Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TOMATO GIRL TRENDİNİ KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL

Makyaj

TOMATO GIRL TRENDİNİ KEŞFEDİN

  • Ağustos 07, 2023

Özellikle moda dünyasını etkisi altına aldıktan sonra makyajda da kendini gösteren “Tomato Girl” akımının detaylarını sizler için bir araya getirdik. O halde keşfetmeye ne dersiniz?

 

Artık TikTok sayesinde her geçen gün yepyeni bir trend karşımıza çıkıyor ve bizler de bunları incelemekten büyük bir keyif duyuyoruz. Zira güncel akımlarla birlikte gerek stil anlayışı gerekse de saç ve makyaj görünümleri farklı ruhlara bürünmeyi başarıyor. Mercek altına aldığımız yeni trendimizin adı ise “Tomato Girl”… Hadi gelin detaylarını birlikte inceleyelim.

Tomato Girl makyaj trendi nedir ve nasıl uygulanır?
Avrupa’da ve daha çok Akdeniz kıyılarında geçirilen yaz tatillerinden ilham alan, bu sayede ise keten elbiseler, düğme detaylı üstler, fırfırlı etekler ve kırmızı-beyaz renginin hakimiyetiyle hayat bulan ve moda dünyasını etkileyen Tomato Girl akımı, elbette kendini makyajda da göstermeyi ihmal etmiyor. 

Bu akımın en öne çıkan ürünleri arasında kremsi ürünler geliyor. Yani fırçaya gerek kalmadan sadece parmaklar yardımıyla uygulama yapmak, Tomato Girl makyaj trendinin çabasız ve bir o kadar da doğal yanını temsil ediyor. 

Fondöten yerine renkli nemlendiriciler ve BB kremler ön planda olurken, hem allık hem de far ya da ruj olarak kullanılabilen çok amaçlı ürünler Tomato Girl makyajının olmazsa olmazlarından. Ten ve dudak makyajına ağırlık verilmesinin yanı sıra kaş ve kirpikler genellikle kendi doğal haline bırakılıyor ya da şeffaf bir jel yardımıyla sabitleniyor. 

Tomato Girl makyajı yaparken hangi ürünleri kullanabilirsiniz?
Son derece pratik, yaz aylarına da fazlasıyla yakışan Tomato Girl makyajını denemek isterseniz, sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlerden destek alabilirsiniz.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30: Bu akımda fondöten yerine cildin doğal ışıltısını ortaya çıkaran ancak biraz da kapatıcılık sağlayan renkli nemlendiriciler tercih ediliyor. NARS’ın en ikonik ürünlerinden biri olan Pure Radiant Tinted Moisturizer ise cilde sağlıklı bir parlaklık vermesi ve cilt yüzeyinin anında pürüzsüz  görünmesini sağlayarak bunu başarıyor. 

NARS Radiance Primer SPF35: Belki de renkli nemlendirici bile kullanmak istemiyor ancak cildinizin çok daha parlak bir görünüm kazanmasını arzuluyor olabilirsiniz. Bu noktada ise cildi anında canlandıran ve harika bir parlaklık sunan bu primer’a şans verebilirsiniz.

NARS Laguna Bronzing Cream: Tomato Girl makyajında doğal olarak güneşte kızaran cildi taklit eden bronzer’lar kullanmak çok önemli. Bu ürün ise cilde güneş öpücüğü etkisi kazandırmada bir numara. Yumuşak ve mat bitişli, tene sıcaklık veriyor ve cilde doğal bronz bir renk katıyor. Yani tam da bu trende uyumlu!

NARS Multiple Orgasm: Az önce de bahsettiğimiz gibi çok amaçlı ürünler pratiklik sağladığı ve doğal görünüm sunduğu için Tomato Girl makyajının yıldızı konumunda. Yanaklara, gözlere ve hatta dudaklara da uygulanabilen NARS Multiple’ın Orgasm rengi kesinlikle şans vermeniz gereken bir ürün. Her cilt tonunda ışıltılı vurgular yaratıyor. Şeffaf, doğal bir görünüm sunarken cildi çok güzel aydınlatıyor. 


NARS Afterglow Lip Shine: Dudaklarınıza ekstra parlak bir dokunuş eklemek isteyebilirsiniz ve Afterglow Lip Shine serisinde yer alan kırmızımsı kestane rengine sahip Aragon Tomato Girl akımına oldukça uyumlu bir ton. Hem de dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor ve müthiş şekilde neme doyuruyor.

NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick: Tomato Girl makyajı için daha kırmızı dudaklar da tercih edebilirsiniz. Parlak bitişli ve harika şekilde renk veren Afterglow Sensual Shine Lipstick serisinin iddialı tonlarından olan Voltage ise tam olarak bunu vadediyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ