Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇA İYİ GELEN YAĞLAR HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL

Saç Bakımı

SAÇA İYİ GELEN YAĞLAR HANGİLERİ?

  • Aralık 13, 2022

Doğal yağlarla düzenli olarak yapacağınız bakımlar, saç sağlığınıza yapacağınız en büyük yatırımlardan biri. O halde hangilerini bakım rutininize dahil etmeniz gerektiğini keşfedin. 

Saç dökülmesinden kepeğe, nem kaybından saç kırıklarına kadar pek çok problemle nasıl başa çıkabilirsiniz? Bu sorunun cevabını bize doğal yağlar en sağlıklı şekilde veriyor. Haftalık ya da aylık olarak bakım rutininize dahil edebileceğiniz saç bakım yağları, mucizevi etkiler gösterebilirken, saça iyi gelen yağlar arasında en çok hangilerine şans vermeniz gerektiğini sıralıyoruz.

Baobab yağı
Baobab yağı doğal saç bakımında son zamanlarda öne çıkan yağlardan biri. Avustralya ve Afrika’ya özgü Baobab ağacından elde edilen bu yağ, antioksidanlar, vitaminler ve omega yağ asitleriyle kuru veya kırılgan saçları güçlendirmesinin  yanı sıra nemi ve parlaklığı artırmaya yardımcı oluyor.

Hint yağı
Saç yağı mevzu bahis olduğunda Hint yağını es geçmek mümkün değil. Hint yağı saçtaki keratini destekleyen, saçı daha güçlü, pürüzsüz ve sağlıklı yapan antioksidanlar içeriyor. Saç dökülmesini kontrol etmek, saçı yumuşatmak, nemlendirmek ve kırık uçları önlemek gibi başka büyük faydalar da sağlıyor.

Argan yağı
Sağlıklı saçlar için en iyi yağlardan biri olarak kabul edilen argan yağı, elektriklenmeyle savaşmaya yardımcı oluyor, donuk ve cansız olan saçlara harika bir parlaklık kazandırıyor. Bütün faydalarından yararlanmak için %100 doğal versiyonlarına şans vermeniz ise çok önemli.


Biberiye yağı
Saç köklerini uyarması ve saç uzamasını desteklemesi gibi faydalarıyla bilinen biberiye yağı, problemli saç derisini yatıştırmaya yardımcı olurken, saç köklerini tıkayan bakterileri de ortadan kaldırıyor.

Avokado yağı
Avokadoyu beslenme rutininiz dahil edebileceğiniz gibi yağıyla da saçlarınızı güçlü bir bakıma sokabilirsiniz. A, E ve B5 vitaminlerinin yanı sıra antioksidanlar, biotin ve esansiyel yağ asitleri ile dolu olan avokado yağı, yıpranmış saç tellerini yumuşatmaya, saçları güçlendirmeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor.


Nane yağı
Saçları uzatma ve güçlendirme aşamasında devreye giren bir başka saç bakım yağı da nane yağı. Saç köklerini uyararak saç büyümesini  desteklerken, yağlı saçların saç derisinin pH'ını da dengeliyor. Böylece yağ üretimini düzenlemeye yardımcı oluyor. Nane yağıyla ilgili bilmeniz gereken tek şey ise tek başına değil, hint yağı ya da argan yağı gibi diğer yağlarla karıştırarak kullanmanız. 

Badem yağı
Saç tellerini güçlendirmek ve kırılmalarla mücadele etmek isteyenler için devreye giren badem yağı, saça iyi gelen yağlar arasında da değişmez bir yere sahip. Sadece E vitamini, proteinler ve antioksidanlar içermekle kalmıyor, aynı zamanda saç kırılmasını azaltan ve saç büyümesini destekleyen magnezyum da badem yağının içerisinde yer alıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ