Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GELİN MAKYAJININ OLMAZSA OLMAZ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Gelin Makyajı

GELİN MAKYAJININ OLMAZSA OLMAZ ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 10, 2020

Makyaj trendleri her sene gelin makyajlarındaki tercihleri de etkiliyor elbette. Hem de gelin makyajları artık eskiye göre çok daha özgür ve cesur. Lakin hala en çok tercih edilen gelin makyajı stili en doğal olandan yana.
Doğal gelin makyajı demek az ürün kullanmak değil, doğal duran ürünleri doğru şekilde uygulamak demektir. Gelin makyajında en dikkat edilmesi gereken nokta, duru olmasıdır.
Makyaj artistlerine sorduk, edindiğimiz bilgileri toparladık. Ve işte karşınızda gelin makyajının olmazsa olmaz ürünleri.
 

1) Kusursuz, doğal ve yüksek kapatıcılık: Nars All Day Luminous Weightless Fondöten
Gelin makyajında cildin pürüzsüz olması elbette en önemli nokta. İşte bu fondöten ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek cilde kusursuz ama çok doğal bir görünüm veriyor. Yüksek kapatıcılığına rağmen cilt üzerinde ağırlık yapmıyor. Çok hafif bir yapısı var. Cilde mat ama aydınlık bir görünüm veriyor. Kalıcılığı da çok uzun süreli.
Kısaca; gelin makyajı için gerekli 3 özellik bu fondötende var: Yüksek kapatıcılık, doğallık ve dayanıklılık.


Bu fondöteni yağlı ve karma ciltli gelinler tercih etmeli. Kuru ciltli gelin adayların Nars Sheer Glow fondöteni öneriyoruz.
Sheer Glow, cilde satenimsi parlaklık veren, kapatıcılığı ortadan yükseğe ayarlanabilir bir fondötendir.

2) Kapatıcı seçimi: Nars Soft Matte Complete Kapatıcı
Cildinizde izler, lekeler ve pürüzler varsa ve fondöten üzerine biraz takviye gerekiyorsa Nars Soft Matte Complete kapatıcıyı lokal olarak kapatılması gereken yerlerin üzerine uygulayabilirsiniz. Ciltteki en ciddi kusurları gizlemek için mükemmel bir kapatıcıdır.Göz çevresi için ise Nars Radiant Creamy kapatıcıyı kullanın. Bu kapatıcı, koyu halkaları ve morlukları çok iyi gizler. Cilt tonunu iyileştirir. Ayrıca aydınlatma etkisiyle göz altlarınızı daha aydınlık gösterir.

3) Ten makyajına kadifemsi son dokunuş: Nars Soft Velvet Transparan Toz Pudra
Bu ipeksi dokuya sahip transparan toz pudra, cilde porselen gibi bir görünüm vererek makyajı kusursuzlaştırır ve sabitler. Ciltteki gözeneklerin ve çizgilerin görünümünü azaltır. Cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.Transparan pudra ile son dokunuş, gelin makyajının olmazsa olmazıdır.


4)Yanaklar kendi kendine pembeleşmiş gibi: Nars Orgasm Allık
Dünyanın en çok satan allığı, ikonik Orgasm allık elbette gelin makyajlarının da vazgeçilmezi. Şeftali pembe rengiyle yanaklara taze, canlı ve sağlıklı bir renk verir. Ten, kendiliğinden doğal şekilde pembeleşmiş gibi görünür. Bir gelin allıktan daha fazla ne bekler ki?
 

5) Kritik nokta: Toprak tonlarda göz makyajı
Gelinlere en yakışan göz makyajı hiç şüphesiz ki toprak tonları. Her geline bu tonlarda makyaj çok yakışır, emin olun.
İçinde hafif bronzluğu olan Nars Matte Eyeshadow Blondie mat açık kahve far ile göz kapağına geniş şekilde gölge yapın ve kaş kemiğine doğru bunu yayın. Aynı şekilde göz altına da bu rengi geçin.
Nars Matte Eyeshadow Bengali koyu kahve mat far ile kirpik dibinden başlayarak gözlere derinlik verin. Alt kirpik kenarlarına da koyu kahveyi uygulayın. İki kahvenin arasındaki geçiş asla çizgi şeklinde görülmemeli. Yumuşak bir fırçayla (Nars Diffusing Brush #41) tüm gölgeyi birbirine karıştırın.
Şimdi kahve bir göz kalemi (Nars Mambo) ile gözün içini boyayın, bunu biraz kirpik dibine de yayın. Üste de aynısını yapın. Kalemi göz üstünde fırça ile dağıtın. Eyeliner çizgisi gibi kalmasın. Çok önemli; kalemi sadece makyajı koyulaştırmak için sürün.


6) Dramatik kirpikler: Nars Climax Maskara

Kısa ve sarı kirpiklerde bile en kısa kılı dahi kökten uca sararak kirpiklere öyle bir renk ve boyut kazandırıyor ki gözlerinize inanamazsınız. Türkan Şoray kirpikleri derler ya, öyle bir etkisi var maskaranın kirpikler üzerinde. Kesinlikle gelin makyajlarının vazgeçilmezi.

7) En güzel nude ruj: Nars Audacious Apoline Ruj
Gül kurusu rengiyle dudaklara nefis bir pembelik veren rujdur. ‘Yokmuş gibi ama var’ görünen dudaklar için... Orgasm allık ile mükemmel ikili oluyorlar. Klas, duru ve trend gelin makyajının son dokunuşu...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ