Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MÜKEMMEL GELİN MAKYAJI İÇİN UZMANLARDAN 3 TÜYO
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Gelin Makyajı

MÜKEMMEL GELİN MAKYAJI İÇİN UZMANLARDAN 3 TÜYO

  • Temmuz 12, 2020

Mükemmel gelin makyajı ne demek? Kimine göre en doğalı en güzel, kimine göre ise ‘ne kadar çok dikkat çekici o kadar iyi’ görüneni... Gördüğünüz gibi bu işin tam olarak kesin bir doğrusu yok. Ama şunu söyleyebiliriz ki gelin makyajında en dikkat edilmesi gereken nokta, duru ve abartıdan uzak olmasıdır. Zaten çoğu yeni nesil gelin de artık çok daha doğal ve sade. Yüzlerinde yok denecek kadar az makyaj ve renk tercih ediyorlar.

Aslında doğal gelin makyajı demek az ürün kullanmak değil, doğal duran ürünleri doğru şekilde uygulamak demektir.

Mükemmel gelin makyajının 3 püf noktasını işin uzmanlarından sizin için öğrendik.

mükemmel gelin makyaj tüyoları


1) “Göz makyajını hafif tutun”- Erkan Uluç

 

Kahverengi tonlarda bir far tüm gelin makyajlarının vazgeçilmezidir. Doğal, sıcak ve daima güzel görünür. Bunun için Nars’ın ikili farlarından Kalahari çok güzel bir seçim olur. Gölgeli bir makyaj için en uygunu da kahve tonlarıdır her zaman.

Yoğun renk vermeden sadece daha bütün bir görünüm elde etmek için göz altına da kirpik diplerine Nars Mambo göz kalemi sürüp Sigma E30 fırça ile çok yaymadan hafifçe dağıtın. Bu uygulama ile aynı zamanda smoky eye yani dumanlı göz makyajı etkisi de yaratmış olursunuz.

Unutmayın, gözler birbirine yakınsa kalemi göz uçlarında yoğunlaştırmalı veya gözleriniz birbirine uzaksa rengi göz pınarı tarafında yoğunlaştırıp, gözleri birbirine yakın hale getirebilirsiniz.

Sonrasında gözü yukarı çekmek yani gözleri çekik göstermek ve gözlere gölge vermek için göz ucundan göz çukuruna doğru Nars Bronzing Powder Laguna bronzlaştırıcı pudrasını çok hafif olacak şekilde uygulayın.

doğal gelin makyajı

 

2) “Doğal allık renklerini tercih edin” – Hamiyet Akpınar

 

Yanaklarınıza pembe veya şeftali rengi allık uygulayın. Nars Orgasm (şeftalimsi pembe), Dolce Vita (gül kurusu) veya Gina (şeftali) allık seçimi için en doğru tercihler olur. Yüze yumuşak ve taze bir görünüm verirler. Bu tür renkler yüzü daha canlı ve taze gösterir. Gelin makyajında bu görünüm kilit noktadır.


Beyaz tenliler

 

- Sarı alt tonlu beyaz bir tene sahipseniz sizin için en güzel allık seçimi yine sıcak tonlu olan şeftali rengi allıklar olacaktır. Bu renk bir allık ile göz makyajınızı ve rujunuzu da yine sıcak tonlarda (örneğin kahverengi - bej) tercih ederek makyajınızda genel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Öneri: Nars Sex Appeal (pastel şeftali)Nars Deep Throat (ışıltılı şeftali)Nars Luster (ışıltılı açık kayısı)

- Pembe cilt alt tonuna sahip olanlarda en güzel duracak allık rengi ise tabii ki pembe.


Öneri: Nars Super Orgasm (ışıltılı şeftalimsi pembe)Nars Sin (ışıltılı pembe)Nars New Order (lilamsı pembe)Nars Angelika (şeker pembe), Nars Gaiety (çok canlı pembe), Desire (canlı şeker pembe)


Buğday tenliler

 

Sarı alt tonlu bir buğday tene sahipseniz kırmızı-turuncu bir allık sizde muhteşem duracaktır! Bunun yanı sıra ten renginizden daha koyu bir bronzlaştırıcıyı da rahatlıkla allık olarak kullanmanız mümkün.

Öneri: Nars Exhibit A (kırmızı), Nars Orgasm (şeftalimsi pembe), Nars Torrid (Işıltılı mercan), Nars Taj Mahal (turuncu).
Pembe alt tonlu buğday tene sahipseniz gülkurusu/mürdüm/koyu pembe tonlarında allıklar sizde muhteşem duracaktır.

Öneri: Nars Seduction (açık mürdüm), Nars Dolce Vita (paslı gül kurusu).


Esmer tenliler

 

Esmer tenlilere çok koyu kahve tonları ve kiremit tonları olabilir. Dore ve altın tonları da çok yakışır.

Bu allıkları kullanın: Nars Dual-Intensity Blush Frenzy (kiremit/gold) ve Jubilation ( Gold - Fildişi)Nars Lovejoy (bronz gül)Nars Liberte (kahvemsi şeftali)Unlawful (amber pembe).

gelin makyajı tüyoları 

 

3) “Uzun süre dayanıklı kozmetikler kullanın” – Yasin Şefik

 

"Baz, baz, baz! Tabii ki makyajın ilk adımı baz. Nars Pore&Shine Control Primer gibi genişlemiş gözenekleri küçülten, mat ve mükemmel şekilde eşit dokulu bir cilt görünümü yaratan bir baz ile makyaja başlayın. Böylece makyajın dayanıklılığını da garantilemiş olursunuz. Baz, fondötenin kalıcılığını da arttırır.

Nars All Day Luminous Weightless gibi hem kusurları kapatan, cildi pürüzsüzleştiren ama doğal görüntüden asla ödün vermeyen incecik bir fondötenle makyaja devam edin. Bu şekilde cildiniz hem kusursuz hem de gerçekten doğal görünür.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ