Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BEYONCE GİBİ GÖZÜKMEK İÇİN MAKYAJ SIRLARI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

BEYONCE GİBİ GÖZÜKMEK İÇİN MAKYAJ SIRLARI!

  • Temmuz 08, 2020

Beyonce’yi sevin sevmeyin, dürüst olun onun gibi görünmek istersiniz. Güzel ve çekici görünmeyi kim istemez? Makyaj sanatçısı Sir John Beyonce gibi gözükmek için neler yapmanız gerektiğini anlattı.
Öncelikle tüm ihtiyacınız, kendine güven ve iyi bir nemlendirici. Nemlendirici için cildinizi koruyan, besleyen, antiaging özellikli bir krem iyi olur. Shiseido Ibuki Protective Moisturizer, cilt kusurlarını düzeltir ve cildi pürüzsüzleştirir. Üstelik SPF15 ile cildi de korur. Makyaj için de güzel bir zemin olur. 



“Geçen bir yıl boyunca Beyonce ile turnedeydim. Güney Amerika’dan Yeni Zelanda’ya, Avustralya’dan Avrupa’ya 2 kez dolaştık. Ayrıca onun 8 video klibinde birlikte çalıştık. Onun kendini nasıl motive ettiğini ve etik anlayışını çok iyi öğrendim. Bu arada cidden en sevdiğim hali makyajsız hali. Makyajsızken onu izlemek çok hoşuma gidiyor” diyor, Sir John.

Makyajını nasıl yapıyor?

“Görünümü moduna göre değişiyor. Bu tamamen kimya ile ilgili. Örneğin, o gün çok ateşliyse hemen etkileyici bir kedi gözü makyajı yapıyoruz. Ayrıca dikkate aldığım başka şeyler de var elbette: Bulunduğumuz şehir önemli bir kıstas. Güney Amerika’da iken renklerle çılgınca oynadık. Barcelona’da Picasso Müzesi’ne gittim ve ondan ilham alarak Beyonce’nin yanaklarında renk oyunları yaptım. Kısaca, makyaj yaparken sanattan ve hayattan ilham alıyorum.”


Mükemmel kusursuz cildinin sırrı ne?

"Kusursuz cilt yaratmak tamamen derinlik duygusu yaratmak ile ilgili. Bu sadece fondöten seçmekle ilgili değil yani! Her zaman bir açık ve bir koyu kapatıcınız olmalı. Bunlarla elmacık kemikleri, alın ve çene kemikleri üzerinde kontür uygulamalısınız. Benim demek istediğim abartıya kaçmadan sadece boyutlandırma ve gölgelendirme.”


Beyonce gibi kusursuz cilde sahip olmak için Nars All Day Luminous Weightless Foundation ve Nars Radiant Creamy Concealer kapatıcı kullanabilirsiniz. Fondöten cildinizi mermer kadar pürüzsüz yaparken, kapatıcı da göz çevrenizi aydınlatır ve cildiniz de nokta atışı yapılacak yer varsa onu yapmanızı sağlar.


Işık, her şeydir!

“Bu kadınlar yüzlerini çok iyi tanıyorlar. Her açıdan fotoğraflandırıldılar. Onlarla çalışırken ışığı yansıtma ile ilgili çok şey öğrendim. Yüzünüze yansıyan ışık her şeydir; eğer doğru ışığı bulursanız, çok fazla makyaja bile gerek kalmaz."

"Naomi ile birlikte bir gün ‘selfie’ çekerken bana “çeneni kaldır” dedi ve dediğini yaptığımda siyah halkaların kaybolduğunu gördüm! Bu küçük optik hileleri seviyorum.”

Makyajda ışığın ve dolayısıyla aydınlatıcının önemi büyük! Yüzün yüksek yerlerine aydınlatıcı sürerek parlak bir efekt yaratabilirsiniz. Nars Illuminator Copacabana ile saydam bir parlaklık, Make Up For Ever Compact Shine On ile satenimsi ve doğal bir parlaklık elde edersiniz.


Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ