Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNİZİ 2 AYDA TAMAMEN YENİLEMEK İSTER MİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Sivilceler

CİLDİNİZİ 2 AYDA TAMAMEN YENİLEMEK İSTER MİSİNİZ?

  • Temmuz 09, 2020

Cildinizi yenilemenin püf noktaları

Bugüne kadar cildinizi mükemmel yapacağını ya da mükemmele yaklaştıracağını vaadeden çok fazla ürün duymuş olabilirsiniz. Ama bunlardan biri var ki, size net bir tarih veriyor ve diyor ki; “2 ayda yepyeni bir cilde kavuşmak mümkün!” Bu sözünü de kesinlikle yerine getiriyor. Hangi üründen mi söz ediyoruz? Kullananların asla vazgeçemediği Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs’ten elbette!
 

Bu yenileyici diskleri haftada bir cildinize uygulayın, bununla birlikte başka bir arındıcı/peeling ürün kullanmanıza gerek yok. Sonuçta 2 ayda cildinizin yenilenip değiştiğine tanık olacaksınız!

 

Disklerin sırrı: Doğal ipek ve pirinç kepeği!

Mucizevi bir ürün! Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs’in içeriğinde maya, ve pirinç kepeği bulunuyor. Bu özel içerik, cildi yumuşatıyor ve doğal şekilde ölü hücrelerin pul pul dökülmesini teşvik ediyor. Böylece cilt yıpranmadan, zorlanmadan en nazik şekilde işlem sırasında kendiliğinden yenilenmiş oluyor. Disklerin dokumalı yüzü peeling işlemi yaparken, diğer yüzü de peeling’ten sonra yüzü silmeye yarıyor. 

 

Cilt yüzeyini anında nazikçe ve etkili bicimde arındıran bu diskler, %100 doğal ipekten elden edilmiştir.


Shiseido peeling

Peki bu ürün nasıl çalışıyor?

Cilt yaşlandıkça hücre yenilenme hızı azalır ve ölü hücreler cilt yüzeyinde birikerek donuk ve eşit olmayan görünüme neden olurlar. Bu da sertliğe, kuruluğa, gözle görülen kırışıklıklara ve çizgilere sebebiyet verir. Tüm bu problemleri etkili şekilde çözmek için Shiseido bu diskleri geliştirmiştir. Super Exfoliating Discs aslen mikro-dermabrazyondan esinlenilerek üretilmiştir. Ama ondan daha naziktir!

 

Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs, anında etki eden, pürüzsüz ipeksi bir cilt yaratan, aydınlık ve mükemmel bir parlaklık sağlayan, cildi yenileyen pratik disklerdir. Cildi tahriş etmeden ve yıpratmadan yenile sağlar. Kullanmaya başlar başlamaz belirgin sonuçlar alırsınız.

 

Disklerin dokumalı yüzü etkili bir soyma sağlar, cildi arındırır. Yumuşak yüzü ipeksi aydınlıkta bir cilt yaratmak için cildi aydınlatır, sağlık dolu ışıltı sağlar. Ambalajın içinde 8 adet disk bulunur, her disk tek kullanım içindir. Bir uygulamadan sonra cildiniz canlanır ve tazelenir. Cildinizdeki ışıltı, temizlik ve canlılık farkını hemen farkedersiniz. Haftada bir uygulama yeterlidir. 2 ayda da mucizevi değişimi cildinizde görürsünüz!

 

Peeling, cilde nefes aldıran, cildi güzelleştiren en esaslı bakımlardan biridir. Üstelik olumsuz çevre koşullarının ciltte bıraktığı izleri temizlemek için evde yapılan bakımların en etkilisidir

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ