Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS VELVET MATTE SKIN TINT’E DAİR TÜM YORUMLAR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Fondöten

NARS VELVET MATTE SKIN TINT’E DAİR TÜM YORUMLAR!

  • Temmuz 05, 2020

 

Sağlıklı, canlı ve taze bir görünüm, nemli bir cilt, yumuşacık ve pürüzsüz bir ten, kadifemsi bir dokunuş... İşte bunlar hep renkli nemlendiriciden! Tüm dünyada en çok satan renkli nemlendiricilerden biri olan Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer’ın yanına kısa bir süre önce Nars Velvet Matte Skin Tint geldi. 

 

Yağsız, hafif ve mat bitişli bir renkli nemlendirici olan Velvet Matte Skin Tint, bu özellikleriyle öncelikle yağlı ciltlileri çok mutlu etti. Yazın hafif ve yağsız bir ürün kullanmak isteyenlerin tercihi olan bu renkli nemlendirici güneş koruma faktörü 30 ile de cildi koruyor.

 

Klasik bir renkli nemlendiriciden çok çok daha fazlası.olan Nars Velvet Matte Skin Tint hakkında bloggerler ve güzellik otoriteleri ne diyor? Bakalım…

 

RENK SEÇİMİ

 

Renkli nemlendiricilerden ilk defa kullanacaksanız ve renk seçimi konusunda yardıma ihtiyacınız var ise,[email protected] adresine makyajsız ve güzel ışıkta çekilmiş bir fotoğrafınızı gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız cilt renginize göre analiz yaparak tavsiyelerde bulunacaktır. 

 

 

Nars Velvet Matte Skin Tint ile ilgili ne dediler?

 

“Nars Velvet Matte Skin Tint, yağlı ve karma ciltler için daha uygun olsa da, kuru ve kuruya dönük ciltler de bu ürünü rahatlıkla kullanabilirler. Nasıl mı? Üründen önce ciltlerine nemlendirici bir baz sürerek. Nars Multi-Protect Primer Broad Spectrum SPF30 makyaj bazı cildi nemlendirerek makyaja çok güzel hazırlar. Öncesinde bu bazı sürebilirler... Ben bu şekilde kullanıyorum, tavsiye ederim.” - Instyle, Güzellik Editörü.

 

“Yağsız, hafif ve mat bitişli olmasını çok sevdim. Günlük makyajımda cildimi taze ve sağlıklı göstermek için başka hiçbir ürüne ihtiyaç duymuyorum. İstediğim pürüzsüzlüğü en doğal şekilde elde etmeme yetiyor. Ayrıca cildimde leke problemi olduğu için SPF’li ürünler kullanmayı tercih ediyorum. Bu renkli nemlendirici de güneş koruma faktörü 30 olduğu için bana çok uygun.” – Ayşegül Kaplan (makyajmıdedin), Vlogger.

 

“İlk denediğim andan itibaren resmen ba-yıl-dım! Az/orta arası kapatıcılık sağlıyor. Bence bu yeterli, maksimum kapatıcılık isteyenler zaten bu özelliği taşıyan fondöten kullanabilirler ama Nars Velvet Matte Skin Tint, hafif ve kadife yapılı bir ürün. Yumuşacık... Cildi harika bir şekilde pürüzsüzleştiriyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor. Cildi hiç kurutmuyor, aksine tüm gün nemli kalmasını sağlıyor.” – Allure, Güzellik Editörü.

 

 

“8 saat boyunca ciltteki parlaklığı ve yağlanmayı kontrol ediyormuş, ürün özelliklerinde bunu okumuştum. Ürünün deneme boyu elime geçince hemen kullandım ve diyebilirim ki, doğru! Doğal görünümlü kadifemsi bir sonuç yarattığı gibi tüm gün kalıcılığını korudu.” – Neslihan Tuğçe Yıldız (shewolf), Blogger.

 

“Bu ürünü uzun zamandır takipteydim, nihayet geldi! Tam tahmin ettiim gibi çıktı; yani benim beklentilerimi karşıladı. Cilt tonunu eşitliyor, ince çizgileri ve kusurları flulaştırıyor. Cilt daha canlı ve sağlıklı görünüyor. Çok beğendim, yaz ve kış kullanırım.” – Sebile Ölmez (Sebi Bebi), Vlogger

 

 

Nasıl kullanmalısınız?

 

“Yumuşak dokunuşlu sonuçlar için Velvet Matte Skin Tint’i uygularken parmaklarınızı kullanın. İlk olarak üründen az bir miktarda elinize alın. Sonrasında yüzün merkezinden başlayın ve yanaklara doğru dağıtmaya başlayın. 

Eğer kapatıcıya ihtiyaç duyarsanız Nars Radiant Creamy Concealerı göz altına ve kusurları en aza indirmek için gerekli noktalara da uygulayıp ten makyajınızı tamamlayabilirsiniz." diyor, Erkan Uluç, Makyaj Artisti.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ