Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZLIK TEN ÜRÜNLERİNE GEÇİŞ ZAMANI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Güneş

YAZLIK TEN ÜRÜNLERİNE GEÇİŞ ZAMANI!

  • Temmuz 20, 2020

Cildin nefes almasını engellemeyen, ciltte ağırlık hissi bırakmadan kusurları kapatabilen, aydınlık bir ten yaratan, yazın da rahat rahat sürebileceğiniz ten ürünlerini sizin için inceledik.

Güneşten koruyucu ince ve hafif dokulu güneş kremi + nemlendirici 

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği gibi zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremi. Uzun süreli nemlendirme özelliğiyle cildi pürüzsüzleştiriyor. Ciltte doğal olarak bulunan nemlendirici amino asitler içeriyor. Harika bir fondöten bitişi için makyaj bazı olarak kullanılabilir. Yüksek SPF’ye sahip olduğundan tek başına nemlendirici olarak kullanılabilir. Günlük temizleyiciyle kolayca çıkar. Gözenekleri tıkamaz. Her yaştan cilt tipi kullanabilir.

İncecik yapılı ve doğal bitişli fondöten

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20, ‘Tepkisel Algı Teknolojisi’ ile cildin doğal canlılığını ve gerçek ışıltısını gözler önüne seren, cilt ile senkronize olan likit fondöten. Hafif ve yağsız bir formüle sahip. Cildin gün içindeki cilt değişikliklerine uyum sağlıyor. Gözenek ve ince çizgi görünümünü minimize ediyor; gün boyu taze ve yenilenmiş bir görünüm sağlıyor. Cilde modern mat ama aydınlık görünümlü doğal bir bitiş kazandırıyor. Tüm cilt tipleri ile uyumlu.

 

Cilde ışıltı veren makyaj bazı 

Nars Radiance Primer SPF35, donuk ve yorgun cildi anında canlandıran makyaj bazıdır. Hafif ve yağsız formülü cilde anında nem vererek cilt yüzeyinin daha pürüzsüz görünmesini destekliyor. Tendeki parlaklığı arttıran bu bazı kullananların cildi daha ışıltılı görünüyor. Özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için ideal. Nemlendirici ve fondöten altına kullanabilirsiniz. Yazın özellikle bronzlaştıktan sonra tek başına da kullanabilirsiniz. Cilde çok güzel bir ışıltı verir. 

Ciltte photoshop etkisi yaratan makyaj bazı

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother, cildin dokusunu hızlıca kadife pürüzsüzlüğüne dönüştüren, gözenek görünümünü minimize eden, uygulandığı andan itibaren cilt yüzeyini düzgünleştiren akıllı filtre özelliğine sahip makyaj bazı. Sanki photoshop kullanmışcasına güzel bir cilt görünümü yaratıyor. Fotoğraf çekimleri ve selfie için mükemmel! Kuruluk, akne, parlama ve donukluk gibi cilt sorunlarına sahip herkes tarafından da kullanabilir. Makyaj altına, makyaj üstüne lokal olarak veya tek başına kullanılabilir. Çantaya atılabilir boyutta olduğundan gün içinde makyajın üzerinden de uygulama yapabilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygundur. 
 

Cilde satenimsi görünüm veren renkli nemlendirici
 

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, cilt yüzeyini anında pürüzsüzleştiren, cilde sağlıklı bir görünüm veren renkli nemlendiricidir. Gözenek ve çizgilerin görünümünü en aza indirir. Eşit olmayan cilt tonunu dengeler. Cilde aydınlık bir görünüm verir, parlak bitişlidir. Markanın ‘bestseller’ ürünleri arasındadır!

Suya, terlemeye karşı dayanıklı BB krem SPF 50+

Shiseido Sports BB Cream SPF50, hem makyaj hem bakım özelliği taşıyan bir ten ürünüdür. Doğal bitişlidir ve ortaya yakın kapatıcılığı vardır. Cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kullanabilirsiniz. Süper hafif yapıdadır, pürüzsüz cilt sağlar. Terlemeye karşı dayanıklıdır; en ağır sporu yaparken terleseniz bile cildiniz iyi gözükür. Uzun ömürlü, doğal görünümlü ve ultra güçlü güneş korumasına sahip hafif bir BB krem arayan herkes Shiseido Sports BB kremi kullanabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ