Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN MAKYAJ ÇANTANI NASIL HAFİFLETİRSİN?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SATIN LIP PENCIL
NARS
Kolajen İçerikli Saten Kalem Ruj
1.290,00 TL 1.095,00 TL

Makyaj Çantası

YAZIN MAKYAJ ÇANTANI NASIL HAFİFLETİRSİN?

  • Temmuz 21, 2020

Kış her zaman daha kalabalık, yaz ise her zaman daha hafif... Hayatımızın her alanında! Kışın kullandığımız kozmetikler, sıcaktan ötürü yazın cildimize fazla gelebilir. Bazılarını geçici bir süre için rafa kaldırıyoruz. Peki, makyaj çantamızı nasıl hafifletiyoruz? Sizin için kendi makyaj çantamızı ortaya döktük ve yaz için en gerekli kozmetiklerle makyaj çantamızı hem yeniledik hem de hafiflettik. Kışın kullanıp, yazın kullanmayacaklarımızı bir kenara ayırdık.

 

Yoğun bakım kremi yerine yağsız günlük nemlendirici

 

Yazın güneşten yıpranan cildimize gece ve gündüz nemlendirici sürmeliyiz. Cilt yazın terlediği ve daha çok parladığı için yağsız ve hafif bir nemlendirici uygun olur. Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil Free, yağsız bir nemlendiricidir. Bu yağsız nemlendirici yağ emen pudra ve Nem Dengeleme Kompleksi ile cildin ideal nem dengesini korur. Parlaması kontrol altına alınmış ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Yağlı, sivilceye yatkın, problemli ve karma ciltler için özellikle önerilir. Shiseido Matlaştırıcı Etkili Nemlendirici sayesinde cilt taptaze ve sağlıklı bir görünüm kazanır. 

 

Yazın sıcaktan çabuk bozulan makyajı temizlemek için makyaj temizleme mendili

Yazın makyaj çantasının olmazsa olmazı, makyaj temizleme mendilleridir. Makyajınızı tek seferde çıkarabileceğiniz bu mucizevi mendiller ile her zaman her yerde yüzünüzü temizleyip cildinizi tazeleyebilirsiniz. Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Sheets, yüzde yüz pamuktan yapılmış ciltteki tüm kiri ve makyajı alan temizleme mendilidir. pH dengeli formüle sahiptir. Gözenekleri tıkamaz. 

 

Yaz-kış favori: Kapatıcı

 

Maalesef gözaltı halkalarımız bizi yaz-kış takip ediyor.. Özellikle bronz tende daha da belirginleşen bu halkaları kapatıcıyla kolaylıkla gizleyebilirsiniz. Nars Radiant Creamy Concealer ile aydınlık ve parlak görünümlü göz çevresi elde edersiniz. Bu ürün 4 mevsim makyaj çantamızda! İnce, hafif ve aydınlık yapısıyla yaz-kış kullanılabilir. 



Fondöten yerine SPF’li renkli nemlendirici


Fondötenin en hafifi bile renkli nemlendiriciden veya BB kremden daha kapatıcı özelliktedir. Yazın ise cildimizi çok örtmek istemeyiz. Hafif ve çok yönlü olmalarından dolayı renkli nemlendiriciler yaz için çok idealdirler. Cildi nemlendirir, renklendirir, besler, cilde sağlıklı bir tazelik verirler. İnce yapılı hafif ürünlerdir. Kapatıcılıkları istenilen düzeyde ayarlanabilir; hafif isterseniz tek kat, daha yoğun bir kapatıcılık isterseniz kat kat uygulayabilirsiniz. SPF’li olmalarından dolayı güneş ışınlarından da cildi korurlar. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 hem cilde tüm bu özellikleri yansıtır, hem de 4 haftalık kullanımla bile cilt lekelerini azaltır.



4 mevsim: Aydınlatıcı

 

Makyaj çantasının demirbaşı adeta! Yaza en çok yakışan görünüm aydınlık ve parlak bir cilttir. Işıl ışıl bir tendir. Nars Illuminator Copacabana’yı yüzün istediğiniz yerlerine aydınlık vermesi için kullanabilirsiniz. Hatta gözün iç köşelerine bile. İster tek başına, isterseniz ten makyajınızın üzerine...

 

Normal maskara yerine suya dayanıklı maskara


Akmayan, dağılmayan, bozulmayan bir maskara her yaz kızının rüyası! Make Up For Ever Aqua Smoky Extravagant, kirpiklere hem hacim verir hem de onları uzatır. Saatler boyu tazeliğini korur, sıcakta bozulmaz. 

Bronzer

Make Up For Ever Pro Fusion Bronze Powder’ı hem allık hem kontür hem de bronz pudra olarak kullanabilirsiniz. Yaz için suda bozulmayan özellikte üstelik! Plajda bile yanınızda olabilir. 

 


Toz yerine krem allık

 

Pudra dokulu allıklar elbette her zaman kullanılabilir ama krem allıkların yazın bir artısı vardır: Daha dayanıklı olmaları... Yüzde bıraktıkları saten bitiş ile yaz ruhuna daha uygundurlar hem! Pembe de elbette yazın olmazsa olmaz rengi! Make Up For Ever HD Blush’ın pembe renklerini kullanmanın şimdi tam zamanı! Yüzünüze anında tazelik ve canlılık gelecek! 

 


Canlı renkli rujlar

 

Ah onlarsız olmaz! Canlı renkli parlak rujlar yazın yıldızı! Nars Satin Lip Pencil TimanfayaMake Up For Ever Rouge Artist Intense Satin Fuschia 36, Make Up For Ever Aqua Rouge 17 Bright OrangeNars Schiap ruj en sevdiğimiz renklerden sadece bazıları!


Toz yerine krem far

Gözlerinize saten parlaklığında bir aydınlık ve parlaklık vermek istemez misiniz? Hiç makyaj yapmamış gibi ama tazelikten pırıl pırıl parlayan gözler... Bunun için göz bölgenize Shiseido Shimmering Cream EyeColor WT901 uygulayın. Kremsi inci beyazı rengiyle çok kullanışlı ve pratik. 

Suya dayanıklı kaş şekillendirici

 

Elbette kaşları unutmak olmaz, onlar vitrinimiz! Make Up For Ever Aqua Brow Kit ile kaşlarınıza kalıcı ve doğal bir şekil verebilirsiniz. Dünyanın en çok satan mükemmel kaş şekillendiricisinden kendinizi mahrum etmeyin! Üstelik sıcaktan ve terden akmayan, dağılmayan bir şekillendirici!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ