Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN CİLT BAKIM RUTİNİNİZİ NASIL DEĞİŞTİRMELİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL

Yaz Cilt Bakımı

YAZIN CİLT BAKIM RUTİNİNİZİ NASIL DEĞİŞTİRMELİSİNİZ?

  • Mayıs 07, 2021

Mevsim değişikliği cildimiz için zor bir dönemdir. Cilt daha donuk ve mat görünür. Zaman zaman bölgesel pullanma veya yağlanma sorunu yaşanabilir. Yaz aylarında sıcak hava, yüksek nem ve UV ışınları ile birlikte ciltte sorunlar ile karşılaşabiliriz. Bu nedenle yazın cildimizi tüm cilt sorunlarından ve olumsuz çevresel etkilerden koruyacak şekilde bir bakım rutini oluşturmalıyız.

Peki, yaz aylarında bakım rutinimizi değiştirerek karşılaşacağımız cilt sorunları ile nasıl başa çıkabiliriz?

1. Cildin olumsuz dış etkilere karşı zayıflamış savunma gücünü artırmak.
Sıcak ve nemli havada cildin savunma hücrelerinin işlevleri zayıflar, dolayısıyla cildimizde hasarlara karşı savunma gücü azalır. 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate: Cildin savunma gücünü artırır. Cilt bariyerini güçlendirir. Hasarların oluşmasını önler. Bakım ürünlerimizin etkisini artırır. Daha genç, daha pürüzsüz ve daha sağlıklı bir cilt görünümü yaratır.

2. Cildimizi zararlı UV ışınlarına karşı koruma altına almak.
Özellikle yazın cildimizi güneş ışınlarının tüm zararlı etkilerinden korumak için yüksek faktörlü güneş koruyucu ürünleri bakım rutinimize eklemek çok önemlidir. Cildimizi güneş ışınlarına karşı yeterince korumazsak leke, renk eşitsizliği, nemsizlik, ince çizgi ve kırışıklık oluşumunu tetiklemiş oluruz.

Shiseido’nun tüm güneş koruyucu ürünleri, hem UVA hem UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar. Özel patentli teknolojileri sayesinde ısı, su ve tere karşı dayanıklıdır. Hava kirliliğine karşı da cildi koruma altına alarak hem şehir hayatında hem de tatilde kullanımı uygundur. %50’ den fazla cilt bakımı bileşeni içeriği ile cilt bakımınızı da destekler. Ciltte beyaz iz bırakmaz, ince dokusu sayesinde ağırlık hissi vermez ve makyaj altı kullanımı içinde ideal bir üründür.

3. Nem kaybını önlemek ve cilt bariyerini güçlendirmek.
Cildimiz özellikle yazın nemsizlik ve kuruluğa eğilimli olduğu için cilt bakım rutininize endişelerinize uygun bir nemlendirici eklediğinizden ve düzenli olarak sabah/akşam kullandığınızdan emin olun.

Ayrıca nemlendiriciden önce temizlenmiş cilde cildi neme doyuran, nemi cilde hapseden, cilt bariyerini güçlendiren ve cildi bakım ürünlerine hazırlayan bir losyon kullanmaya özen gösterin. 

4. Cildi doğru şekilde temizlemek ve arındırmak.
Cilt temizliği cilt bakımında en önemli adımlardan biridir. Özellikle yaz aylarında artan sebum üretimi, terleme ve kullandığınız SPF içerikli ürünler derinlemesine temizlenmediğinde sivilce, akne, siyah nokta, leke ve renk eşitsizliğine yol açar. Tüm bu oluşumları engellemek için en iyi ve önerilen yöntem 2’ li temizleme yöntemidir.
-    1. Adımda ciltten SPF, sebum ve makyajı temizlemek.
-    2. Adımda ise cildi ter, bakteri ve ölü hücrelerden arındırmak.

Özellikle, suya dayanıklı makyaj ürünleri ve SPF’li koruyucuları kullanıyorsanız bu 2’ li temizleme yöntemi sizin vazgeçilmeziniz olmalı.

5. Haftalık bakım ürünlerini rutininize eklemek.
Tüm ciltler için yaz aylarında haftalık bakım rutininde daha sık arındırıcı maske / peeling kullanılması cildin kendi kendini yenileme sürecini hızlandırmak, gözenekleri derinlemesine temizlemek ve bakım ürünlerinizden daha hızlı sonuç almanız için çok önemlidir. Ayrıca cildin mükemmel bir şekilde nemlendirilmesine yardımcı olan nemlendirici içeriklere sahip özel maskeler de cildinizde nem kaybına neden olan birçok faktöre karşı kurtarıcınız olacaktır.

Waso Soft-Cushy Polisher, Waso Purifying Peel Off Mask, Shiseido Purifying Mask, Waso Beauty Sleeping Mask, Shiseido Firming Massage Mask, Shiseido White Lucent Overnight Cream&Mask ürünlerinden kendinize uygun olanı kullanabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ