Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EYELINER İLE KAÇ ÇEŞİT MAKYAJ YAPABİLİRİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL

Eyeliner

EYELINER İLE KAÇ ÇEŞİT MAKYAJ YAPABİLİRİZ?

  • Aralık 03, 2021

Eyeliner söz konusu ise her şeyin mümkün olabileceğini söyleyebiliriz. Sonsuz bir yaratıcılık ile dilediğimiz eyeliner görünümünü elde edebileceğimiz çok açık. 

Eyelinerı uygulamak bazen zor olabiliyor. Ancak doğru uygulama tekniği ile işinizin kolaylaşacak! Nasıl mı dediğinizi duyar gibiyiz, hadi gelin farklı eyeliner tekniklerini nasıl uygulayacağımızdan bahsedelim.

Yukarıda da belirtiğimiz gibi birden fazla eyeliner çeşidi olabilir; ancak biz günlük hayata uyarlayabilmek adına çeşitleri biraz daraltabiliriz. Ve en çok tercih edilen eyeliner ile uygulanan 3 farklı makyaj çeşidinden bahsedebiliriz.

1) Temel günlük olarak da rahatlıkla kullanılabilecek ve her göz şekline uyum sağlayabilecek ilk olarak klasik eyeliner’dan bahsederek başlayalım. Gözünüzün doğal formunu vurgulayabileceğiniz klasik eyeliner gözünüzün iç kısmından ince bir hat şeklinde başlayabilir ve gözün bitimine doğru hafifçe kalınlaştırabilirsiniz. Son olarak kuyruğunu ise olabildiğince ince ve yukarıya doğru çizebilirsiniz, böylelikle gözlerinizi vurgulamış olursunuz.

Eyeliner sonrası kaş kemiği hattınıza uygulayacağınız toprak tonlarındaki bir ton sayesinde gözleriniz anında daha derin bakışlara sahip olur. Göz kapağınıza ise daha aydınlık bir far sürerek gözlerinizi daha iri gösterebilirsiniz.

2) İkinci olarak dip eyeliner tekniğini kullanarak, kuyruksuz bir eyeliner ile de göz formunuzu netleştirebilirsiniz. Bunun için tercih ettiğiniz eyelinerı üst kirpik diplerinize uygulayabilir ve yoğun maskara uygulaması ile de gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz.

Bazı göz yapıları için kuyruksuz eyeliner en iyi seçenek olacaktır. Göz kapağına ise göz renginize uygun bir ton seçerek canlı ve aydınlık görünüme kavuşursunuz.

Oldukça iddialı ama çokça da sevilen dramatik eyeliner görünümü ile birlikte yapılabilecek göz makyajından bahsedelim. Göz hattınızın tamamını vurgulayan bu eyeliner tekniği ile gözleriniz oldukça dikkat çekici bir derinliğe kavuşacak. Üst ve alt kirpik hattı boyunca eyelinerı gözünüzün şekline uygun olarak sürdükten sonra gözün bitiminde üst ve alt eyelinerı birleştirmeniz gerekiyor.

Böylelikle gözler anında daha derin görünür. Göz kapağınıza ise göz renginize uygun tercih edeceğiniz bir far seçerek uygulayabilir ve kontrast katmak üzere daha belirgin bir ton ile de gölgelendirme yapabilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ