Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HANGİ PROBLEME HANGİ GÖZ KREMİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
ICYMAGIC INSTANT EYE CONTOUR MULTI ENERGISER
POLAAR
Koyu Halka Karşıtı, Canlandırıcı Roll-On Göz Çevresi Bakımı
1.450,00 TL 945,00 TL
ETERNAL SNOW EYE CONTOUR
POLAAR
Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi Kremi
1.850,00 TL 1.480,00 TL

Göz Çevresi

HANGİ PROBLEME HANGİ GÖZ KREMİ?

  • Ekim 18, 2021

Göz çevresi bakımı cilt bakımında en önemli adımlardan biridir. İlk yaşlılık belirtileri ve yorgunluğumuz bizi göz çevremiz ile ele verir. 

Cildimize gösterdiğimiz özenin aynısını göz çevremize de göstermemiz gerektiğini, göz çevresi cildimizin yüzümüzün geri kalanına göre çok daha hassas, çok daha ince bir deriye sahip olduğunu ve maalesef daha hızlı deforme olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz. İlk yaşlılık belirtileri ve yorgunluğumuz bizi göz çevremiz ile ele verir. 

Tüm bunları göz önünde bulundurursak düzenli olarak göz çevresi kremi kullanmak göz çevremizin kolay hasar görmesini, ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerinin de oluşmasını minimize etmiş oluruz.

Göz çevresi bakım kremini 20’li yaşlar itibariyle kullanmaya başlamalıyız. O günkü yaşımıza ve özellikle de endişemize uygun doğru göz çevresi kremini seçerek düzenli kullanmak hem var olan hasarı onarmaya hem de gelecekte oluşacak hasarları da önlemeye yardımcı olacaktır.

Göz çevresi kremi kullanmak göz çevrenizin daha nemli, daha dolgun ve daha aydınlık görünmesini sağlar. Tabii ki burada göz çevrenizde yaşadığınız endişelerinize uygun hedefli bakım yapan göz bakım kremini seçmeniz de çok önemli. 

Siz hala bu seçimi yapamadıysanız ya da seçtiğiniz göz çevresi bakım kreminizin sizin endişeleriniz için doğru olup olmadığından emin değilseniz gelin hep beraber ‘’Hangi probleme hangi göz kremini’’ tercih etmeliyiz birlikte inceleyelim.

1. Shiseido Essential Enery Eye Definer: 20’li yaşlar itibariyle kullanılan bu göz çevresi bakım kremi göz çevresinde koyu halkaları, şişlikleri ve ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltır. Göz çevresine nem, enerji ve aydınlık vererek daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Özellikle gün içerisinde bilgisayar, telefon gibi teknolojik aletler ile uzun saatler geçiriyorsanız bu göz bakım kremini yanınızdan ayırmamanızı tavsiye ederiz. Özel teknolojisi sayesinde göz çevrenizi zararlı mavi ışınlara karşı da koruyacak dolayısıyla göz çevresinde yarattığı yorgunluk ve yıpranmaya karşıda etki gösterecektir.

2. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate: Çok fonksiyonlu bakım yapma özelliğine sahip olan bu göz çevresi bakım kremi, göz çevresinde belirgin endişesi olmayan herkes için uygundur. Göz çevresinde ki; Morluk - şişkinlik- ince çizgiler- kuruluk – sarkma gibi tüm endişeler için etkilidir. Var olan bu endişeleri en aza indirirken gelecekte oluşmasını da engeller. Göz çevresini gün boyu nemli tutar ve hava kirliliği, stres, UV ışınları, ovalama/sürtünme sonucu oluşan hasarları da engeller. İster tek başına isterseniz de endişenize uygun hedefli göz bakım kreminizin altına serum olarak da kullanabilirsiniz. Üzerine kullandığınız ürünün de etkisini artırma özelliğine sahiptir.

3. Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream: Göz çevresinde ince çizgi, kırışıklık ve kuruluk problemi olan 30’lu yaşlar itibariyle kullanılabilen bu göz çevresi bakım kreminin odak noktası kırışıklıklardır. Kaş ortası da dahil olmak üzere göz çevresindeki 6 tip kırışıklık üzerinde etkilidir. Anında daha pürüzsüz, dolgun, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalmış bir göz çevresi yaratır. Ayrıca aydınlık ve yoğun nemlendirme sağlar. Bu sayede de kuruluktan kaynaklanan ince çizgi ve kırışıklıkları azaltır, yenilerinin oluşmasını da önler.

4. Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream: Sarkma, kırışıklık, koyu halkalanma gibi endişeler için özel olarak tasarlanmış bu göz çevresi bakım kremi içeriğinde bulunan ‘’retinol’’ sayesinde yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Düzenli kullanımda sarkmalar, kırışıklıklar ve koyu halkaların görünümü azaltır. Göz çevresini sıkılaştırır ve toparlar. Göz çevresine yoğun nemlendirme ışıl ışıl bir görünüm kazandırır.

5. Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Energiser: Göz çevresini canlandıran ve nemlendiren bu göz çevresi bakım kremi şişlik, koyu halka, torbalanma ve yorgunluk izleri için özel olarak geliştirilmiştir. Roll-on başlığı sayesinde göz çevresine soğuk masaj yaparak anında rahatlama ve tazelik sağlar. %93’ü doğal içeriklerden oluşur. Göz çevresine yaptığı bakım haricinde kirpikleri büyümesi ve uzaması için destekleyen Cilbooster aktif bileşeni bulunur.

6. Polaar Eternal Snow Eye Contour: Göz çevresinde sıkılık, elastikiyet ve ince çizgi endişesi olan kişiler için %96’ı doğal içeriklerden oluşan göz çevresi bakım kremidir. Göz çevresini nemlendirir ve yaşlanma önleyici bir koruyucu kalkan görevi görür.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ