Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AMERİKA’NIN 1 NUMARASI DUAL INTENSITY ALLIKLAR: HANGİ RENGİ HANGİ TENE GİDER? NASIL KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

AMERİKA’NIN 1 NUMARASI DUAL INTENSITY ALLIKLAR: HANGİ RENGİ HANGİ TENE GİDER? NASIL KULLANILIR?

  • Temmuz 12, 2020

 

Amerika’da makyaj tutkunları tarafından çok sevilen ve en çok satan kozmetik ürünleri arasında yer alan Dual Intensity allıkları yakından tanımaya ne dersiniz? Bizce bu allıkları çok seveceksiniz!
 

Dual-Intensity farlar ile aynı seriden olan Dual-Intensity allıklar da aynı farlar gibi çift kullanıma sahip. Islak ve kuru kullanıma sahip bu allıklar, bir palette 2 renk olarak yer alıyor. Bu çift kullanıma sahip allıklar, yüzde benzersiz boyutlar yaratıyor. Çünkü Nars’ın “Saydam Prizma Teknolojisi” ile formüle edildiler. Bu ne demek? Cilde anında uyum sağlayan yüksek etkili bir parlaklığa sahipler demek. Islak ve kuru kullanıma bağlı olarak ciltteki parlaklık seviyesi değişkenlik gösteriyor. Biliyorsunuz genelde allıklar tek yönlü olur, yani hep kuru kullanılırlar. Bir allığı ıslak kullanmak gerçekten çok çok farklı bir özellik. İşte bu da Dual Intensity’lerin farkını ortaya koyuyor. Şimdi gelelim şu ıslaklık ve kuruluk meselesine...
 

Islak ve kuru kullanım ne demek?

 

“Wet Look” yani ıslak görünümlü makyaj bir süredir çok trend ve Dual Intensity’leri ıslak kullandığınızda işte bu “Wet Look” denilen ıslak etkili ve metalik bir cilt görünümüne sahip olursunuz. Gece makyajı için müthiş! Bu görünüm için fırçayı nemlendirip ürüne değdirmelisiniz, sonra yüzünüze uygulamalısınız. Nemli fırça ile bu yoğun görünüme sahip olursunuz. 
 

Daha doğal, hafif parlaklık için her zamanki gibi kuru uygulama yapabilirsiniz. Bu şekilde günlük hayatta da Dual Intensity’leri çok rahat kullanabilirsiniz. Hafif bir ışıltı gündüz makyajına da çok yakışır! 
 

Dual Intensity allıkların tüm tonları zaten ışıltıya sahiptir. Kullanım şeklinize göre ışıltının yoğunluğunu değiştirebilirsiniz, bu da zaten sizin elinizde. 

 

 

Hangi fırçayı kullanmalısınız?

 

Nars’ın Dual-Intensity allıklar için özel olarak tasarlanan ıslak ve kuru kullanılabilen Wet/Dry Blush Brush #23 no’lu fırçası ile üründen almak istediğiniz performansın en iyisini elde edersiniz. 
 

Hangi tene hangi renk allık gider? Nasıl kullanılır?

 

Dual Intensity’ler ıslak ve kuru kullanımın yanı sıra çok yönlüdürler. Allık, aydınlatıcı, kontür hatta far olarak kullanılabilirler. O yüzden profesyonel makyaj artistlerinin de vazgeçemediği ürünler arasında yer alırlar. 
 

“Dual Intensity allıkları makyajda çok severek uyguluyorum çünkü bu allıklar kelime anlamı ile sadece ‘allık’ değil. Aydınlatıcı hatta far olarak da kullanabiliyorum. Makyaja renk, derinlik ve parlaklık katıyorlar. Ten makyajını tek başına üstlenebiliyorlar bile bazen... Bunları birçok amaçla kullanabiliyorum. Boyutlandırma ve kontür için en favorim Craving, günlük hayatta allık olarak da Adoration bence çok ideal.” - Erkan Uluç, makyaj artisti.
 

 

Panic (koyu pembe- koyu şeftali): Renkleri tek tek allık olarak kullanabileceğiniz gibi çok boyutlu bir ışıltı için her iki tonu da birbiriyle karıştırarak uygulayabilirsiniz. Bu da yüzde inanılmaz efektler yaratır. Buğday, bronz ve esmer tenlilere bu allık çok yakışır. Açık tenliler de renkleri çok yumuşatarak kullanırlarsa onlarda çok iyi durur. (soldaki görsel)
 

Fervor (pembe-açık mürdüm): Açık ve beyaz tenliler için hem allık hem far paleti sanki! İki rengi de hem allık hem far olarak kullanabilirsiniz. (aşağı ortadaki görsel)
 

Jubilation (gold- nude somon): Bu allığın iki rengini de hem aydınlatıcı hem far olarak kullanabilirsiniz. Nude somon rengini ise allık olarak uygulayabilirsiniz. Jubilation, buğday, bronz ve esmerlere çok yakışır.


 

 

Frenzy (gold bej-turuncu): Frenzy, allık, aydınlatıcı ve far olarak kullanabilen harika bir üründür! Turuncu rengini allık ve far, gold bej rengini aydınlatıcı ve far olarak kullanabilirsiniz. Buğday, bronz ve esmerlere çok yakışır. (sağdaki görsel)
 

Craving (çok açık pembe – bronz): Craving’in koyu rengini yüzünüzü gölgelendirmek için kullanmanın yanı sıra, far ve allık olarak kullanabilirsiniz. Açık rengini ise aydınlatıcı ve far olarak uygulayabilirsiniz. Craving özellikle buğday tenlilere çok yakışır.
 

Adoration (pastel pembe-sıcak pembe): Açık tenliler için nefis pembe tonları! Allık ve far olarak kullanılabilir. Pastel pembe ile yüzünüzün aydınlatmak istediğiniz yerlerini vurgulayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ