Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOLLYWOOD YILDIZLARI OSCAR’A NASIL HAZIRLANIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ünlülerin Makyajı

HOLLYWOOD YILDIZLARI OSCAR’A NASIL HAZIRLANIYOR?

  • Temmuz 09, 2020

Makyaj sanatçıları, saç stilistleri ve manikürcüler... Ünlü yıldızları Oscar’a büyük bir ordu hazırlıyor. Aslında bu hazırlık aylar öncesinden başlıyor. Cilt bakımları, lazer uygulamaları, vitamin kürleri, estetik uygulamalar... Kırmızı halıdaki 3 saatlik maratonun öncesinden aylar süren bir hazırlık dönemi var.
 

 

Vitamin kürleri

 

Yıldızlar enerjik olma konusunda riske asla yer bırakmıyorlar. Oscar gecesinden bir gün önce B12 vitamin iğnesi oluyorlar ve böylece daha zinde, uyanık, odaklanmış ve taze görünüyorlar. Dr. Jeffrey Goldstein, Bu vitamin kürünün, ünlüler arasında çok trend olduğunu söylüyor. Çünkü B12’nin alkola karşı dayanıklılığı arttırdığı da biliniyor. Madonna, Cara Delevingne ve Rihanna bu B12 iğnesini en çok sevenler arasında yer alıyor.

Kırmızı halı öncesinde de hap veya damla olarak vitamini kür olarak yapanlarda bulunuyor.
 

Diş beyazlatma

 

O bembeyaz inci gibi görünen dişlerin doğal olduğunu mu sanıyorsunuz? Elbette değil! Törenden bir süre önce yıldızlar genellikle Los Angeles'taki ünlü diş hekimi Dr. Bill Dorfman’ı ziyaret ediyorlar ve profesyonel diş beyazlatma yaptırıyorlar. 

"Özellikle ödül sezonunda, ünlü hastalar büyük talep gösteriyor. Yılın bu zamanında daha çok diş beyazlatma yapıyorum o yüzden" diyor, Dr. Bill Dorfman.
 

Lazer epilasyon

 

 

5th Avenue Dermatoloji Cerrahisi ve Manhattan Lazer Merkezi'nin kurucusu, kozmetik dermatolog Dr. Paul Jarrod Frank, ödül döneminden önce en sık ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Ağrısız ve süper hızlı olan yeni cihazların sayesinde işlemler kısa sürede ve mükemmel şekilde yapılıyor. En sık yapılan işlemler ise bacak, bikini, koltukaltı ve kol lazeri.
 

Kimyasal peeling

 

Makyaj, yıldızları kırmızı halıda mükemmel göstermek için asla yeterli değildir. Rachel Weisz ve Sofya Coppola gibi yıldızların cilt bakım uzmanı Joanna Vargas, cildi güzelleştirmek için profesyonel bakımlar öneriyor.
 

“Cilt bir tuvaldir ve makyajın güzel olması için cildin güzel olması şarttır. Cilt güzel olursa, makyaj da ve yıldızlar da kırmızı halıda parlar!” diyor, Joanna Vargas.
 

Emma Stone ve Michelle Williams bakıma kimyasal peeling ile başlıyor ve cildi gençleştirmek için oksijen bakımı ile devam ediyorlar. 
 

Botoks ve dolgular

 

Yaş almış aktristlerin bazen küçük bir yardıma ihtiyaçları olabiliyor. Kırışıklıklar için botoks, dudaklar ve yanakları dolgunlaştırmak için dolgu maddeleri en çok tercih edilen uygulamalar. 


 

Miami ve New York merkezli kozmetik dermatolog olan Dr. Frederic Brandt, “Bu tür tedaviler özellikle ödül döneminde daha çok önem kazanır çünkü ünlüler bu dönemde resmen mercekler yakından izlenir, fotoğrafları çekilir” diyor.
 

Gwyneth Paltrow, Sharon Osbourne, Jennie Garth ve Courtney Cox botoks yaptıranlar arasında ilk sırada. 

Brandt, bu uygulamaların ödül gecesinden en az 1 ay önce yapıması gerektiğini söylüyor. 

 

Aydınlık veren serum bakımları

 

Serumlar, konsantre ürünlerdir ve o yüzden çok etkilidirler. Cilt üzerindeki faydaları hızlı görülür. Bu yüzden ünlüler serum kullanımını asla ihmal etmezler. Shiseido Glow Revival Serum, cildi anında aydınlatan, cilde ışıltı veren bir bakım serumudur. Makyajdan önce kullanıldığında cildi çok güzel aydınlatır. Nars Optimal Brightening Concentrate'de özel ışık teknolojisiyle cildi aydınlatan, cildin ışığını ortaya çıkaran bir serumdur. Bu cilde ışık veren serumlar aynı zamanda yaşlılık karşıtı ürünlerdir. Erken yaşlanma belirtileriyle savaşırlar.

YILDIZLARIN OSCAR GECESİNDEKİ MAKYAJ SIRLARI NELER? TIKLAYIN!

KIRMIZI RUJLA BÜTÜNLEŞMİŞ ÜNLÜLER HANGİLERİ? TIKLAYIN!

DAKOTA JOHNSON'IN MAKYAJ VE GÜZELLİK SIRLARI NELER? TIKLAYIN!


Shiseido Bio-Performance Super Refining Essence'de, son teknoloji bir cilt yenileyicidir. Yenilikçi teknoloji ile geliştirilen bu esans, cildin nemini geri kazandırırken mat görünümü ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Cildi doyasıya neme kavuşturur. Cilt tonunu dengeleyen bu eşsiz bakım ürünü cildin çok daha pürüzsüz olmasını sağlar. Hollywood yıldızlarının da severek kullandığı özel ürünlerin başında gelir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ