Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİ YAĞLI HİS BIRAKMADAN NEMLENDİREN YAĞ İÇEREN NEMLENDİRİCİLER
PAYLAŞ

Nemlendirici

CİLDİ YAĞLI HİS BIRAKMADAN NEMLENDİREN YAĞ İÇEREN NEMLENDİRİCİLER

  • Temmuz 04, 2020

Nemlendiriciler genç görünüm ve yaşlanmaya karşı cildin silahlarıdır... Cildin üst yüzeyindeki hücrelerin yüzde 40'ını su molekülleri oluşturur ve bunlar cildin altında hemen bir çeşit koruyucu bariyer meydana getirirler. Sanki deri tabakalarını birarada tutan bir yapıştırıcı gibi görev yaparlar. Nemlendiricilerin etkili oldukları bölge, cildin en üst tabakasıdır. Nemlendirici ürünler su moleküllerini cildin alt tabakalarına kadar taşıyarak, derinlemesine nemlendirmeyi sağlarlar. 

 

Nemlendirici kullanmayı alışkanlık haline getirin!

 

O yüzden cildi nemlendirmek ile yaşlanma belirtileri arasında doğrudan bir ilişki vardır. Cildi susuz bırakmamak gerekir! Susuz kalan cilt kurur, kırışır. 

 

Nemlendirici kullanmayı diş fırçalamak gibi alışkanlık haline getirmelisiniz. Eğer nemlendirici kullanmanızı kolaylaştıracaksa, size tüy gibi hafif, ciltte yağlı his bırakmayan nemlendiricilerden bahsedelim.

 

Bu nemlendiricileri tüm cilt tipleri kullanabilir!

 

GECE KREMİ: Shiseido Future Solutions Total Regenerating Cream
 

Neden gece kremi? 

 

Cilt kendini yenileyen bir mekanizmaya sahiptir. Özellikle gece uykusu sırasında en büyük yenilenmeyi gösterir. Cildimizin daha iyi olması için uyumadan önce gece kremi uygulamak bu yüzden önemlidir. Cildin yenilenme sürecini destekler.
 

Shiseido Future Solutions Total Regenerating Cream: Cildi yoğun bir şekilde canlandıran ve kırışıklık, sıkılık kaybı gibi yaşlanmanın belli başlı belirtilerini azaltan yüksek performanslı gece kremidir. Cömert nemlendirme özelliğiyle cilde anında ve yoğun bir bakım sağlar. Bol nem enjeksiyonu ile cilt dokusunu geliştirir. Bu yaşlanma karşıtı yüksek performanslı gece kremi, uyku sırasında cildin ideal koşullarını iyileştirirken yaşlanmaya neden olan çevresel etkilere karşı direnç geliştirilmesine yardımcı olur. 
 

ÖDÜLLÜ ÇOK YÖNLÜ NEMLENDİRİCİ: Shiseido Ibuki Refining Moisturizer

 

Bu çok fonksiyonlu nemlendirici belirgin gözenekler/akne sivilce gibi cilt kusurlarını hedef alır. Eşit olmayan cilt tonunu, cildin problemlere karşı direnç gücünü arttırarak düzeltir. İnanılmaz derecede pürüzsüz ve eşit cilt dokusunu ortaya çıkarmak için cilt yüzeyini yeniler. Kuruluktan ötürü oluşan ince çizgilerin görünümünü azaltır, cildi gün boyu nemli tutar. Shiseido çok yönlü nemlendirici Allure dergisinin “En iyi Güzellik” (Best of Beauty) ödülüne layık görülmüştür.

 

GÜNDÜZ KREMİ: Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Day Cream
 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Day Cream, cildi UV ışınları, kuruluk ve çevresel faktörlerin neden olduğu yaşlanma izlerine karşı koruyan kırışıklık karşıtı gündüz kremidir. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü belirgin bir şekilde azaltırken, gün boyunca cildin nemini korur. Zengin nemlendirme özelliğiyle –en kuru hava koşullarında dahi- gün boyunca cildin nemini korur. Mükemmel makyaj bitişi sağlar.


CİLDİN IŞIK KAYNAĞI: Shiseido Glow Revival Cream

 

Shiseido Glow Revival Cream eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözen, yenileyici ve aydınlık verici kremdir. Sayesinde cilt enerjiyle ışıldar. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Kızarıklık, koyu halka ve belirgin gözeneklerin görünümü minimize olur.

Cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ