Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ADIM ADIM YILBAŞI: EN İYİ PARFÜM ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
THE OMNISCIENT MR THOMPSON
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Çiçeksi Odunsu
11.900,00 TL
THE WORLD ARTHUR EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
11.900,00 TL
THE TRAGEDY OF LORD GEORGE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
11.900,00 TL
HEARTLESS  HELEN EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Çiçeksi Odunsu
11.900,00 TL
THE COVETED DUCHESS ROSE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Odunsu Gül
11.900,00 TL

Parfüm

ADIM ADIM YILBAŞI: EN İYİ PARFÜM ÖNERİLERİ

  • Kasım 06, 2023

Yeni yıla doğru gün sayarken, hediye arayışına girmeden önce Penhaligon’s dünyasının farklı karakterlerle hayat bulan Portraits koleksiyonundan öne çıkaran önerilerimize mutlaka göz atın!

Yeni yıl heyecanı şimdiden içimizi kıpır kıpır etmeye başladı. 2024 yılına girmeye hazırlanırken, yılbaşı zamanı her yeri saran ışıklar ve süseler bu zamanı özel kılan detaylar arasında. Tabii bir de hediye telaşı var. Eğer son dakikaya kalmayı sevmeyenlerdenseniz, şimdiden sevdikleriniz için hediye arayışına girmiş olabilirsiniz. 

Bu aşamada en sık tercih edilen hediyelerin başında ise tahmin edilebileceği üzere parfüm geliyor. Biz de Penhaligon’s dünyasının farklı karakterlerle hayat bulan Portraits koleksiyonundan öne çıkan parfümlerle sizlere önerilerde bulunmak istedik. Belki de içlerinden biri, tam da aradığınız hediye olabilir!

Mr. Thompson
Penhaligon’s ailesinin en yeni üyesi olan Mr. Thompson, İngiliz aristokrasisini mizahi bir şekilde anlatan serinin güven verici ancak casusluk sanatında da usta olan üyesi rolüne bürünüyor. Vanilya ve susam sütü ile hayata geçirilen parfüm, çiçeksi kehribar kokusu ve dumanlı notalarıyla farklı zevklere hitap ediyor. 

Başlıca notaları arasında ise pembe biber, süsen çiçeği ve susam tohumları yer alıyor. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olması ise yılbaşı hediye alternatifleri arasında kendisini öne çıkarıyor.


The World According To Arthur
Arthur, bilgeliğin dünyasını keşfetmek için aile evini terk eden Lord George'un ağabeyi olarak karşımıza çıkıyor ve öfkelendiğinde ateş püskürmesine rağmen, bilge bir iç görü uzmanı olmayı başarıyor. Oryantal Odunsu ailesine ait olan parfümün öne çıkan notaları arasında ise tütsü, tahiti vanilya infüzyonu, greyfurt, amber tohumları, adaçayı özü ve tonka fasulyesi özü yer alıyor.


The Tragedy Of Lord George
Portraits ailesinin seçkin üyelerinden biri olan Lord George rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi gibi eşsiz notalarla hayat bulan bir parfüm. Aromatik odunsu kokulardan hoşlanan sevdikleriniz varsa, kesinlikle incelemelisiniz!


Heartless Helen
Heartless Helen korkusuz bir kontes olarak kendine özgü cazibeli bir tarza sahip. Bu özgünlüğünün destekçisi olarak da mandarin, sümbülteber, sandal ve gaiac ağacı gibi notalar eşliğinde karşımıza çıkıyor. 


The Coveted Duchess Rose
Odunsu gül koku ailesine ait The Coveted Duchess Rose, Much Ado about the Duke'un eşi olan ve gül notasıyla birlikte narin yönünü yansıtıyor. Gül notasının romantik dokunuşunu odunsu misk ile biraz da esrarengiz hale getirmeyi başarıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ