Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GENÇ CİLTLER AKNEYE KARŞI NASIL TEDBİR ALABİLİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL

Cilt Bakım

GENÇ CİLTLER AKNEYE KARŞI NASIL TEDBİR ALABİLİR?

  • Ağustos 25, 2021

Özellikle genç ciltlerde akne sorunu ergenlik dönemi ile başlar. Bu dönemde oluşan akne ve sivilce ilerleyen dönemlerde ise maalesef ciltte iz, leke ve renk eşitsizliğine yol açar. 

Akne oluşumunun sebepleri hormonal ve beslenme alışkanlarına dayalı olsa da doğru cilt bakım ürünleri ile akne ve sivilce sorununu azaltabilir, hatta tamamen yok edebiliriz. 

Tabii ki her koşulda olduğu gibi burada da en önemli adım cilt temizliğidir. Cildimizi derinlemesine temizlememiz cilt sorunlarımızın önemli ölçüde azalmasına büyük katkı sağlayacaktır. 

Waso Gel-to-Oil Cleanser: Eşsiz yapısıyla hem makyajı hem cildi derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada temizleyici, cildin nem dengesini bozmadan ve cildi kurutmadan derinlemesine temizleme sağlar. İster silerek isterseniz de yıkayarak kullanılabilir.

Genç ve akne sorunu yaşayan ciltlerde doğru bilinen yanlışlardan en büyüğü ise nemlendirme adımıdır. ‘’Cildim zaten yağlı bir de nemlendirici sürmeme gerek yok’’ düşüncesi oldukça yanlıştır. Cilt yağlı dahi olsa cilt tipine uygun nemlendirici ile sabah ve akşam düzenli olarak cildi nemlendirmek gereklidir.

Waso Color Control Oil-Free Moisturizer: Cildi hem nemlendiren hem de SPF30 ile güneş ışınlarına karşı koruma altına alan bu gündüz nemlendiricisi,özellikle sivilce ve akne gibi sorunlar yaşayan cilt tipleri için çok idealdir. Tamamen yağsız (Oil-free) ve ciltte cildin kendi rengine adapte olarak renk eşitliği sağlar.

Bunların dışında ise sivilce ve akne sorunu maalesef sürekli olarak kendini tekrarlayan oluşumlardır. Bunun için sivilce iyileştirici ve yatıştırıcı özelliklere sahip olan, lokal olarak sorunlu bölge üzerine kullanılan ürünleri rutine eklemenin önemli faydaları vardır. 

Waso Calming Spot Treatment: Cilt üzerinde sorunlu bölgelere lokal olarak uygulayabileceğimiz bu ürün sivilce ve akne gibi kusurları azaltır ve oluşmasını önler. Sivilce etrafında oluşan cilt pürüzlülüğünü ve pul pul dökülmesini ve siyah nokta oluşumunu, gözeneklerin tıkanmasını önler.

Gençler yani özelikle Z kuşağı son dönemde gözlemlediğimiz kadarıyla trendlere de ayak uydurarak çok fazla makyaj ve makyajlı görünümden kaçınıyorlar. Ciltlerinde oluşan sivilce kaynaklı kızarıklıklar, onların da çok fazla canını sıkıyor. 

Waso Tinted Spot Treatment: Lokal olarak sivilce üzerine uygulanan ve renkli olan bu ürün sivilcelerin görünümünü yatıştırır, yenilerinin oluşmasını önler ve sorunlu bölgeyi kapatıp gizler. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ