Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAĞLIKLI CİLT İÇİN ALABİLECEĞİNİZ TAKVİYELER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
HYDROLZED COLLAGEN PEPTIDES
COLLASEL
Hidrolize Kolajen Peptit İçeren Takviye Edici Gıda
895,00 TL

Kolajen Takviyesi

SAĞLIKLI CİLT İÇİN ALABİLECEĞİNİZ TAKVİYELER

  • Eylül 28, 2020

Uyku düzeninize, yediğiniz, içtiğiniz ve kullandığınız ürünlere çok dikkat ediyor olmanıza rağmen, saçınız ve cildiniz istediğiniz gibi görünmüyorsa, yaptıklarınız yeterli gelmiyor olabilir. Bu durumda önce bir doktora başvurup tahlillerinizi yaptırmalı ve almanız gereken takviyeleri öğrenmelisiniz. Fakat ilerleyen yaş ve çevre faktörleri düşünüldüğü zaman bazı vitaminler ve takviyeler ile vücudunuzu desteklemeniz gerekebilir. Kolajen, A vitamini, B3 vitamini, C vitamini, E vitamini gibi…

Kolajen

Vücudumuzda bulunan kolajen üretimi yaş ilerlemesi ile birlikte azalıyor. Bu nedenle kolajeni ek destek olarak dışarıdan almanız doğru olabilir. Piyasada çok fazla kolajen markası var. En iyi kolajen markasını araştırarak bulabilirsiniz. Ama en iyi kolajen takviyesi dediğimiz zaman bizim size bir önerimiz var: Imuneks Collanex. Bu, 28 saşeden oluşan toz kolajendir. Günde 1 kez saşe ürünü 250ML suda çözündürerek tüketebilirsiniz.

Kolajeni toz, sıvı veya kapsül halde kullanabilirsiniz. Sıvı kolajen kullananlar haricinde toz kolajeni tercih edenler de çok fazla. Kolajeni yılda 2 aylık veya 3 aylık kürler halinde kullanabilirsiniz.
Imuneks Collanex
Ester C

Son zamanların en önemli vitaminlerinden biri de Ester C. Klasik C vitamini sadece suda çözünürken, kimyasal olarak elde edilmiş olan Ester C vitamin formu hem suda hem de yağda çözünebiliyor. Aynı zamanda, normal C vitaminine göre vücuttan daha az atılıyor. Bunun sonucu olarak, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, anti-aging özellik sağlıyor ve hücrelere enerji veriyor. Cilt sağlığı için kullanılan vitaminlerin en önemlilerinden biri.

Coenzim Q10 (CoQ10)

Cilt elastikiyeti, leke tedavisi, gençlik ve canlılığın en önemli desteklerden biri Coenzim Q10’dir. Prof Dr. Osman Müftüoğlu’nun tavsiyesine göre, 3 aylık kürler halinde Coenzim Q10 ve Kolajen takviyelerini dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz. İki takviyenin aynı anda kullanılması birbirinin etkisini azaltabilir veya etkileşime girip istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle dönüşümlü olarak kullanmakta fayda var.

Alpha Lipoic Acid

Çok güçlü bir antioksidandır. Kolajen ve Coenzim gibi takviyelerin etkisini arttırır. Bu nedenle Kolajen ve Coenzim takviyeleri ile birlikte Alpha Lipoic Acid kullanmak cilt sağlığınız için faydalı olacaktır.

KOLAJEN TAKVİYESİ
Omega 3/Balık Yağı

Omega 3’ün hücre yenileme, cildi nemlendirme, sivilce oluşumunu engelleme, saç derisini güçlendirme gibi etkilere sahip olması gibi önemli özellikleri vardır. Yemekler ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Biotin

Saç ve tırnaklar için en önemli desteklerden biri B vitamini formu olan Biotin’dir. Tırnaklarınızın ince ve kırılgan olduğunu düşünüyorsanız ve saçlarınız yavaş uzuyor ve cansız ise, vücudunuz biotini üretmekte zorlanıyor ve eksik kalıyor olabilir. Kan tahlili sonucunuza göre 3 ay biotin takviyesi kullanmanız yeterli olacaktır. Bunun için mutlaka doktora danışmalısınız.

D Vitamini

Ülkemizde en fazla eksikliği görülen vitaminlerden olan D vitamini, cilt kuruluğuna, saç dökülmesine, ciltte kızarıklıklarına neden olur. Günlük D vitamin takviyesi için yine mutlaka doktora danışmalısınız.

E Vitamini

Anti-aging ve onarıcı etkiye sahip olan E vitaminini dıştan ve içten uygulamak mümkün. Yüz ve saç maskelerinizin içine E vitamini kapsülleri ekleyip kullanabileceğiniz gibi, takviye besin olarak da almanız etkili olacaktır.

İLGİLİ HABERLER

KOLAJEN TAKVİYESİ İÇİN KULLANMA REHBERİ

KOLAJEN TAKVİYESİ KULLANANLARDAN YORUMLAR

KOLAJEN NEDİR?

KOLAJEN TAKVİYESİ

HER YAŞ İÇİN KOLAJEN TAKVİYESİ

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ