Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BURCU GÖZDE: "SHISEIDO FIRÇA İLE KUSURSUZ TEN!"
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

BURCU GÖZDE: "SHISEIDO FIRÇA İLE KUSURSUZ TEN!"

  • Temmuz 04, 2020

Bol ödüllü bir fondöten fırçası olan Shiseido Perfect Foundation Brush, başarısını Japon sanatına da borçlu diyebiliriz. El yapımı özel bir teknikle üretilen ve özel kıllara sahip olan fırça, her türlü fondöteni çizgi ve iz bırakmadan yüze kusursuz şekilde uyguluyor. Oldukça küçük boyutlarda, sık kıllı ve tok bir fırça. Düz ve bir ucu hafifçe eğimli bir fırça, bu da kolay uygulama sağlıyor. Fırçayı yıllarca da kullansanız, tek bir kıl bile dökmüyor. Bunun sebebi ise en başta bahsettiğimiz, el yapımı özel bir teknikle üretilmesi: Her bir kıl, fırçaya tek tek dikiliyor. Bu yüzden de yıllardır güzellik otoriteleri ve dergiler tarafından ödüllendiriliyor. Bunu fazlasıyla hakeden bir fırça! Hatta Allure'ın neredeyse her sene 'Best Beauty Awards' listesine de giriyor. Makyaj artistlerinin ve ünlülerin vazgeçemediği bir fırça olduğunu ise söylemeye gerek yok sanırız...

Eğitim Müdürü BURCU GÖZDE, fondöten sürerken mutlaka Shiseido Perfect Foundation Brush kullandığını çünkü cildi mükemmele ulaştırdığını söylüyor. Çünkü cilt mükemmel olunca, makyaj da mükemmel oluyor. “Bu fırçanın en mükemmel yanı, küçük, kompakt ve kullanımının kolay olması. Fırçanın kıl yapısının ince ve sıkıca bir araya getirilmiş olması, ten makyajının cilt ile mükemmel uyumlu olmasını sağlıyor. Kontrolü kolay olan bu fırça ile istediğiniz miktarda ürünü alabilir ve istediğiniz kapatıcılığa kolayca ulaşabilirsiniz.”



İster likit, ister kompakt, ister kremsi yapıda olsun, her dokudaki fondöteni bu sihirli fırça ile en iyi şekilde uygulayabilirsiniz.

Likit veya kremsi dokuda fondöten ile kullanırken (Sheer&Perfect FoundationPerfect Refining FoundationRadiant Lifting Foundation) ürünü önce uygulayacağınız bölgeye alın, ardından fırça ile yüzünüze yayın. Eğer kompakt yapıda bir fondöten kullanıyor iseniz (Perfect Smoothing CompactAdvanced Hydro Liquid Compact) ürünün üzerine hafifçe bir kaç kez dokunarak yeterli miktarda ürünü fırçaya alarak uygulamanızı tamamlayın.

Fırçanın mükemmel açılı kesimi ile uygulamanın zor olduğu burun kanatları, dudak çevresi ve çene çukuruna kolay ulaşabilirsiniz.

Birçok vlogger ve blogger'ın da favorisi olan fırça hakkında daha detaylı bilgi öğrenmek için ERKAN ULUÇ VE DUYGU ÖZASLAN'IN FONDÖTEN NASIL SEÇİLİR VE NASIL UYGULANIR? yazısına TIKLAYIN!


SHISEIDO PERFECT FOUNDATION BRUSH İLE MÜKEMMEL UYGULAMA NASIL YAPILIR? VİDEODA... 

Pudra fondöten ve likit fondöten ile fırça nasıl kullanır, adım adım izleyerek öğrenebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ