Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞTEN KAVRULAN CİLDİNE SOS CİLT BAKIMI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL

Güneş

GÜNEŞTEN KAVRULAN CİLDİNE SOS CİLT BAKIMI

  • Temmuz 09, 2021

Güneş deyince buradaki ki ilk önceliğimiz elbette güneş koruyucu ürünleri kullanmak olmalı…

Güneş ışınlarına maruz kalan ciltte, cildin koruyucu bariyerinin zayıfladığını ve nem dengesinin de bozulduğunu hesaba katmalıyız. Böyle bir durum ile karşılaştığımızda cildimiz için nem ve onarım özelliği olan bakım ürünlerini günlük rutinimize mutlaka eklememiz ve bu ürünlerle bir SOS bakım programı yapmamız büyük önem taşır.

Peki, nasıl özellikli ürünler kullanmayız ki SOS bakımda cildimize faydalı olsun?

Cilt tipinize ve cilt endişelerinize uygun olan yoğun nemlendirici kreminizi sabah ve akşam düzenli olarak kullanmayı ihmal etmeyin. Özellikle onarım ve iyileştirme gücü en yüksek olan gece bakım kremlerine bu dönemde daha çok ağırlık vermeliyiz. Cildimize kaybettiği nemi geri kazandırmak ve güneşten aldığı hasarı en aza indirmek için yapacağımız SOS bakımında en önemli adımlardan bir diğeri de tabi ki nem maskeleri. Nem maskeleri cilt sağlığımız için her zaman başrolü üstlense de bu süreçte de kurtarıcımız olacaktır. 

1. Shiseido White Lucent Overnight Cream&Mask: Cildi yoğun bir şekilde nemlendiren, sahip olduğu özel teknoloji ve içeriklerle lekeleri açan aynı zamanda yeni leke oluşmasını da önleyen bu gece kremi SOS bakımda en iyi kurtarıcılardan biri. İster gece kremi isterseniz de yoğun nem ve onarıcı olarak haftada 2-3 kez maske şeklinde kullanabilirsiniz.

2.Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream: Onarma ve yenileme bakımından çok zengin olan bu gece kremi cildi yoğun nemlendirmesi dışında cildi daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren teknolojilere sahiptir. Ayrıca içeriğinde ki Hyaluüronik asit ile nemi cildinize hapsederek gece boyunca cilt durumunu iyileştirir.

3. Shiseido Firming Massage Mask: Cildinize haftada 2-3 kez masaj yaparak uygulayacağınız bu maske cilt dokusunu yenileyecek cildinize yoğun nem, yumuşaklık, esneklik ve ışıl ışıl bir görünüm verecektir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ