Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇOK YÖNLÜ: HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
PAYLAŞ

Nemlendirici

ÇOK YÖNLÜ: HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

  • Temmuz 03, 2020

Doğal yağların en faydalılarından biri Hindistan cevizi yağı. Sadece gıda sektöründe değil, kozmetikte de kullanılıyor.

 

Bakın, faydaları neler?

 

1) Gıda ile başlayalım. Hindistan cevizi yağı hemen hemen her yerde kullanılabilir! Bu son derece faydalı yağ, yüksek bir pişme noktasına sahip olarak ile sote için mükemmel bir yağdır. Ayrıca fırında pişen yiyecekler için idealdir; kurabiye, hamur işleri ve fırında patates gibi. Bunların üzerine rahatlıkla yağı sürebilirsiniz. Çok güzel bir lezzet verir.

 

2) Hindistan cevizi yağı bir makyaj çıkarıcı, dudak kremi ve tüm vücut nemlendiricisi olarak kullanılabilir. Banyoda bu doğal güzellik ürününden mutlaka bulundurun.

 

3) Hindistan cevizi yağı antimikrobiyal özelliği nedeniyle, akne eğilimli ciltlere tedavide yardımcı olur.  Sadece sivilce üzerine uygulayın ve bırakın yağ bakteri ile mücadele etsin!

 

4) Hindistan cevizi yağı saç için eşsiz bir nem maskesidir. Elinize bir miktar yağ dökün ve köklere değdirmeden saçınızın tamamına bu yağı sürün. Saçınızda tüm gece kalabilir. Elektriklenmeyi önler ve saçları ipeksi yumuşaklığa kavuşturur. Harika kokusu da bonusu! 

 

 

5) Diş macunu olarak hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Biraz kabartma tozu ve birkaç damla nane yağı ile Hindistan cevizi yağını karıştırın. Herhangi bir boya, aroma veya tatlandırıcı olmadan dişlerinizi temizlemek ve beyazlatmak için yardımcı olan doğal bir diş macununuz var artık!

 

6) Vücut peeling kremi olarak Hindistan cevizi yağını kullanabilirsiniz. Kahverengi toz şeker ile Hindistan cevizi yağını eşit oranda karıştırın ve tüm vücudunuza ovalayarak sürün. Hindistan cevizi yağı aynı zamanda antimantar özelliğine sahiptir, bu yüzden ayaklarınızı da bununla ovalayabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ