Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT KONTÜRÜNÜ TOPARLAYAN BAKIM SERUMLARI HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE NUTRI PERFECT EYE SERUM
SHISEIDO
Olgun Ciltler İçin Göz Çevresi Serumu
4.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML - REFILL
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre - REFİL & POMPASIZ
6.250,00 TL 5.000,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 75ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
6.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 30ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
3.950,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 15ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
2.250,00 TL

Serum

CİLT KONTÜRÜNÜ TOPARLAYAN BAKIM SERUMLARI HANGİLERİ?

  • Haziran 27, 2020

Cildin ihtiyacı olan etken maddeleri dermal tabakaya kadar ileten serumların cilt bakım rutininde yeri çok önemlidir. Çünkü serumlar değişik minareller, vitaminler ve hücre yenileyici içeriklere sahiptirler. Cildi içeriden takviye ederek daha sağlıklı görünmesine yardım ederler.

Serum kullandığınız sürece hücreler gerekli takviyeyi aldığından cildiniz eskisine göre daha sağlıklı olur; daha az kırışır, daha az sarkar, daha az lekelenir. Serum, stres ve kötü beslenmeye direnen hücrelere de güç verir. 

Kimler serum kullanmalı?

Serum için illa ileriki yaşlarda kullanılmalıdır diyemeyiz. Çünkü 20’li yaşlarda da cilt alarm veriyor olabilir. Nasıl mı? Cildiniz yaşıtlarınızdan daha çabuk yaşlanma belirtileri veriyorsa, lekelenmeye yatkınsanız, yağ salgılarınız çok fazla ise, çabuk kuruyan ve problemli bir cildiniz varsa ‘ihtiyacınıza yönelik’ bir serum kullanabilirsiniz. Uzmanlar, 25 yaşından itibaren herkesin serum kullanabileceğini belirtiyorlar.

Kaç yaşından itibaren yüz kontürünü toparlayan serum kullanılabilir?

Serumlar yoğun konsantrasyonlar olduğundan etkileri çabuk görülür. Cilt yaşlanırken, 27-28 yaş civarı belirti vermeye başlar. Bu yaşlarda önleyici olarak serum kullanılabilir. 30’lu yaşlardan itibaren ise yüz kontürünü toparlayan, sıkılaştıran, sarkma karşıtı serumlar kullanmaya başlayabilirsiniz. 

 

 

Kendinize uygun serumu nasıl bulursunuz?

Kendinize uygun serumu öğrenmek için, yaşınızı, çözmek istediğiniz cilt sorununu ve cilt tipinizi [email protected]’ a yazabilirsiniz. Uzmanlarımız size bu konuda faydalı önerilerde bulunacaktır. Güzellik Hattı’mızı henüz duymadıysanız, lütfen buraya TIKLAYIN!

Şimdi, yaşlanmayla birlikte görülen ve en çok canımızı sıkan yüz kontüründeki bozulmaları önleyen cilt bakım serumlarını inceleyelim. Ayrıca serumlardan maksimum fayda almak için nasıl kullanmanız gerektiğini de bilmelisiniz, bu çok önemlidir. Onu da detaylı olarak belirttik. 

YÜZ KONTÜRÜNÜ TOPARLAYAN EN ETKİLİ SERUMLAR

ÖNEMLİ: Serumlar zaten çok çok etkili ürünlerdir fakat onlardan alacağınız faydayı ikiye katlamak için öncesinde Shiseido Ultimune konsantre bakım ürününü kullanabilirsiniz. Ultimune sayesinde cilt bağışıklığınız güçleneceğinden üzerine uygulayacağınız üründen de maksimum fayda sağlayabilirsiniz.

Göz çevresinin kontürünü toparlar / Shiseido Benefiance Nutri Perfect Eye Serum, olgun ciltlerde yaşlanma sebebiyle yaşanan hormonal dengesizlikler ve menapozla alakalı tüm görünür sorunlara karşı özel olarak yaratılmış komple bir göz bakımı sağlayan bir göz çevresi serumudur. Sarkma ve kırışıklıkların görünümünü gözle görülür şekilde azaltır ve kaz ayağı bölgesini belirgin şekilde düzeltir. 50 yaş ve üstü içindir. 
 

Sarkma karşıtı serum / Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum, kırışıklık, sarkma ve matlıkla savaşan, cildin zamana karşı savaşmasını sağlayan çok etkili bir üründür. Ciltte etkisi hemen görülür. Genç görünümünüzü korumanın anahtarı cildinizdeki kolajen, elastin ve hiyalüronik asidin üretilmesinde yatar. Shiseido Bio-Performance Super Corrective Serum cildin bu üç elementine odaklanarak cildin doğal güçlerini yeniden canlandırır. Sarkma karşıtı serum, ilk kullanımda ciltte gözle görülür bir iyileşme sağlar. 30’lu yaşlardan itibaren herkese uygundur.
 

Yüz hatlarını sıkılaştırır / Shiseido Future Solution Ultimate Regenerating Serum, yaşlanmanın tüm belirtilerini gözle görülür şekilde azaltan, cilde ışıltı ve zindelik kazandıran özel bir serumdur. Yaşlanma, sıkılık kaybı, kırışıklıklar, donukluk ve esneklik kaybından dolayı belirginleşmiş gözenekleri hedefler. Sarkan yüz hatlarını sıkılaştırır, kırışıklıkları ve cilt esnekliğini iyileştirir.Bu üstün yaşlanma karşıtı serum, yaşlanmaya karşı inanılmaz bir direnç sağlar. Cilt belirgin bir şekilde dolgunlaşır, esneklik kazanır ve sağlıkla ışıldar. 30 yaş ve üstü için uygundur.

Serumları nasıl kullanmalısınız?

Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulayın. İnce yapıda olduklarından 1 dakika içinde emilirler. Serum üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Kullandığınız serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

Etkilerini ne zaman görürsünüz?

Serumu düzenli kullanmaya başladıktan sonra 1,5-2 ay içinde sonuçlarını gözlemlemeye başlarsınız. Çünkü hücreler serumla takviye almaya başladıktan yaklaşık 45 gün sonra yenilenme sürecini tamamlamış olurlar. Cildinizde bakımın etkileri de yavaş yavaş farkedilmeye başlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ