Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇİFT BAŞLIKLI ROLLER NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
2 REPLACEABLE HEAD BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Çift Başlıklı & Titreşimli Gua Sha Masaj Taşı - Pembe Kuvars
1.690,00 TL 1.352,00 TL

Cilt Bakım Aletleri

ÇİFT BAŞLIKLI ROLLER NE İŞE YARAR?

  • Nisan 06, 2022

Geçmişten bugüne kadar cilt endişelerimiz için cilt bakım ürünleri haricinde birçok yöntem ve uygulama geliştirilmiş ve trendleri de bu yöntemler için kullanılan ürünler belirlemiştir. Son zamanların en trend ve popüler olanı ise hiç kuşkusuz rollerlar. 

Değerli taşlardan elde edilen bu güzellik rollerlarının elbette bir sürü çeşidi, farklı şekillerde olanları var. Fakat bu rollerların da artık cilt üzerinde daha etkili sonuçlar almamızı sağlayan ve cildimize düzenli uyguladığımızda sonuçlarından çok memnun kalacağımız modellerini görmeye başladık. 

Bu tür güzellik rollerlarını kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de doğru tekniklerle uygulamak ve cilde fayda sağlamaya çalışırken zarar vermekten kaçınmak olmalı. Burada elbette göz çevremizden bahsetmeliyiz, çünkü göz çevremiz daha hassas ve çok daha ince bir deriye sahip. Dolayısıyla tıpkı cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi yüzümüze uyguladığımız her şeyi göz çevremize uygulayamayız. Göz çevresi cildimiz her zaman daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyar. 

Tam olarak bu düşünülerek tasarlanan AURELIA GENEVE 2 REPLACEABLE HEAD BEAUTY BAR yüz ve göz çevresi için uygun olan çift başlıklı bir rollerdır. Büyük başlığı yüz, boyun ve dekolte bölgesinde kan dolaşımını hızlandırarak ciltte kolajen üretimini artırmaya, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, cildi sıkılaştırıp toparlamaya ve cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olurken, göz çevresi için özel olarak tasarlanmış küçük başlığı ise göz çevresindeki şişliklerin, koyu halkalaların ve ince çizgilerin görünümü azaltmaya yardımcı olur. Aynı zamanda göz çevresinde canlı, aydınlık ve sağlıklı bir görünüm sağlar.

Her iki başlıkta pembe kuvars kristalinden elde edilmiştir. Pembe kuvars taşı yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri ile öne çıkan bir taştır. AURELIA GENEVE 2 REPLACEABLE HEAD BEAUTY BAR pil ile çalışan titreşimli bir güzellik rollerıdır ve bu özelliği sayesinde düzenli kullanımda daha kısa sürede daha net sonuçlar almamızı sağlar. 

Her gün yalnızca 2-3 dakika cilde ve göz çevresine bu çift başlıklı güzellik rollerı ile masaj yapmak kullandığınız cilt bakım ürünlerinizin de etkisini artıracaktır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ