara ve hassas ciltlere EKSTRA özel koruma

Ciltte tahrişe neden olabilecek içeriklerden minimum sayıda içerir ve yalnızca yüksek korumasıyla bilinen hammaddeler içerir. Bu üstün UV karşıtı güneş kremi, makyaj altına da kullanılabilir. Kum yapışmaz.

Dermatolog ve pediatristlerin kontrolü altında hassas ciltlerde ve çocuklarda test edilmiştir. Göz yakmayan formüle sahiptir. Alkol ve parfüm içermez. Komedojenik değildir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ