Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX NO.3 YIPRANMIŞ SAÇ TELLERİNİ NASIL KURTARIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX NO.3 YIPRANMIŞ SAÇ TELLERİNİ NASIL KURTARIYOR?

  • Ocak 13, 2023

Saçlarını açıcıyla renklendiren dikkat! Olaplex No.3 Hair Perfector, saçlarınızı eski sağlıklı günlerine döndürmeyi kendine bir görev biliyor. Peki, nasıl bir etki yaratıyor dersiniz?

Eğer saçlarınıza bir kez açıcı işlem uygulatmaya başladıysanız, bunun nasıl büyük bir tutkuya dönüştüğüne şahit olmuşsunuzdur. Üstelik sevdiğiniz tonu koruyabilmek adına da bu işlemi belirli aralıklarla tekrarlatmanız gerekebilir. Ayrıca işinin ehli profesyoneller bile devreye girse, bazen saçınızın kalitesi olumsuz yönde etkilenebilir ve saç telleriniz sağlıksız hale gelebilir. 
Saçınıza bu tarz kimyasallar uygulatırken elbette yıpranma payını da hesaba katıyorsunuzdur. Ancak yine de tamamen gözlerinizi bu duruma kapatmak zorunda değilsiniz. Bu nedenle hali hazırda besleyici ve onarıcı saç bakım ürünlerinin elinizin altında olması inanılmaz derecede önemli. Evde uygulayabileceğiniz bakımlar, kuaför ziyaretlerinizi azaltacağı gibi zamandan tasarruf etmenize de yardımcı olacaktır. Neyse ki “Ne kullanabilirim?” sorusunu uzun uzun araştırmanıza gerek yok çünkü devreye Olaplex No.3 Hair Perfector giriyor.


Olaplex No.3 saç tellerini nasıl kurtarıyor?
Boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçların kurtarıcısı olarak tanımlayabileceğimiz formülüyle zayıflamış ve yıpranmış saç tellerini onaran ve kopan bağları güçlendiren Olaplex No.3 Hair Perfector, saç bakım dünyasının da en yenilikçi ürünlerinin başında geliyor.

Gelelim kullanıcı yorumlarına. Saçlarını açıcıyla renklendirmiş biri olarak söylemeliyim ki, Olaplex No.3 Hair Perfector’ın faydalarını okuduğumdan beri denemek için sabırsızlanıyordum. Çünkü hangi kadın sağlıkla ışıldayan ve parlak saçlara sahip olmak istemez ki? Beni en çok etkileyen özelliklerinin başında şahane kokusu geliyor. Ürünü nemli saçlarınıza uygulayım en fazla yarım saat bekletmeniz ise yeterli. Yani etkisini görebilmek için saatlerce saçınızda tutmanıza hiç gerek yok. Peki, benim saçımda neleri değiştirdi?
 

Öncelikle ürünü duruladıktan sonra saçlarınız gerçekten çok daha kolay taranmaya başlıyor ve parlaklığında ciddi bir artış gözlemleyebiliyorsunuz. Düzenli kullanımda ise bağ güçlendirme teknolojisi sayesinde saç uçlarındaki kırılmaları onardığını gözlemledim. Açıdan dolayı yıpranan saçlarım elektriklenmeye çok müsait durumdaydı ancak Olaplex No.3 Hair Perfector’ın ardından bu sorunum da yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı. 
 

Üstelik bir püf noktasından da bahsetmek istiyorum. Her ne kadar benim saçlarımda açıcı işlem olsa da bunu çok sık tekrarlatmadığım için zararı çabuk tersine döndürebildim. Ancak sizin için durum biraz daha zorluysa ve saçlarınız yoğun şekilde yıpranmış durumdaysa, No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment ve Olaplex No.3 Hair Perfector’ı bir arada kullanarak çok daha güçlü bir etki görebilirsiniz. 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ