Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FAVORİ RUJLARIMIZI ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIPLINER INKDUO
SHISEIDO
2’si 1 Arada Dudak Kalemi
1.490,00 TL
MODERNMATTE POWDER LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Kadifemsi Mat Ruj
1.490,00 TL
VISIONAIRY GEL LIPSTICK
SHISEIDO
Kalıcı Nemlendirici Ruj
1.490,00 TL

Ruj

FAVORİ RUJLARIMIZI ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

  • Şubat 23, 2022

Günlük yaşantımızın ve makyajımızın bir parçası olan dudak renklendirme ürünleri sadece dudaklarımızı renklendirmekle ve görünümümüzü tamamlamakla kalmaz aynı zamanda ruh halimizi yansıtmamızın da en önemli yoludur. 

Gündüz gün ışığı ile birlikte doğallığı ve tazeliği simgeleyen rujlar tek bir hamle ile gece makyajına geçmenin de en hızlı yoludur. Rujlar sadece bir makyaj ürünü değil aynı zamanda girdiğimiz ortamlarda en dikkat çeken ve ortamda fark yaratmamızı sağlayacak en vurucu silahlarımızdan biridir. Rujlar aslında makyajımızın olmazsa olmazı olmasının dışında makyajın sihirli değneği de diyebiliriz. 

Rujlarımızı seçerken her birimizin farklı zevkleri vardır. Bu hem yapıda hem de renklerde farklılık gösterir. Kimimiz mat doku severken kimimiz daha parlak olanları sevebilir, kimimiz doğal renkleri tercih ederken kimimiz ise daha iddialı renkleri tercih edebiliriz. Ama tüm bunlar dudak renklendirme ürünlerinin makyaj çantamızın vazgeçilmezi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Dudak renklendirme ürünleri demişken rujların dışında son zamanlarda eski popülerliğini yeniden kazanmış ve yeniden trend olmuş dudak kalemlerini de es geçmeyelim. Dudak kalemleri ile şekillenmiş, belirginleştirilmiş dudaklar neredeyse bazı estetik işlemlerin yerini çoktan aldı. 

Bizler de sizlere öve öve bitiremeyeceğimiz çekici, güzel ve sağlıklı görünen dudaklar için birçok yapı ve rengi bünyesinde bulunan Shiseido’nun rujları ve dudak kalemlerinden en favorilerimizi seçtik. 

Mat yapı sevenlerden ve tercih edenlerden ve kullandığım ruj mat olsun ama dudaklarımı kurutmasın, gün içerisinde birikme yapmasın, dudaklarımızı pürüzsüz göstersin diyenlerdenseniz işte tam size göre bir önerimiz var.

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick: Tam mat bir yapıda olmasına rağmen dudakları asla kurutmaz aksine içeriğinde ki balmumu ve yağların eşsiz karışımı ile dudakları pürüzsüzleştirir ve besler. Uzun süre dayanıklıdır ve 8 saat boyunca dudaktaki kadifemsi rengi korur. 28 Farklı renk tonu vardır ve bu renkler Tokyo’nun canlı gece hayatından esinlenerek hazırlanmıştır. 
Bizim favori renklerimiz ise;

•    Nude ve doğal tonlarda 502 numaralı Whisper - Pembe Nude rengi

•    Çekici ve seksi bir kırmızı renk isteyenler için 515 numaralı Mellow Drama - Kan Kırmızı rengi

•    Daha koyu ve iddialı bir renk tercih edenler için ise 524 numaralı Dark Fantasy – Bordo rengidir.

Daha yumuşak, daha nemli ve daha yarı parlak bir ruj kullanmayı severim diyenler için ise eşsiz jel yapıda olan bir ruj önerimiz var. 

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick: Dudakları mükemmel bir şekilde nemlendirerek özel üçlü Jel Teknolojisi sayesinde dudakları konforlu hissettiren yoğun pigmentli bir rujdur. Dudaklarda asla ağırlık hissi yaratmaz ve her an yumuşak ve nemli hissedilmesini sağlar. Yarı parlak bir bitişi vardır ve uzun süre dayanıklıdır. 28 Farklı rengi vardır. 

Bizim favorilerimiz ise; 

•    Nude ve doğal tonlarda 203 numaralı Night Rose - Gül Kurusu rengi

•    Çekici ve seksi bir kırmızı renk isteyenler için 219 numaralı Firecracker -  Neon Kırmızı rengi

•    Daha koyu ve iddialı bir renk tercih edenler için ise 227 numaralı Sleeping Dragon – Bordo rengidir.

Ve evet gelelim dudak kalemlerine. Yazımızın başlarında da bahsettiğimiz gibi dudak kalemleri artık makyajın önemli bir parçası haline geldi. Dudak kalemleri ile şekillendirilen, bazı uygulama teknikleri ile dudakların daha dolgun görünmesini sağlayan bu kalemler sadece dudakları belirginleştirmek için değil tek başına mat bir ruj olarak da kullanılabiliyor. Fakat bu şekilde bir uygulama yapıldığında dudakları kuruttuğu, dudaklara çatlak çatlak bir görünüm verdiği konusunda da kullananlar tarafından bazı olumsuz serzenişler olabiliyor. 

İşte tam da bu konu da sizlere Shiseido Lipliner Inkduo ürününden bahsetmeyi kendimize bir borç biliriz.

Shiseido Lipliner Inkduo: İkisi bir arada olan bir dudak ürünüdür. Bir ucunda dudakları nemlendiren, yumuşatan, besleyen ve bakımını yapan balm diğer ucunda ise İster dudak kalemi isterseniz de ruj gibi dudaklarınızın tamamını renklendirebileceğiniz hassas kalem vardır. Balm olan tarafı aynı zamanda dudaklara kalem/ruj öncesi harika bir baz oluşturur ve dudakları pürüzsüzleştirir. Rujun kalıcılığını ve performansını artırır. 9 farklı rengi vardır.

Her biri o kadar harika renklere sahip ki, biz favori renklerimizi seçmekte oldukça fazla zorlandık.

Ama elbette size yine de en çok beğeneceğinizi düşündüğümüz renkleri sıralamak isteriz.

•    Nude ve doğal tonlarda 01 numaralı  Bare – Nude rengi

•    Çekici ve seksi bir kırmızı renk isteyenler için 08 numaralı True Red - Klasik Kırmızı

•    Daha koyu ve iddialı bir renk tercih edenler için ise 11 numaralı Plum – Mürdüm rengi

Özellikle bahar ve yaz aylarına kısa bir zaman kalmışken bu zamanların o içimizi kıpır kıpır eden güzel enerjisini, bir makyajın en çarpıcı parçası olan dudaklarda da yansıtmanıza ve doğru seçimler yapabilmenize yardımcı olmak için yazdığımız bu yazımızla umarız ki sizlere ilham olmuşuzdur. 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ