Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
UNISEX PARFÜM DOSYASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
HALFETI EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu
10.900,00 TL
HALFETI LEATHER EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
10.900,00 TL
THE WORLD ARTHUR EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
11.900,00 TL
CONSTANTINOPLE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
10.900,00 TL
JUNIPER SLING EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Çiçeksi Parfüm
8.900,00 TL
CAIRO EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Çiçeksi
10.900,00 TL
CHANGING CONSTANCE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Ferah
11.900,00 TL

Parfüm

UNISEX PARFÜM DOSYASI

  • Ağustos 03, 2023

Hem kadın hem de erkeklerin kullanımına uygun olan unisex parfümler arasından en iyilerini sizler için seçtik!

Her ne kadar eskiden meyve veya çiçek ağırlıklı kokular kadınsı, ahşap, deri ve baharatlar notaların yer aldığı parfümler erkeksi olarak tanımlansa da, artık böyle bir ayrımdan söz etmek pek de mümkün değil. Zira hoşuna giden her neyse, onu kullanmakta özgürsünüz. Ancak bu aşamada unisex parfümler daha geniş notaları içlerinde barındırarak her iki tarafa da güçlü şekilde hitap etmeyi başarıyor. İster baharatların egzotik ruhunu isterseniz de turunçgillerin canlandırıcı tazeliğini seviyor olun, işte sizin için derlediğimiz ve Penhaligon’s ailesinde yer alan unisex parfüm önerileri ;

Halfeti
Unisex parfüm kokuları listesinde ilk sırayı markanın en ikonik kokularından biri olan Halfeti alıyor. Çiçeksi odunsu koku ailesine ait olması ise hem kadın hem de erkeklerin zevkine uyum sağlayabilecek yönünü temsil ediyor. Fırat Nehri’nin yakınlarında nadir bulunan kara güllere ithafen Şanlıurfa’nın Halfeti bölgesinden ismini alan bu parfüm, greyfurt, bergamot, lavanta, kakule, kimyon, hindistan cevizi, safran, menekşe, tarçın, gül, yasemin ve selvi gibi pek çok farklı notayı bir araya getiriyor.

Halfeti Leather
Halfeti’nin şöhretinin ardından gelen ve markanın Trade Routes koleksiyonuna ait olan Halfeti Leather, kullananları kendisine aşık edecek bir parfüm. Sıcak, güçlü ve güven verici hisler uyandıran unisex parfüm Halfeti Leather’ın başlıca notaları arasında bergamot, erik, turunçgil akorları, Urfa Halfeti’den siyah gül, yasemin, lavanta, kakule, kimyon, menekşe, tarçın, ud, paçuli ve sedir ağacı yer alıyor. İmza bir parfüm edinmek isteyenler için harika bir seçenek!

The World According To Arthur
Penhaligon’s ailesinin son zamanlardaki popüler serisi Portraits üyesi olan bu parfümü oryantal odunsu olarak tanımlamak mümkün. İngiliz aristokrasisine ait portreleri mizah ile anlatan Portraits serisinin bilge ve güçlü üyesi olan Arthur, vanilya infüzyonu, amber tohumları ve tonka fasulyesi gibi iddialı notalara sahip.

Constantinople
Bu parfüm oldukça özel bir yeri hak ediyor çünkü ilhamını, Avrupa ve Asya kıtalarını bağlayan bir köprü konumunda olan, Karadeniz ile Ege'nin mavi denizlerinin tam ortasında yer alan Konstantinopolis/İstanbul’dan alıyor. Kokusu ise başka hiçbir parfüme benzemiyor. Pudramsı iris, sıcak vanilya ve aromatik meşe yosunu karışımı, şehvetli ve zarif yanını temsil ederken, Damas Gülü ile oluşturulan eşsiz çiçeksi akor, parfüme zengin bir derinlik katıyor.

Juniper Sling
Taze ve ferahlatıcı kokulardan hoşlananlar için devreye giren Juniper Sling, ardıç meyvesi, melekotu ve dövülmüş karabiber tohumu, kakule, yumuşak deri ve süsen otu notalarıyla hayat buluyor. Serinletici ve neşeli olarak tanımlayabileceğimiz bu parfüm, esmer şeker, vişne ve portakallı konyak sayesinde farklı yüzünü gösteriyor.

Cairo
Trade Routes serisiyle bir kez daha uzak diyarlara yolculuğa çıkıyoruz. Kahire üzerinde yükselen güneş ve sıcak safran baharatından ilham alan Cairo, Sri Lanka sandal ağacı, damas gülü, safran, laden reçinesi ve paçuli notalarıyla oryantal çiçeksi koku ailesinin bir parçası. Unisex parfüm kokuları arasında ise tıpkı diğerleri gibi önemli bir yere sahip.

Changing Constance
Unisex parfüm önerileri listemizin bir başka üyesi de tekrar Portraits serisinden. İçeriğinde kakule, yenibahar, tuzlu tereyağlı karamel, tütün, vanilya, kaşmir ağacı bulunuyor. Bu sayede ise kendisi oryantal ferah kokular arasında yer alıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ