Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HİNT YAĞI FAYDALARI İLE SAÇLARDA GÜÇLÜ GÖRÜNÜM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
GROWTH THICKENING SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Şampuan
1.440,00 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL 1.264,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL 1.992,00 TL
THE GROWTH REGIME
WE ARE PARADOXX
Saç Dökülmesini Engelleyen & Saç Uzamasını Destekleyen Set
5.510,00 TL 4.408,00 TL
SCALP HEALTH & HAIR GROWTH KIT
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Saç Derisinin Sağlığını Koruyan Set
6.500,00 TL 5.200,00 TL
LASHBOND BUILDING SERUM
OLAPLEX
Kirpikleri Uzatan & Gürleştiren Serum
3.420,00 TL
ICYMAGIC BOOSTER ACTI EYE-LASHES & EYE-BROWS
POLAAR
Kaş ve Kirpik Dolgunlaştırıcı Serum
1.275,00 TL 825,00 TL

Saç Dökülmesi / Dökülen Saçlar

HİNT YAĞI FAYDALARI İLE SAÇLARDA GÜÇLÜ GÖRÜNÜM

  • Ağustos 29, 2023

Saç bakım yağları arasında en popülerlerden biri olan hint yağı, sunduğu pek çok faydasıyla kesinlikle sahip olduğu ünü hak ediyor!

Saç bakımında profesyonel ürünlere yer verdiğiniz gibi, zaman zaman da doğal yağlarla yapılan karışımlar kullanmayı seviyorsanız, hint yağını mutlaka denemelisiniz. Hint yağı faydaları söz konusu olduğunda en çok saç üzerinde güçlü etkilere sahip. Çünkü dökülmeden uzatmaya, saçlarda elde edilmek istenen pek çok sonuca odaklanabiliyor. Eğer hint yağı ne işe yarar sorusunun cevabını arıyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz! O halde şimdi cevapları keşfetme zamanı…

Hint yağı saça faydaları
Eski Mısır'da M.Ö. 4000 yıllarına kadar uzanan oldukça geniş bir tarihi var hint yağının. Yani, tarih boyunca kadınlar, güzelliklerini pekiştirmek için bu yağdan destek almış. Peki, saçlarda nasıl etkilere sahip dersiniz?

1- Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur
Hint yağının güçlü antioksidan özellikleri serbest radikallerin vücudun sağlıklı hücrelerine zarar vermesini önler. Bu sayede ise saç dökülmesinin önüne geçilmesine destek vermiş olur.

2- Saç tellerini güçlendirir
Oldukça besleyici bir özelliğe sahip olan hint yağı, proteinler, vitaminler, yağ asitleri ve antioksidanlardan oluşan güçlü yapısıyla saç tellerini besler ve böylelikle de güçlendirir. 

3- Saçın uzamasını destekler
Hint yağı saç uzatır mı diye soracak olursanız, kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcıdır. İyi kan dolaşımı ise besin maddelerinin saç köklerine iletilmesine yardımcı olarak saç uzamasını teşvik eder. Bu nedenle hint yağı saç uzaması için en etkili yağlardan da biridir.

4- Kepeğe karşı savaşır
Eğer kuru bir saç deriniz varsa ve bu nedenden ötürü kepek problemi yaşıyorsanız, hint yağı buna da çözüm sunabilir. Kiri ve saç derisindeki kalıntıları çekerek, daha sağlıklı bir saç derisi elde etmenizi sağlayan hint yağı, cildi etkili bir şekilde temizliyor. Sonucunda ise kepek sorunuyla da savaşmış oluyor.

5- Saç uçlarını kırılmalara karşı korur
Saçlar için mükemmel bir nemlendirici olan hint yağı, nemi ve parlaklığı saça hapseder. Dolayısıyla güçlenen ve nemlenen saçlar, kırılmalara karşı daha dirençli hale gelir.

Hint yağı saça nasıl uygulanır

Biraz yoğun bir kıvama sahip olan hint yağı, genellikle jojoba yağı veya hindistancevizi yağı gibi yağlarla seyreltilerek kullanılıyor. Siz de bu şekilde bir karışım oluşturarak hint yağını saç derinize, saç boy ve uçlarınıza uygulayabilirsiniz.

- Uygulama yaptıktan sonra saça daha derinlemesine nüfuz etmesi için saçınıza bir bone takın ya da bir havluya sararak bekleyin.

- En az 30 dakika saçınızda beklettikten sonra saçınızı yıkayın. Burada size bir püf noktası verelim. Saçınızı yağdan arındırabilmek için önce saçınızı ıslatmadan şampuanlayın ve durulayın. Ardından bir kez daha şampuan uygulayarak sürdüğünüz yağı güzelce saçınızdan arındırabilirsiniz.

Saçlarınızda yoğun bir dökülme yaşıyor ya da yavaş uzamasından şikayet ediyorsanız, o halde hint yağı dışında bir önerimiz de We Are Paradoxx Growth serisi!
Şampuan, saç kremi ve saç derisini serumundan oluşan Growth serisi, saç uzamasını destekler, saç dökülmesini engeller ve saçların daha dolgun görünmesini yardımcı olur.
Dökülme Karşıtı & Saç Uzamasını Destekleyen Saç Bakım Serisini keşfetmek için tıklayın

Hint yağı kirpik uzatır mı
Saçlara uygulanan hint yağı, benzer etkileri kaş ve kirpik üzerinde de gösteriyor. Daha hacimli kirpikler ve daha gür kaşlar isterseniz hint yağı ile kaş ve kirpik bakımını şu şekilde yapabilirsiniz;

- Hint yağını kirpiklerinize ve kaşlarınıza uygulamak için makyajınızı iyice temizleyin.

- Kulak çubuğunu yağa batırın, gözlerinizi kapatın ve gözlerinize kaçmamasına dikkat ederek yağı kirpiklerinize, ardından da kaşlarınıza uygulayın.

- Gözlerinizi yakmamak ve yağın akmasına engel olmak için az miktarda uyguladığınızdan emin olun.

Hint yağı ile kaş ve kirpik bakımı yapmak size biraz meşakkatli geliyorsa, etkileyici içeriklere sahip 2 ürünü deneyebilirsiniz;

Olaplex Lashbond Building Serum: Olaplex Peptide Complex Teknolojisi sayesinde daha uzun, dolgun ve yoğun kirpik görünümünü desteklemek için tescilli peptit karışımı içerir. Kirpiklerin daha hızlı uzamasını sağlar ve görünümünü gürleştirir. Serumun içerisinde yer alan Hyaluronik Asit ve Biotin, sağlıklı görünen, beslenmiş kirpikleri destekler.

Polaar IcyMagic Booster Acti Eye-Lashes & Eye-Brows: Hem kaşlara hem de kirpiklere uygulanan bu serum, zaten hint yağı içeriyor. Yani ayrıca hint yağı uygulamanıza gerek kalmıyor. İçerisinde yer alan Sibirya Ginsengi canlandırıcı ve onarıcı etkisiyle büyümeyi hızlandırıcı ve saç dökülmesini önleyici etki gösterir. Hint yağı kaş ve kirpiklerin büyüme hızını artırırken aynı zamanda nem verir. 4 hafta sonrasında kaş ve kirpikler %70 oranında daha yoğun görünür.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ