Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNLÜK MAKYAJ UYGULAMASINI ABARTMAYIN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Doğal Makyaj

GÜNLÜK MAKYAJ UYGULAMASINI ABARTMAYIN!

  • Temmuz 10, 2020

Günlük makyaj denildiğinde aklınıza nasıl bir görüntü geliyor? Herkes için bu günlük makyaj “dozu” değişebilir elbet; kimisi için kırmızı ruj ve eyeliner günlük sayılırken kimisine sadece bir maskara yetebilir. O halde, klasik bir görünümden bahsedelim.
 

Günlük makyaj nasıl yapılır?

Günlük makyaj genelde doğal görünüme daha yakın bir makyaj demektir. Renkler pastel ve sakindir. Gözler ve dudaklara yoğun şekilde renk verilmez. Toprak tonları, uçuk pembeler, bebek mavileri gibi açık renkler günlük makyajda çok tercih edilir.
 

Çok aceleniz var ve sabahları evden erken çıkmak zorundaysanız, haliyle makyaja pek vakit ayıramıyorsunuzdur. Bu yüzden sizin için en kolay günlük makyaj ruj, allık ve maskara kullanarak yapılandır. Günlük makyaj malzemeleriniz hafta içi bu kadar bile olsa inanın yine harika görünebilirsiniz! İşin sırrı doğru renkleri seçmekte... Yoksa bu malzemeler gece makyajı için de yeterli olabilir; kırmızı ruj, siyah maskara ve bronz allık olarak değişirse. 
 

Siyaha alternatif kahverengi
Günlük makyaj yapımında maskaranız siyaha alternatif olarak kahverengi olabilir. Kahverengi özellikle renkli gözlü kadınlara çok yakışır. Ruj olarak da gül kurusu, şeftali gibi açık ve doğal renkleri tercih etmek yerinde olur. Allık rengi seçiminde cildinizin tonunu düşünün.

Çok beyazsanız, pembe ve şeftali rengi allıkları kullanabilirsiniz. Eğer esmer ve koyu tenliyseniz kışın da bronz allıklara yönelebilirsiniz. Günlük makyaj tekniklerinde püf noktası olarak şunu unutmayın; rujunuzu allık, allığınızı far ya da farınızı allık olarak kullanabilirsiniz. Ama yüzünüzün her yerine aynı oranda rengi vurgulamayın elbette. Bu çok fonksiyonluluk söz konusu olunca, bizim en sevdiğimiz pratik günlük makyaj önerileri arasında özellikle kalem şeklindeki rujlar ve Multiple stikler yer alıyor. Bu süper kahramanlarla hem dudağınızı hem yanağınızı hatta gözlerinizi bile renklendirebilirsiniz.


Pastel tonlar kullanın
Günlük makyaj modelleri arasında en sevdiğimiz görünüm bu pastel tonlarla yapılanlar. Ama siz koyu tonlarla günlük makyaj tercih ederseniz, o zaman size siyah yerine griyi öneririz. Gri, birçok tonla kombinlenebilir ve yoğunluğu ayarlanabilir bir renk. Üstelik gündüzden geceye geçişte de tazelenerek rahatlıkla kullanılabilir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ