Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN PLAJ ÇANTANDA OLMASI GEREKEN 6 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Orgasm Dudak Balmı
1.420,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL

Güneş

YAZIN PLAJ ÇANTANDA OLMASI GEREKEN 6 ÜRÜN

  • Temmuz 12, 2021

Tatilde plajda bakımlı görünmeyi kim istemez ki? İşte, bu 6 ürün plajda da göz kamaştırmanızı sağlayacak.

Yaz aylarına girmiş olduğumuz bu günlerde kimileri yazın ve tatilin tadını çoktan çıkartmaya başladı kimileri ise özlemle beklenen tatil için gün sayıyor.    Tatile çıkmadan önce büyük bir heyecan ve özenle hazırlanan valizler başköşede yerini aldı bile .

En şık kıyafetler, aksesuarlar, kişisel bakım ürünleri derken tatil için planlanan alışveriş listeleri uzadıkça uzuyor. Güneş, kum ve deniz bu 3’ ü nasıl birbirinden ayrılmazsa çantamızda olması gereken 6 ürünü de birbirinden ayıramayız. Ancak bu ürünler cildimizi korur ve daha bakımlı görünmemizi sağlayarak bizi mutlu eder. 

Peki, tatilde de bakımlı ve güzel görünmek için bir kadının tatil çantasında olması gereken en önemli 6 ürün ne olmalı?

1. Shiseido Sports BB Cream SPF50+ / Sports BB Compact SPF50+ :  Cildi hem UVA hem UVB ışınlarına karşı koruma altına alırken aynı zamanda cildimizde ki kusurları kapatarak daha canlı görünmemizi sağlar. Su ve tere dayanıklı olduğu için deniz ve havuz’ a girerken de rahatlıkla kullanabileceğimiz özel teknolojilere sahip bu 2 ürün arasında ki fark ise birinin daha mat diğerinin ise daha parlak bir bitişe sahip olmasıdır. Hangisini tercih ederseniz edin sadece yazın değil 4 mevsim vazgeçilmeziniz olacaktır.

2. Shiseido UV Lip Color Splash SPF30: Güçlü güneş ışınlarının altında bile dudaklarım hem nemli hem de göz alıcı olsun diyorsanız işte tam olarak bu ürün size göre. Ayrıca Spf30 ile güneş ışınlarına karşı da dudakları koruma altına alıyor. Daha ne olsun  İster şeffaf isterseniz de hafif kırmızı rengi ile çantanızda mutlaka yer alması gereken bir ürün.

3. Shiseido Clear Stick UV Protector SPF50+ : Yaz/kış fark etmeksizin cildimiz için yapabileceğimiz en kıymetli adımın güneş koruyucu kullanmak olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Yazın ise özellikle tatilde, plajda koruyucu ürünümüzü sık sık yenilememiz gerekiyor. Birçoğumuz bunu ihmal ediyor veya üşeniyoruz. Artık üşenmek için hiçbir sebebimiz kalmadı. Clear Stick UV Protector şeffaf yapısı ve stick şeklinde olması ile kolay uygulama sağlıyor. Makyaj üzerine uygulanabilir olması ise büyük bir nimet. Cildi hem koruyor hem de %50’ den fazla cilt bakım içeriğine sahip olduğu için her an nemli ve bakımlı olmasını sağlıyor.

4. Nars Afterglow Lip Balm: Plajda güneşin etkisiyle kuruyan dudaklarımızı nemlendirmek isteyeceğimiz için olmazsa olmaz plaj çantası ürünlerimizden biri AfterGlow Lip Balm dudak nemlendiricisi. Formülündeki güçlü antioksidan karışımından dolayı dudaklarınızı çevresel zararlı faktörlere karşı korurken aynı zamanda harika nemlendiriyor. Ayrıca NARS’ın özel Monoi nemlendirme kompleksi sayesinde gün boyunca dudaklarınız nemli ve bakımlı görünecek.

5. Nars Summer Solstice Cheek Duo: Tenimiz koyulaştığı için tenimizi aydınlatmak ve daha bronz görünmek için mutlaka bir bronz pudra ve aydınlatıcıya ihtiyacımız olacak. Bronz koleksiyonunun Summer Solstice Cheek Duo paleti tam olarak bu ihtiyacınızı karşılama yönelik özel olarak tasarlanmış altın ışıltılı bronz kahve ve yine altın ışıltılı aydınlatıcısı ile yüzünüze anında harika bir boyut katarak mükemmel bir bronz görünüme kavuşacaksınız.

6. Nars Radiance Primer: Cilt güneşle birlikte kolay kuruyabileceği için, cildin ışıltısını her daim korumak üzere NARS Radiance baz harika bir seçim olacaktır. İncimsi pembemsi ışıltılı yumuşacık dokusu ile tüm yüzünüze anında sağlıklı bir parlaklık kazandırırken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı korurken SPF30 güneş koruma faktörü sayesinde zararlı ışınlara karşı da harika bir savunma oluşturacaktır. 

Ve üzerine süreceğiniz bronzer ve aydınlatıcınızın da daha iyi durmasını sağlayacak.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ