Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAŞAM STİLİNİZE UYGUN MAKYAJ BAZI VE FONDÖTEN ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL

Fondöten

YAŞAM STİLİNİZE UYGUN MAKYAJ BAZI VE FONDÖTEN ÖNERİLERİ

  • Temmuz 10, 2020

Herkesin cilt ihtiyaçları farklıdır. Bu farklılık elbette öncelikle cildin ihtiyaçlarına göre ayrışır. Ama yaşam stiliniz de kullanacağınız ürünlerin seçiminde önemli bir rol sahibidir. Şaşırdınız mı? Haydi o zaman örneklendirelim ve önerilerimizi sunalım!
 

1) Uzun saatler boyu çalışan ve makyajının taze kalmasını isteyen iş kadınları için öncelik dayanıklı ve cildin yorgunluğunu gizleyecek ürünlerdedir.
 

Nars All Day Luminous Weightless Foundation ve Nars Radiance Primer SPF35
 

Nars’ın en son çıkardığı fondöten olan All Day Luminous Weightless fondöten, teknolojinin en gelişmiş nimetlerini taşıyor. Çok hafif bir yapıya sahip ve oldukça likit. Yağsız. Çok çabuk sabitleniyor. Bu yüzden UYGULAMADAN HEMEN ÖNCE ŞİŞEYİ ÇALKALAYIP, ÜRÜNÜ DE CİLDE HIZLICA SÜRMELİSİNİZ. Cilt ile hemen bütünleşen ve cildi bir giysi gibi saran bir fondöten... Mat bitişli olmasına rağmen, ışığı yansıtma özelliği taşıyor. Aydınlık bir etki sağlıyor. Ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek pürüzsüz ve kadifemsi bir cilt yaratıyor. Karma /yağlı ve yağlıya dönük ciltler için çok ideal.

 

Kuru ve normal cilde sahip olanlar da öncesinde mutlaka makyaj bazı sürmeliler. Nars Radiance Primer SPF35, çarpıcı bir şekilde makyajın canlılığını artırır. Hafif ve yağ içermeyen ürün, yorgunluk belirtilerini giderir. Çünkü cildin doğal ışığını ortaya çıkaran özel bir teknoloji ile tasarlanmıştır. Cildi nemlendiririr. Fondötenin zahmetsizce uygulanmasını sağlar.

 

Sadece kuru ciltli olanlar değil, herkes bu bazı fondötenden önce uygulayabilir. Çünkü öncesinde bu baz ürününü uyguladığınızda fondöteniniz daha parlak ve aydınlık görünecek. Makyajınız da daha canlı ve taze olacak... Cildinizin makyaj için mükemmel bir zemin haline geleceğinden bahsetmiyoruz bile. Bu fondöten ve bazın ortak noktaları ışık yansıtma özelliği olduğundan, cilt hem pürüzsüz hem de dinlenmiş ve aydınlık hale gelir. Bu ikiliyi cildiniz çok sevecek!

 

2) Öğrencilerin ciltleri henüz genç olduğundan sivilce ve geniş gözenekler gibi problemlerle sıklıkla karşılaşırlar. O yüzden eğer bir üniversiye öğrencisiyseniz ve cilt kusurlarınızı cilde zarar vermeden örtecek bir fondöten ve baz arıyorsanız, önerimiz Shiseido’dadır.

 

Shiseido Synchro Skin Foundation SPF20 ve Shiseido Pore Smoothing Corrector
 

Synchro Skin Foundation, göze çarpan gözenekleri, akne izlerini ve cilt pürüzlerini kapatan likit fondötendir. Saatler boyunca zarif bir şekilde pürüzsüz, güzel bir cilt görünümü sağlar. 

 

Bu fondötenin öncesinde Shiseido Pore Smoothing Corrector bazı uygularsanız, cildiniz bir mermer kadar pürüzsüz görünecektir. Pore Smoothing Corrector, gözenekleri ve parlaklığı düzeltir ve mat, mükemmel şekilde eşit dokulu bir görünüm sağlar. İnce çizgilerin görünümünü en aza indirir. Eğer cildinizde sivilce izleri gibi sorunlar varsa bu ikiliyi denemenizi öneririz!

 


3) Çok fazla makyaj kullanmanızı gerektirecek bir yaşam tarzınız yoksa, kısa süreli kullanım için fondöten ve baz ihtiyacı duyuyorsanız cilde doğal görünüm veren ince hafif yapılı ürünleri tercih edebilirsiniz.

 

Shiseido Synchro Skin Glow Foundation SPF20 ve Shiseido Refining Makeup Primer SPF15
 

Synchro Skin Glow Foundation SPF20, cildin doğal güzelliğini kapatmadan kızarıklık, kuruluk gibi pürüzleri giderir ve geniş gözenekleri gizler. İncecik dokusuyla cildi aydınlatır ve nem verir. Cilt, saydam bir mükemmellikle canlı görünür ve renk kazanır. 
 

Bu fondötenle birlikte Refining Makeup Primer SPF15’i kullanabilirsiniz. Bu baz, güzel, doğal görünümlü bir makyaj için cildi hazırlar ve kusurları siler. Fondötenin kalıcılığını arttırır. Cildi yumuşak ve aydınlık bırakır. İnce çizgileri flulaştırır, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlikleri yok eder. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ