Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO’DAN HEM KAPATICI HEM AYDINLATICI: PERFECT STICK CONCEALER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

SHISEIDO’DAN HEM KAPATICI HEM AYDINLATICI: PERFECT STICK CONCEALER

  • Temmuz 04, 2020

Kozmetik dünyası o kadar zengin ki, makyaj çantamız gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Renk renk, çeşit çeşit ürünler makyajımızı zenginleştiriyor. Bazen ise az ve öz ürünle hazırlanıp çıkmaya ihtiyaç duyabiliyoruz. Şimdi bahsedeceğimiz ürün de tam bu ihtiyaca yönelik!

 

 

Çok yönlü kapatıcı

 

Shiseido’nun –her zamanki gibi- gelişmiş teknoloji ve üstünde çok çalışarak kadınlara sunduğu Perfect Stick Concealer’ı sadece bir kapatıcı değil. Kapatıcıdan çok daha fazlası! Bu ürünü göz çevrenizdeki koyu halkaları kapatmak, yüzünüzdeki lekeleri gizlemek, sivilce izlerini örtmek, fondöten üzerine rötuş gereken durumlarda ve isteğinize göre fondötensiz, sadece pürüzsüz bir cilt arzu ettiğinizde kullanabilirsiniz. Cilde yumuşak ve kadifemsi bir görünüm verirken, cilt üzerinde asla ağırlık yapmaz.

 

Aydınlatıcı etkisi nereden geliyor?

 

Perfeck Stick Concealer’ın içeriğindeki ‘Reflect and Fit Powder (yansıtıcı ve uyumlu pudra)” ürünün cilt ile mükemmel birleşmesini sağlar. Cilt ile buluşan ürün, ten ile eşsiz uyum içindedir ve cildin aydınlık yanını da ortaya çıkarır. Bu yüzden Perfect Stick Concealer’ı yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz bölgelere de uygulayabilirsiniz. Ürünü ister kapatıcı fırçası ile isterseniz parmaklarınızın ısısıyla yayabilirsiniz. Kaş üstü, elmacık kemiklerinin üstü, çene gibi aydınlatıcı uygulanan yerlere sürebilirsiniz. Yüzünüzü daha berrak gösterir.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ