Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DÖKÜLEN SAÇ GERİ ÇIKAR MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL 1.992,00 TL
THE GROWTH REGIME
WE ARE PARADOXX
Saç Dökülmesini Engelleyen & Saç Uzamasını Destekleyen Set
5.510,00 TL 4.408,00 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL 1.264,00 TL

Saç Dökülmesi / Dökülen Saçlar

DÖKÜLEN SAÇ GERİ ÇIKAR MI?

  • Kasım 24, 2022

Stres, hormonal bozukluklar ve yanlış ürün kullanımı gibi sebeplerden ötürü saç dökülmesi yaşıyor olabilirsiniz. Dökülen saçları geri çıkar mı noktasında ise bazı noktalarda mümkün.

Saç dökülmesi kadın ya da erkek fark etmeksizin artık hemen hemen herkesin problemi. Üstelik gelişen ürünler ve yeni teknolojilerle önüne geçmek ve hatta kayıpları geri getirmek giderek kolaylaşıyor. Günde ortalama 80-100 tel saç dökülmesinin normal kabul edildiğini söylemekle işe başlayalım. Yani böyle bir dökülme gözlemliyorsanız henüz panik yapmanıza gerek yok.

Ancak dökülmeniz giderek artıyorsa o noktada önlem almanız ve bir doktora danışmanız gerekebilir. 

Yaşanan saç dökülmesi probleminin akabinde ise akıllara dökülen saç geri çıkar mı? sorusu geliyor. Bunun için öncelikle altta yatan sorunun ne olduğunu keşfetmek gerekli. Eğer problem tiroid bozukluğu ya da demir eksikliği gibi nedenlerden kaynaklanıyorsa, doktor kontrolünde bir tedaviye başlamak ve erkenden önlem almak çok önemli. 

D vitamin eksikliğinden dökülen saçlar tekrar çıkar mı ?

Her ne kadar pek çok kişinin ilk aklına gelen sebeplerden olmasa da D vitamin eksikliği de saç dökülmesine zemin hazırlıyor. Kan tahliliyle D vitamini seviyelerinizi öğrenebilir, eğer düşüklük varsa değerlerinizi yükseltmek için takviye kullanabilirsiniz. Saç dökülmeniz bu sebepten kaynaklanıyorsa,  önüne geçebileceğiniz gibi kaybettiğiniz saçlarınız da zaman içinde yerine gelecektir.

Stresten dökülen saçlar geri çıkar mı?

Çağımızın hastalığı stres desek hiç de yanılmış olmayız. Zira hemen hemen hepimizin hayatında güçlü bir yeri var. Şunu söylemek gerek ki stres kaynaklı saç dökülmesinden kaynaklı zararların telafi edilebilmesi mümkün. Yani strese neden olan etkenleri hayatından uzaklaştırmaya çalışmak, meditasyon yapmak, doğada yürüyüşlere çıkmak stresi kontrol altına almana yardımcı olabilir. We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum ise saçlarını geri çıkarma yolculuğunuzda size destek verebilir.

“Dökülen saç geri çıkar mı?” sorusuna geri döndüğümüzde ise 2-3 aylık süreç içerisinde normal olarak tanımlanan dökülme sonucunda saçlar yeniden çıkacaktır. Ayrıca saçları güçlendirme, dökülmeyi azaltma ve dökülen saçları geri kazandırma adına tercih edilen ürünleri ise en az 3 kullanmak gerekiyor.  
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ