Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN HAFİF IŞILTILI VE NUDE FAR RENKLERİ NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VOYAGEUR EYESHADOW PALETTE
NARS
Voyageur 6’lı Far Paleti – Hibiscus
1.650,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL 845,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL

Far

GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN HAFİF IŞILTILI VE NUDE FAR RENKLERİ NELER?

  • Temmuz 01, 2020

Nude ve hafif parlak dokuya sahip farlar, günlük hayatta çok işe yararlar. Ufak birkaç dokunuşla bile görünümünüzü değiştirirler. Nasıl mı? Far sürmek istemiyor ama gözlerinizin tamamen çıplak görünmesini de istemiyorsanız, şampanya, beyaz ya da bej rengi bir far ile göz kapağınızın üzerini aydınlatabilirsiniz. Açık renk bir farı baz olarak kullanın. Bunu da en güzel kalem veya krem dokulu farlar ile yaparsınız. Kaş üstünü, kaş kemiğini ve göz kapağınızın üzerine aydınlık bir efekt vermek, bakışlarınızı da parlak ve canlı gösterir. Yorgunsanız, yorgun görünümünüzü alır. Çok daha taze ve canlı görünürsünüz.

Peki, günlük kullanıma uygun hafif ışıltılı ve nude far renkleri neler olabilir?

 

KALEM VE STİK FARLAR



Nars Velvet Shadow Stick Goddess (ışıltılı pastel pembe) ve Hollywoodland (ışıltılı şampanya) stik farlar da kolay ve dayanıklı bir uygulama sağlarlar. Bu stik farların yumuşak ve kremsi yapısı, göze yumuşak ve kadifemsi bir görünüm verir. Nars Diffusing Brush #41 no’lu fırça ile stik farları uyguladıktan sonra rengi göz kapağınızın tamamına yayabilirsiniz.


KREM FARLAR

 

Shiseido Shimmering Cream Eye Color BE204 (ışıltılı bej) ve WT901 (ışıtılı beyaz) krem farlar dağılmadan ya da kırışıklık oluşturmadan 16 saat boyunca yeni uygulanmış gibi canlı görünümünü korur. Gözler için eşsiz bir baz olur. Bu krem farı Nars Cream Blending Brush #12 no’lu krem far fırçası ile uygulayabilirsiniz.



Nars Eye Paint Porto Venere (bej pembe) krem far da gözlerinize hafif bir ışıltı ve güzel bir aydınlık verir. Nars Cream Blending Brush #12 no’lu krem far fırçası ile uygulayabilirsiniz.

PUDRA YAPILI FARLAR

Pudra yapılı farlarda seçeneğiniz çok fazla.

Nars Dual Intensity Eyeshadow Andromeda (vanilya pembesi), Europa (şeftali pembe), Nars Duo Eyeshadow Alhambra (metalik gül-şampanya sarısı), All About Eve (nude toprak), Nars Shimmer Eyeshadow Valhalla (ışıltılı gül pembe), Nars Steven Klein Single Eyeshadow Mortal (ışıltılı inci beyazı) ve Shiseido Luminizing Satin Eye Color BE202 (bej nude) günlük kullanım için harika nude far renkleridir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ