Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GERÇEK BİR EFSANE İLE TANIŞIN: SERGE LUTENS
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Parfüm

GERÇEK BİR EFSANE İLE TANIŞIN: SERGE LUTENS

  • Temmuz 12, 2020

Dünyanın en çok satan niş parfüm markalarından biri olan Serge Lutens, yaratıcısının eşsiz karakterinden ortaya çıkan elegan kokulardan oluşuyor. Her biri birbirinden çok farklı olan parfümlerin tek ortak özelliği, Serge Lutens’in hayal gücünden çıkmış olmaları!
 


Serge Lutens kimdir?

 

Serge Lutens, başkalarının kurallarına ve modasına uymayan bağımsız bir yaratıcıdır. Güzelliğe, otantikliğe ve mükemmelliğe karşı tutkusu olan bir adamdır. Parfümleri hayal eder, onları şişeler ve kutular yaratır. Gerçek bir sanatçıdır!
 

1942 yılında doğan Serge Lutens, ilk Fas yolculuğunu 1967 yılında yapmıştır. Ve o günden sonra hep bu etki altında kalarak, 1974 yılından bu yana da Fas’ta yaşamaktadır. 
 

Lutens’in yarattığı tüm parfümler, Fas’ın mistik ve oryantal havasını yansıtmaktadır. Bu yüzden Serge Lutens parfümleri saf, zengin ve büyüleyicidir. 
 

Parfümlerin özelliği

 

Lutens’in, yaratımlarından şişelenişine kadar birebir takip ettiği parfümleri oldukça ayrıcalıklıdır. Kolay taşınabilir sade şişeleri 2 amaca hizmet eder: hem markanın özel duruşunu temsil eder, hem de kadın ve erkeklerin ikisine birden hitap eder. Evet, Serge Lutens parfümleri unisekstir; kadınlar ve erkekler kullanabilir. 
 

Parfümlerin şiirsel isimleri, daha parfümlerin kokularını almadan size hikayelerini anlatmaya başlar. Bu parfümler üzerinizde mücevher kadar çarpıcı durur...


Serge Lutens’in ikonik parfümleri

 

Lutens, 1992’de rüya gibi parfümü Féminité du Bois’i yarattı. Sonrasında ise Ambre Sultan, Cédre, Daim Blond gibi parfümler koku tarihinde yeni bir sayfa açtılar. Serge Lutens parfümlerini bir kez kullanmak asla yetmez, aynı anda hepsine sahip olma arzusu yaratan tek parfüm markası!
 

 

Ambre Sultan

 

James Bond kokusu olarak bilinen Ambre Sultan markanın en ikonik parfümlerinde ve Daniel Craig’in de imza parfümü. Kısaca, dünyanın en meşhur kokularından biri.
 

“Ambre Sultan, tam bir oryantal.. Kalıplara sığmaya çabalamadan, olduğu gibi; bir Lutens. Amber, vanilya ve paçulinin büyük aşkı. Eşsiz ve ikonik.”- Serge Luten

 

Féminité du Bois 

 

Sedir, çiçek notaları ve erik buluştu, ortaya bir başyapıt çıktı. 
 

“Dişiden erile, erilden dişiye. Sedir, sedir ve sedir! Bu parfümün bir kimliği var. Efsanevi, saf ve esas.” - Serge Luten
 

Cédre 

 

Sedir, sümbülteber ve bal bir şişeye girdi; tezatlıklardan doğan çarpıcı bir koku oluştu.
 

“Koklayanları büyülüyor, çıldırtıyor, fazlası öldürüyor! Yabani, yumuşak ve hayvansı.” –Serge Luten
 

 

Daim Blond

 

“Erkek çocuğu kadar, buğday kadar, süet veya her ne isterseniz onun kadar sarışın!” –Serge Luten
 

Toskana derisi, kayısı çekirdeği notalarıyla ince, asil ve yumuşak bir koku. 

 

Jeux De Peau

 

Kate Moss’un sadık olduğu tek koku... Fırıncı amcanın elimizden tuttuğu günlerdeki gibi... Buğday, arpa, kurutulmuş meyveler içeren kalıcı, duygusal ve sıcak bir parfüm.
 

“Çocukluk, aşağı indikçe yüzeye çıkan bir yokuş gibidir. Ancak kendini sarhoşluktan arındırdığında kendisiyle buluşur insan. Demek istediğim; odun fırınında kendimizi tanırız. Veya çocukluktan gelen başka anılarda, sıcacık ekmeğin yanağına dokunuşunda mesela...” -Serge Luten

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ