Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUCİZE İÇERİK: SALİSİLİK ASİT
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
NORTHERN LIGHT SMOOTHING FLUID
POLAAR
Yağlı ve Karma Ciltler için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem
1.850,00 TL 1.480,00 TL
NORTHERN LIGHT MICRO-PEELING FOAM
POLAAR
Mikro-Peeling Cilt Temizleme Köpüğü
1.450,00 TL 945,00 TL
NORTHERN LIGHT SMOOTHING CREAM
POLAAR
Normal ve Kuru Ciltler için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem
1.850,00 TL 1.195,00 TL

Nemlendirici

MUCİZE İÇERİK: SALİSİLİK ASİT

  • Haziran 21, 2022

Asit çeşitlerini kozmetik ürünlerinde çokça görüyoruz. Asit birçok türevlerde bulunsa da Asit kelimesi genellikle kişileri biraz ürkütebiliyor. Fakat gerçekten ne işe yaradığını, etkilerini bildiğinizde ve endişenize uygun ürünü bulduğunuzda cilt üzerinde ki faydalarına inanamazsınız. 

Bunlardan en yaygını ise salisilik asit. Salisilik asit mükemmel bir anti bakteriyel özelliğine sahiptir. Bu sebeple de en önemli faydalarından biri ciltte gözenekleri derinlemesine temizlemesi ve buna bağlı olarak da sivilce ve akne tedavisinde çok etkili olmasıdır. Akne, sivilce tedavisinde tercih edilmesinin yanı sıra salisilik asit ciltten ölü hücre tabakasını da nazikçe temizleyerek cildi pürüzsüzleştirir, yumuşatır, tazeler ve ciltteki yağın dengelenmesini sağlar. 

Salisilik asit içeren bakım ürünleri düzenli kullanıldığında ciltteki ince çizgiler ve kırışıklık görünümü üzerinde de etkilidir. Salisilik asit içeren bakım ürünleri, hassas ciltler dâhil tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.

Kısacası salisilik asit içeren bakım ürünleri özellikle de akne ve sivilce endişesi olan kişiler için bulunmaz bir nimet de diyebiliriz. 

SALİSİLİK ASİT İÇEREN EN İYİ CİLT BAKIM SERİSİ:

Salisilik asit içeren, bizlerin de favorisi olan harika bir serimiz var ve bu serinin ürünlerini mutlaka incelemeniz gerekli.
Polaar markasının Northern Light serisi ürünleri markanın en popüler olan ve en sevilen serilerinden birisi.. Kuşkusuz ki en sevilen olmasının sebeplerinden biri de içeriği.

Cilde ışıltı kazandırmayı, cildi yenilemeyi, cildi nemlendirmeyi ve cilt endişelerini en aza indirmeyi hedefleyen bu olağanüstü seri içerisinde ki Sibirya zeytini %100 Doğal Salisilik Asit görevini görür. 

Cildinin donukluğundan, matlığından, nemsizliğinden ve cansız görünümünden şikayetçi olanlardansanız Polaar Northern Light serisinin tüm ürünlerini mercek altına almanızın zamanı gelmiş demektir.

Ürünlerden kısaca bahsetmek gerekirse;

POLAAR NORTHERN LIGHT MICRO-PEELING FOAM: Tüm cilt tipleri için uygun olan %95’i doğal özler ve Sibirya zeytini içeren mikro-peeling köpük temizleyicidir. 3'ü 1 arada etkilidir: Cildi aydınlatır, hücre yenileyicidir ve ciltte kirlilik önleyici kalkan oluşturur. Cildi derinlemesine temizler.

POLAAR NORTHERN LIGHT SMOOTHING FLUID: Karma ve yağlı ciltler için cildi nemlendiren ve pürüzsüzleştiren bir nemlendirici bakım kremidir. Cildin ışıltısını geri kazandırır. Cilt dokusunu düzeltir ve fazla sebumu ortadan kaldırır. Aynı zamanda ince çizgilerin görünümünü azaltır.

POLAAR NORTHERN LIGHT SMOOTHING CREAM: Normal, kuruya dönük ve kuru ciltler için yoğun nemlendirme sağlayan nemlendirici bakım kremidir. Kremsi bir yapıya sahiptir. Cildi pürüzsüzleştirir, cilde ışıltı ve canlılık kazandırır. Cildin kalitesini gözle görünür bir şekilde iyileştirir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ