Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HANDE GÜLŞEN CİLDİNİ GÜNEŞTEN NASIL KORUYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL

Cilt Bakım

HANDE GÜLŞEN CİLDİNİ GÜNEŞTEN NASIL KORUYOR?

  • Ağustos 29, 2023

Güneş korumasına oldukça özen gösteren Hande Gülşen’in bakım rutininde hangi ürünlere yer verdiğini keşfetmeye ne dersiniz?

Güneş koruyucu kullanmak, artık cilt bakım rutininin ayrılmaz bir parçası. Bunun için yaz ya da kış ayırt etmeye de gerek yok çünkü artık cildimiz biz güneş ışığını gözlerimizle görmesek bile ışınlardan etkilenmeye müsait. Hande Gülşen ise cildine en iyi bakan isimler arasında. Tabii ki güneş korumasını da asla aksatmıyor. Favorilerinin başında da Shiseido’nun yıldız ürünler var. 

Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF50+
Yüz için özel olarak formüle edilen Expert Sun Protector Cream SPF50+, cildi güneşe karşı etkili şekilde korurken, yumuşacık yapısı sayesinde cilt kuruluğunu önlemeye de yardım ediyor. Wetforce teknolojisi ile su ve ter ile temasta koruması daha da güçlenirken, Heatforce teknolojisi sayesinde ise ısıyla birlikte koruması artıyor.

Shiseido Sports BB Compact SPF50+
Kullanan herkesin favorisi olmayı başaran Sports BB Compact, Hande Gülşen’in de en sık kullandığı ürünlerden. Peki, niye? Çünkü kapatıcılık ve güneş korumasını bir arada sunuyor. Eğer pratik bir şekilde hem cildinizin rengini eşitlemek ve parlak bir görünüm elde etmek istiyorsanız, hem de güneşin zararlı ışınlarından korunmayı hedefliyorsanız, Sports BB Compact SPF50+ mutlaka bakım rutininizde olmayı hak ediyor. 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF50+
Bu ürünü ise hem yüzünüze hem de vücudunuza kullanabilmeniz mümkün. Tıpkı Expert Sun Protector Cream SPF50+ gibi Wetforce ve Heatforce teknolojileriyle donatılmış durumda. İnce ve ipeksi bir yapıya sahip ancak asla yapışkan değil. Plajda, havuzda olduğu gibi kış sporlarında da kullanmak için mükemmel. Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün olduğunu da ekleyelim.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ