Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LEKE TEDAVİSİNDE LAZERE ALTERNATİF TEK SERUM: ANTI SPOT SERUM
PAYLAŞ

Serum

LEKE TEDAVİSİNDE LAZERE ALTERNATİF TEK SERUM: ANTI SPOT SERUM

  • Haziran 29, 2020

 

Ciltte oluşan lekeler elbette çok can sıkıcı... Üstelik en can sıkıcı yanı da bu lekelere karşı verilen zorlu savaş olabiliyor. Çünkü sevimsiz oldukları kadar inatçılar da çoğu zaman. Ama en inatçısı bile bu serum karşısında zor dayanıyor, emin olun!

 

Lazer, lekeler üzerinde en etkili çözüm yollarından biri. Bu yüzden lazer teknolojisinden ilham alarak üretilen bu serum, lekelerle mücadelede önemli bir rol oynuyor. Kısaca, Shiseido Intensive Anti Spot Serum, lazer tedavisine alternatif olarak üretildi. Bu serum, lekeler üzerinde o kadar etkili ki, lazer tedavisine ihtiyaç bıraktırmıyor ve ciltteki lekeleri tedavi ediyor. Ciltteki koyu lekeleri azaltıyor, inatçı lekelerin renginin açılmasına yardımcı oluyor. 

 

Bu serum, inatçı lekeler üzerinde o kadar etkili ki sadece 10 gün sonra bile cilt sağlıklı ve ışıltılı hale geliyor. Düzensiz cilt tonu aydınlanıyor. 

 

PINAR SABANCI'DA PÜRÜZSÜZ VE LEKESİZ CİLDİ İÇİN BU SERUMU KULLANIYOR!

 

Pınar Sabancı'yı hepimiz sosyal medyadan yakından takip ediyoruz. Kendisinin ne kadar pürüzsüz, lekesiz ve duru bir cilde sahip olduğunu biliyoruz. Yine de her kadın gibi çevresel faktörlerden kendisinin cildi de etkileniyor. Cildinize ne kadar iyi bakarsanız bakın, zaman zaman problemler yaşamanız olası. Çünkü yüzümüz dış dünyanın olumsuz koşullarına sürekli maruz kalan en önemli yerimiz. Pınar Hanım da dönemsel yaşadığı leke sorunu için Shiseido Intensive Anti-Spot Serum'u kullanıyor. Düzenli kullanımla yeni oluşan lekelerin geçtiğini kendisi de belirtiyor. Üstelik bu serum ile gelecekteki potansiyel lekelerin önüne de geçmiş oluyor.

 

Eğer sizin de yeni oluşmuş veya var olan lekeleriniz varsa bu serumu kullanmalısınız. Var olan lekelerinizi açar, yenilerinin oluşmasını da önler. 


 

Leke serumunu nasıl kullanmalısınız?
 

- Serumun etkisini arttırmak için cildinize önce Shiseido Ultimune kullanın. Ultimune cildin bağışıklığını güçlendirdiğinden üzerine uygulanan bu leke serumunun da performansını da artırır. O yüzden Ultimune ve leke serumunu birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz. 

 

- Her sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra Ultimune’dan önce serumu cildinize uygulayın. Eğer nemlendirici kullanıyorsanız serumdan sonra da nemlendiricinizi sürebilirsiniz.

 

- Serumu yüzün merkezinden dışa doğru masaj yaparak, alın, burun, yanaklar ve çenenize doğru uygulayın. Bu masajı 3 kez ardarda tekrarlayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ