Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AKILLI GÜNEŞ KORUMASI NE DEMEK?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL

Güneş

AKILLI GÜNEŞ KORUMASI NE DEMEK?

  • Mart 28, 2022

‘Akıllı’ kelimesi içinde bulunduğumuz çağda en çok karşımıza çıkan kelimelerden biri. Artık tüm teknolojik aletlerde, kullandığımız kişisel eşyalarımızda bu kelimeyi duyar ve alışverişlerimizi de buna göre yapar olduk. 

Cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde de son zamanlarda sıkça karşılaşıyoruz. Akıllı teknolojik cilt temizleme cihazları, akıllı teknolojik diş fırçaları, akıllı maskeler derken bu liste uzar gider. 

Şimdi bu yazımızda size  ‘Akıllı Güneş Koruması’ndan bahsedeceğiz. Evet yanlış duymadınız, artık güneş korumasında da akıllı olanını bulabileceğiz. Bir ilki başararak Shiseido bilim adamlarının geliştirdiği günlük güneş koruma ürünü olarak hayatımıza dahil olan URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE SPF30 özel teknoloji ve içerikleri ile akıllı güneş korumasının tam karşılığı.

BU SADECE GÜNEŞ KORUYUCUSU DEĞİL, BU GÜNEŞ KORUYUCU CİLT BAKIM ÜRÜNÜ

UV IŞINLARINDAN CİLDİNİZİ KORUYUN, YAŞLANMAYA KARŞI SAVUNMASINI ARTTIRIN sloganıyla karşımıza çıkan bu eşsiz ürünü yakından tanımadan önce bilmenizi isteriz ki, Shiseido 100 yılı aşkın bir süredir UV ışınlarının cilt üzerindeki etkilerini araştırıyor ve bugün güneşe maruz kaldığımız tüm durumlar için en etkili çözümleri sunuyor.

3 özel teknoloji ile geliştirilen URBAN ENVIRONMENTAGE DEFENSE SPF30 UV ışınlarından kaynaklanan cilt yaşlanmasına karşı mücadele için zararlı UV ışınlarını yararlı güzellik (yaşlanma karşıtı) ışınlarına dönüştüren akıllı güneş koruması ürünüdür. 
Ürünün en önemli özelliği ise içerisinde Spirulina yosunu olmasıdır. 3 milyar yıldan fazla bir süredir dünyada var olan Spirulina, dünyaya oksijen veriyor. Spirulina'nın gücünün sırrı, ışığı toplamak için antenleri kullanan özel bir fotosentez sistemidir.

Fotosentez sırasında Spirulina, güneş ışığını büyük miktarlarda faydalı enerjiye dönüştürmekte özellikle etkilidir. Bunu ilham kaynağı olarak kullanan Shiseido araştırmacıları bu ürünle, zararlı güneş ışığını yararlı yaşlanma karşıtı faydalara dönüştürmeye başladı.

Bizler için harika bir yenilik oldu da diyebiliriz. Çünkü artık hepimiz çabasız ve çok fonksiyonlu ürünleri seviyoruz. Bir güneş koruyucu alırken birçoğumuz hem cildimi korusun, hem cildimi nemli tutsun hem de anti-aging bakımı yapsın özelliklerini arıyorduk. Şimdi işte UV ışınlarına ve çevre kirliliğine karşı etkili bir koruma isteyen, şehir hayatında yaşayan herkes için tam olarak tüm bu özelliklere sahip akıllı bir güneş koruyucumuz var. Üstelik SUN DUAL CARE™ teknolojisi ile cildi güzelleştirmek ve yaşlanma belirtilerini azaltmak için UVA'nın bir kısmını faydalı güzellik ışınlarına dönüştürüyor. 

URBAN ENVIRONMENTAGE DEFENSE SPF30: Yaşlanma karşıtı, yağsız, hafif, günlük güneş kremi şehir hayatı için ideal olarak formüle edilmiştir. UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği dahil olmak üzere dış saldırganlara karşı olağanüstü koruma ve nemlendirme sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ