Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HATİCE ŞENDİL’İN DÜĞÜN MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ünlülerin Makyajı

HATİCE ŞENDİL’İN DÜĞÜN MAKYAJI

  • Temmuz 11, 2020

 HATİCE ŞENDİL’İN DÜĞÜN MAKYAJI

 

‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinin Elif’i güzeller güzeli oyuncu Hatice Şendil, uzun zamandır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu Burak Sağyaşar ile kısa bir süre önce evlendi. Mükemmel duru ve berrak teni, sade ve yalın görünümüyle adeta nude makyajın yerli ikonu olan Şendil’n düğün makyajını ise Çiğdem Yartaşı yaptı.

Çiğdem Yartaşı, Hatice Şendil’in yalın çizgisinin dışına çıkmadan ten ve dudakları sakin tutarken gözlere odaklandı. Dumanlı göz makyajı, beyaz ve pürüzsüz teni, koyu saçlarıyla harika görünen ünlü yıldız, son zamanlarda gördüğümüz en güzel gelinlerden biri oldu!

 

Makyajda hangi ürünler kullanıldı?

 

Profesyonel makyaj artisti Çiğdem Yartaşı, Hatice Şendil’in düğün makyajında Make Up For Ever ve Nars ürünlerini kullandı.


Kusursuz ten makyajı

 

Şendil’in ten makyajı için Make Up For Ever HD Foundation tercih edildi. Cilde transparan bir görünüm ve kusursuz kapatıcılık veren fondöten dizi makyajlarında da kullanılıyor. Dijital kameralar için üretilmiş HD serisi, yerli ve yabancı yıldızların gözdesi. Çünkü bu serinin eşi benzeri yok; HD ürünleri cildi ikinci bir ten gibi sararken asla makyaj yapıldığı belli olmuyor.

HD Fondötenden sonra cildi şeffaf bir örtü gibi sarması ve fondöteni sabitleyip kalıcılığını koruması için HD Powder uygulandı.

Çiğdem Yartaşı, Hatice Şendil’in mermer gibi cildine şimdi aydınlatıcı uygulayacak. Bunun için Nars Illuminator Copacabana ve Multiple Maldives seçildi. Makyaj artisti, Copacabana’yı elmacık kemikleri üzeri, şakaklar, kaş kemiği, çene ve burun kemiği üzerinde kullandı. Maldives ise ışıltılı bronz rengiyle yanaklara canlılık vermek için uygulandı. Ortaya genç, taze, canlı ve sağlıklı müthiş bir ten çıktı!


Gözler odak noktası

 

Kusursuz ten makyajından sonra sıra makyajın yıldızı gözlere geldi. Çiğdem Yartaşı göz makyajı için ıslakken metalik, kuruyken satenimsi duran Nars’ın Dual-Intensity Eye Shadow Palette’ni tercih etti. Bu palette açıktan koyuya tam 8 renk bulunuyor. Hatice’nin gözlerine gölge için bu paletten Ursa Major (kahverengi) ve Sycorax (siyah) birlikte harmanlanarak kullanıldı. Göz dibine yakın bölgeyi aydınlatmak için Make Up For Ever Artist Shadow Iridescent Finish 528 sedefli inci rengi tercih edildi. Eyeliner ise Nars Stylo... Koyu siyah rengiyle bu eyeliner’ı biz de çok seviyoruz! Göz içine Make Up For Ever Kohl Pencil 1K beyaz göz kalemi çekilerek gözler beyaz ve iri gösterildi. Son olarak Make Up For Ever Smoky Stretch maskara ile Hatice’nin kirpikleri dramatik bir etki kazandık; hacimli ve uzun...

Çiğdem Yartaşı, makyajı Nars Audacious Anita ruju kullanarak bitirdi. Gelir gelmez tükenen herkesin çok sevdiği Anita ruj, özellikle bu tarz koyu göz makyajlarının enfes bir tamamlayıcısı. Günlük hayat için de vazgeçilmez bir nude ruj!

VİDEO: Pınar Gerçek: 4 Adımda mükemmel ten makyajı (hatice şendil makyajı)

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ