Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RUJ RENKLERİNİ KARIŞTIRIN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SATIN LIP PENCIL
NARS
Kolajen İçerikli Saten Kalem Ruj
1.290,00 TL 1.095,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
MODERNMATTE POWDER LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Kadifemsi Mat Ruj
1.490,00 TL

Ruj

RUJ RENKLERİNİ KARIŞTIRIN!

  • Haziran 28, 2020

Mat ve krem rujlarlarla şeffaf renkler elde ettik. Böylece ruj renklerine bir yenisini daha ekledik. Örneğin mavi ruj, başta korkutucu görünebilir ama özünde “bütün renklerle oldukça uyumlu!” Sadece mavi değil, tek bir ruj rengini başka renklerle karıştırarak yeni renkler elde edebilmek mümkün. Ayrıca ortaya çıkan renkle daha cazibeli ve farklı bir görünüm ortaya çıkıyor. Tabii rujları birbirine karıştırmanın da bazı sırları bulunuyor. Bu sırları öğrenmek için mini bir araştırma yaptık ve makyaj sanatçısı Regan Rabanal’ın kapısını çaldık. 
 

Regan, farklı renkleri birbirine katarak nasıl yeni renkler ortaya çıkardığını bizlere anlattı. Örneğin; sarı ile turuncuyu birbirine katarsak nasıl bir etki ortaya çıkar ya da mavi ile moru? Tüm bunları sizler için yazımızda derledik. 
 

 

Regan, “Öncelikle ruju sürmeden önce dudaklarınızı hazırlamanız gerekiyor” açıklamalarında bulunarak sözlerine şöyle devam ediyor, “Dudakların üzerindeki çizgileri ya da çatlakları, özellikle kapatıcı rujlarla kapatarak pürüzsüz ve düzgün bir yüzey elde etmelisiniz. Böylece süreceğiniz rujlar, dudaklarınızda daha albenili duracaktır. Öncelikle süreceğiniz mat ruj sürmek, krem rujları ve parlatıcıları uygulamak için dudaklarda mükemmel bir zemin yaratır. Ayrıca ruju mutlaka bir dudak fırçasıyla uygulayarak, dudaklarınıza iyice yedirin.”

 

Sarı + Turuncu: "Benim ilk ipucum, bir parça parlak turuncu ile sarıyı karıştırmanız olacaktır Neon turuncu renk, baharı kucaklayan bir renktir ve bahar aylarında bu rengi her yerde görüyoruz. Önce turuncuyla ruj ile bir baz oluşturuyorum. Daha sonra sarı renkte mat ruj kullanıyorum. Çünkü sarı renk, turuncunun o parlaklığını yumuşatıyor“diye açıklıyor Regan. 

 

Mor + Mavi: “Normalde kimse mavi ruju tek başınakullanmak istemez. Ben de maviyi daha kullanılabilir hale getirmek için mor rengi ekliyorum. Çünkü mor ile karadut rengini elde ediyorum.” Bahar ve yaz aylarında kendinize taze bir dokunuş katmak istiyorsanız, mor ve mavi renklerini tercih edebilirsiniz.

 

 

Şeffaf Turuncu + Nude: “Sıcak turuncu, doğru bir renk olabilir ama bazen şeffaf turuncuya ihtiyaç duyabiliriz. Şeffaflığı yakalayabilmek için turuncu renk ile bir parça ten rengini karıştırın. “Doğal dudak tonu, dudaklarınızı olduğu gibi gösterir ama üzerine uygulanan şeffaf turuncu ile bu etki arttırılmış olur. Şeftali tonuyla muhteşem görünebilirsin.” diyor Regan.

 

Kırmızı + Koyu Mor: Koyu renk ruj, gerçekten de biraz ürkütücü olabilir. Ancak diğer renklerle karıştırılarak karanlık etkisi biraz yumuşatılabilir. Regan, “Kırmızı, koyu rengi biraz sıcaklık katmak ama koyu rengin o büyüsünü devam ettirmek için ideal renktir.” derken, öncelikli olarak koyu mor rengin, onun üstüne ise kırmızı rengin sürülmesini tavsiye ediyor. İsteyenler, dudaklarını daha dolgun göstermek için dudağın iç kısımlarına doğru kırmızının yoğunluğunu arttırabilirler.
 

Ten rengi + Parlak Mor: Regan, “Ten rengiyle karıştırılmış parlak mor ile ortaya çıkan lavanta rengi, gerçekten de baharın en güzel tonlarından birini oluşturuyor. “Sıcak tonlarda yapılan ya da bronz makyajla lavanta tonları çok uyumlu olacaktır. Bu rengin insanlara pozitiflik kattğını düşünüyorum” açıklamalarında bulunuyor. 

 

Mavi + Turuncu: "Mavi ile turuncunun karışımından elde edilen karamalize tonlar, doğal bir görünüm yakalamak için mükemmeldir” diyor Regan. Ayrıca turuncu, mavinin içine katılarak toprak tonlarının ortaya çıkarılmasında da yardımcı olacaktır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ