Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ UZATAN YAĞLAR NELERDİR? SAÇIN UZAMASINA YARDIM EDEN 5 YAĞ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişikli ürünler
GROWTH THICKENING SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Şampuan
1.440,00 TL 1.080,00 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL 1.185,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL 1.867,50 TL
THE GROWTH REGIME
WE ARE PARADOXX
Saç Dökülmesini Engelleyen & Saç Uzamasını Destekleyen Set
5.510,00 TL 4.132,50 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM DUO
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen 2’li Serum Seti
4.980,00 TL 3.735,00 TL
SCALP HEALTH & HAIR GROWTH KIT
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Saç Derisinin Sağlığını Koruyan Set
6.500,00 TL 4.875,00 TL
THE ULTIMATE HAIR GROWTH KIT
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Maksimum Seviyede Destekleyen Set
4.010,00 TL 3.007,50 TL
GROWTH & SCALP TREATMENT SET
WE ARE PARADOXX
Saçların Hızlı Uzamasını Sağlayan & Saç Derisine Bakım Yapan Set
5.595,00 TL 4.196,25 TL

Saç Bakımı

SAÇ UZATAN YAĞLAR NELERDİR? SAÇIN UZAMASINA YARDIM EDEN 5 YAĞ

  • Temmuz 25, 2023

Saçlarınızın normalden daha hızlı uzamasını istiyorsanız, saç bakımınıza dahil edebileceğiniz bazı yağlar size kesinlikle yardımcı olacak.

Saçınızı uzatmaya çalışıyorsanız, zayıf saçları güçlendirmek için ne yapmalı sorusuna da cevap arıyorsanız, rutininize bir saç yağı eklemeyi düşünebilirsiniz. Saç yağlarının, özellikle saç uzamasını teşvik etmek için doğru ortamı yaratmak söz konusu olduğunda pek çok potansiyel faydası var. Saç köklerini güçlü ve sağlıklı tutarken saç derisini yatıştırmaya ve dengelemeye de yardımcı olurlar.

O halde saç uzatan yağlar arasında en faydalı olanları ve saç için yağ karışımları oluşturabileceğiniz önerilerimizi keşfetmeye ne dersiniz?

Argan Yağı
Sadece saç büyümesini hızlandırmakla kalmayıp aynı zamanda kırık saç uçlarını onarabilen ve ısı koruma özelliği sunan bir yağ arıyorsanız, denemeniz gereken şey kesinlikle argan yağı… E vitamini ve antioksidan özelliklerle dolu argan yağı, saç derisi sağlığını iyileştirir ve saç kırılmasını önler.


Biberiye Yağı
Güzellik ve saç bakım dünyasının son zamanlardaki yıldızı biberiye yağı, saçı sağlıklı ve hızlı uzatma konusunda en doğru seçeneklerin başında geliyor. Kan dolaşımını hızlandırarak, hem saçların uzamasını hem de daha dolgun görünmesini sağlayan biberiye yağının antifungal özellikleri, saç derisinin de sağlıklı olmasına yardım ediyor. Uçucu bir yağ olan biberiye yağını da hindistancevizi yağı veya argan yağı gibi yağlarla karıştırarak uygulamak gerekiyor. 

Ya da bununla uğraşmayıp içeriğinde biberiye yağı olan We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo’yu saç bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Ayrıca içerisinde argan yağı da bulunuyor ve saç sağlığını iyileştirerek saçların hızlı uzamasını destekliyor. 

Hindistancevizi Yağı
Saç tellerini doğal olarak nemlendirmek için mükemmel bir yağ olan hindistancevizi yağı, saçın genel sağlığının da daha iyi olmasına yardım eder. Ayrıca saç foliküllerini sağlıklı tutarak saç büyümesini destekleyebilir. Hindistancevizi yağı, saç büyümesi için ideal olan temiz ve sağlıklı bir saç derisi ortamı oluşturmaya yardımcı olabilecek antiseptik özelliklere de sahip.

Okaliptüs Yağı
Saça iyi gelen yağlar ve saç uzatan yağlar listesinde genellikle gözden kaçan ancak çok faydalı bir başka yağ daha var. O da okaliptüs yağı…Antioksidan, antiseptik ve antiinflamatuar özelliklere sahiptir, kepeği tedavi eder, saç ve saç derisi sağlığını destekler.

Atkuyruğu Yağı
Saç bakımında pek çok ürünün içeriğinde yer alan, ayrıca yağ olarak da saçlara uygulanabilen atkuyruğu yağı, saç lifinin elastikiyetini güçlendirir ve geliştirir. Saç büyüme döngüsünün düzenlenmesine yardımcı olur ve sağlıklı saç büyümesi için saç derisinde en uygun ortamı yaratarak iltihaplanmayı azaltır. Saçlarında incelme, yavaş uzama, saç derisi problemleri olan herkes atkuyruğu yağını değerlendirebilir.

İçeriğinde at kuyruğu özü bulunan We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum ise sadece 4 haftada daha dolgun ve sağlıklı saçlar elde etmenizin en kolay formülünü sunuyor. Sağlıklı saç büyümesini desteklemek, kırılmayı azaltmak ve dolgunluk sağlamak için saç derisini ve saç köklerini uyaran tescilli Trioplexx Teknolojisi ile hayata geçirilen bu mucize serum, 6 haftada %47'ye kadar daha fazla yeni saç geliştiriyor. 

We Are Paradoxx Growth serisini keşfetmek için tıklayın


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ