Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
30’LU YAŞLAR İÇİN MÜKEMMEL İKİLİ: BOP ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM + ULTIMUNE
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL

Serum

30’LU YAŞLAR İÇİN MÜKEMMEL İKİLİ: BOP ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM + ULTIMUNE

  • Temmuz 18, 2020

30’lu yaşlardan itibaren cilt hücrelerindeki nemsizlik artar ve nemsizlikten dolayı ince çizgiler belirginleşmeye başlar. Bununla birlikte cilt yüzeyinin dokusunda bozulmalar görülür. Ve cilt donuk, cansız görünür. Ciltte yavaş yavaş esneklik kaybına bağlı sarkma ve gözeneklerde yavaş yavaş bir genişleme görülür. Tüm bunları belki siz direkt görmezsiniz ama yaşlılık emareleri başlamıştır bile... Cildiniz alarm vermeye başladıysa tek yapmanız gereken, cildinizin sesine kulak verip, ona en iyi bakımı sunmaktır!

 

İşte tam da bu noktada size iyi bir haberimiz var: 30’lu yaşlardaki ciltlerde çok etkili olan 2 harika ürün var! İnanın bu 2 ürünü birlikte kullandığınızda zamanla rekabet etmeniz çok daha kolaylaşacak.

 



“Kozmetiklerin gücüne inanıyorum ve buna inanmamı sağlayan da Shiseido BOP Advanced Super Revitalizing Cream oldu. Bu ürünü uzun bir süredir kullanıyorum ve cildim üzerindeki etkileri muhteşem! Cilt bakım uzmanım Ultimune ile birlikte kullanmamı önerdiğinden beri faydalarını daha iyi görüyorum. Ah bu ikili benim vazgeçilmezim! Çizgilerim görünmez oldu diyebilirim, mercekle bakmadığınız sürece!”
 - Emily Blunt

 



Shiseido BOP Advanced Super Revitalizing Cream

 

30’lu yaşlarda Shiseido’nun Bio Performance serisi çok etkilidir. Bu serinin özelliği, tempolu hayata uygun, az ürünle çok etki bekleyen, medikal estetikten esinlenilmiş bir seri olmasıdır. Ve bu serideki Advanced Super Revitalizing Cream, 30’lu yaşlarında zamanla savaşan bakım ürünü isteyen kadınlar için eşsiz bir hazinedir. 
 

Bu erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı krem, ince hatların, pürüzlerin ve diğer erken yaşlanma izlerinin azalmasına yardımcı olurken cilde enerji ve nemlilik veren canlandırıcı kremdir. Daha pürüzsüz ve esnek bir cilt için ince çizgileri ve kırışıklıkları hedefler. Kremi kullanmaya başlar başlamaz farkı hemen görürsünüz; cildiniz anında pürüzsüz ve daha esnek bir hale getirir. Sadece bir haftalık kullanımla bile cilt çok daha genç görünür. 4 haftalık kullanımın ardından ise cildinizin tamamen pürüzsüz hale geldiğini görürsünüz.

 

Nasıl kullanacaksınız?

 

BOP Advanced Super Revitalizing Cream’i her sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Cildinizi derinlemesine temizledikten sonra, uygun miktarda ürünü parmaklarınızla masaj yaparak tüm cildinize uygulayın. Ama burada asıl püf noktası var ki, kremden 2 kat fazla performans almanızı sağlayacak. O da öncesinde Ultimune kullanmanız. Ultimune, cildin bağışıklığını güçlendirdiğinden üzerine uygulanan ürünün performansını da arttırır.
 

Ultimune’u neden kremden önce cildime sürmeliyim?

 

Cildin bağışıklığını olumlu yönde etkileyen bir ürün olan Ultimune, dünyada da bir ilk. ‘Cildin bağışıklığını güçlendiren konsantre’ diye isimlendiriliyor. Çünkü cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek sağlıklı ve güzel görünen bir cilt için bağışıklığı güçlendiriyor. Cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı oluyor. Cildin bağışıklığı güçlendirdiği için de üzerine uygulanan bakımların etkisini 2 kat arttırıyor. Bu yüzden daima cilt bakım kreminizden önce yüzünüze Ultimune uygulamalısınız, Ultimune’dan sonra nemlendiricinizi/kreminizi sürerseniz etkisini daha hızlı ve daha etkili görürsünüz. 

 

BOP Advanced Super Revitalizing Cream’i uygulamadan önce Ultimune’u sürün, ardından kremi uygulayın. Sadece 1 hafta sonra cildinizdeki değişimin başladığını göreceksiniz! 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ