Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ALTI MORLUKLARIYLA SAVAŞMAK İÇİN AKILLICA 18 FİKİR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
EYELASH CURLER
NARS
Kirpik Kıvırıcı Aparat
1.140,00 TL
GENTLE OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER
NARS
Yağsız Göz Makyaj Temizleyici
1.350,00 TL

Cilt Bakım

GÖZ ALTI MORLUKLARIYLA SAVAŞMAK İÇİN AKILLICA 18 FİKİR!

  • Temmuz 02, 2020

Göz altındaki koyu halkaların tek bir görevi vardır: Sizi yorgun, yaşlı ve kötü göstermek! Onlardan kurtulmak için can atıyorsanız bu 18 fikir çok işinize yarayabilir.

 

 

1) Daima güneş koruyucu kullanın. Gözlerinizin altındaki deri çok ince olduğundan çevresel olumsuzluklara çok açıktır. Bu bölge için özel olarak üretilmiş SPF’li kremlerle göz çevrenizi sürekli korumalısınız. Shiseido Sun Protection Eye Cream SPF25i 4 mevsim kullanabilirsiniz.

 

2) Retinollü göz çevresi ürünleri (maske, krem, vs.) kullanmaya özen gösterin. Retinol, güçlü bir onarıcıdır. Kolajen üretimini destekler, bu da göz çevresinin daha sağlıklı olmasını sağlar. Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, kırışıklıkları 15 dakikada yumuşatan retinollü göz maskesidir. Göz çevresindeki halkaları ve matlığı gidermek için cilde anında parlaklık verir. Ayrıca 24 saatlik nemlendirme etkisi ile cildi dolgunlaştırır.

 

3) Göz çevresi için olan makyaj temizleyicilerini kullanın. Bunlar daha nazik ve cildi yıpratmayan ürünlerdir. Hem makyajınızı temizler, hem de cildinizi nemlendirirler. Nars Gentle Oil Free Eye Makeup Remover, suya dayanıklı makyajı bile kolaylıkla çıkaran yağsız bir göz makyaj temizleyicisidir. Göz çevresini rahatlatmak için salatalık ve papatya özleri ile zenginleştirilmiştir. 

 

 

4) Göz çevresindeki morluklara özel üretilmiş kremler de bu bölgedeki sorunları gidermede hızlı ve çok etkili sonuç verir. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki koyu halkaları hedef alarak bu bölgeyi aydınlatan ve berrak görünüm veren bir kremdir. Gözlere gençlik dolu bakışlar kazandırır. Sonuçları çok kısa sürede farkedersiniz.

GÖZ KREMİNİN ETKİSİNİ NASIL ARTIRIRSINIZ? TIKLAYIN!
 

DERSİMİZ GÖZ ÇEVRESİ! GÖZ ÇEVRESİNE DAİR HER ŞEY! TIKLAYIN!
 

5) Aydınlatıcı özellikli ürünler kullanın. Günlük olarak göz çevresi bakımınız için böyle bir krem edinebilirsiniz. Bu ürünler göz çevrenizdeki koyulukların renginin açılmasını sağlar. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki koyu halkaları hedef alarak bu bölgeyi aydınlatır, nemlendirir ve berrak bir görünüm verir. Farkı kısa bir süre sonra görürsünüz.

Shiseido Glow Revival Eye Treatment da göz çevresindeki ışıltıya odaklanan bir kremdir. Göz çevresini 24 saat nemlendirir. Göz çevresini aydınlatır, koyu halkaları yok eder. 
 

GÖZLERİNİZİ KAMAŞTIRACAK YEPYENİ BİR SERİ: GLOW REVIVAL SERİSİ! TIKLAYIN!


GLOW REVIVAL EYE TREATMENT KREMİ NASIL KULLANACAKSINIZ? TIKLAYIN!
 

6) Eğer alerjiniz varsa, gözlerinizin altında şişlik, kızarıklık, koyuluk olabilir. Buna karşı ağızdan alınan antihistaminik bir ilaç kullanabilirsiniz. 

 

7) Makyaja başlamadan 10 dakika kadar önce göz alerjilerinde kullanılan damlalardan kullanabilirsiniz. Birer damla gözlerinize damlatın ve gözlerinizi kapatın, başınızın altına çift yastık alarak 10 dakikalık süreyi dinlenerek geçirin. Bu da oldukça etkili bir yöntemdir. 
 

GÖZ ALTI MORLUKLARIMI BİR TÜRLÜ KAPATAMIYORUM, NE YAPMAM LAZIM? TIKLAYIN!

 

8) Gözlerinizin altındaki mavimsi rengi ve kırmızı azaltmak için, doktorlar genellikle görünür kan damarlarını daraltıyorlar. Bunun için de yeni nesil lazer tedavileri var. Doktorunuzdan bu konuda bilgi alabilirsiniz. 

 

NEDEN EN FAZLA GÖZ ÇEVREMİZ KIRIŞIYOR? TIKLAYIN!
 

9) Gözlerinizin altındaki çukurluklar da gölgeye sebep olabilir. Buraları hyalüronik asit ile doldurtup gölgeleri yok edebilirsiniz. Doktorunuzdan bu konuda detaylı bilgi almalısınız. 

 

 

10) Kapatıcı kullanmak da her zaman iyi bir çözümdür. Stik şeklindeki krem kapatıcılar daha yoğundur, kalıcıdır ve halkaları çok iyi gizler. Shiseido’nun yeni çıkan Perfect Stick Concealer kapatıcısı ile göz çevrenizdeki tüm kusurları kapatırken göz çevrenizi aydınlatabilirsiniz.


AYDINLIK VEREN KAPATICILAR İLE GÖZ ALTI MORLUKLARINIZI SİLİN!
 

11) Maviye dönük koyu halkalarınız varsa şeftali tabanlı yani turuncu kapatıcıları tercih etmelisiniz. Bunlar koyu rengi çok iyi nötr yaparlar. Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette’in içindeki renk tonları ile sadece göz çevrenizi değil yüzünüzdeki renk bozukluklarını da kapatabilirsiniz. Makyaj artistlerinin kullandığı bu paleti siz de çok seveceksiniz.

KAPATICI NASIL KULLANILIR? DOĞRU RENK NASIL SEÇİLİR? TIKLAYIN!

 

12) Kapatıcıyı her zaman ince uygulamaya çalışın. Yoğun uygulanan kapatıcı çizgi ve kırışıklıklara dolarak onları daha da belirgin yapar. Bu da genel olarak göz çevrenizin kötü görünmesine sebep olur. Bunun için kapatıcı fırçası kullanabilirsiniz. Make Up For Ever Concealer Brush #176, klasik bir kapatıcı fırçaya göre daha geniş olduğundan, göz çevresinde uygulama yapmak için mükemmeldir. 

Çok ince, pürüzsüz ve doğal görünüm arzu ederseniz, Make Up For Ever Ultra HD Concealer kullanabilirsiniz. 4K teknolojisiyle üretilen bu kapatıcı, yüzde asla belli olmaz ve tüm kusurları eşsiz bir şekilde kapatır. Hem yüzde hem göz çevresinde kullanılabilir.


ULTRA HD KAPATICIYI KULLANMAK İÇİN 13 NEDEN! TIKLAYIN!
 

13) Kapatıcı uygularken gözünüzün iç köşelerini de unutmayın. Bu noktalara parmağınızla ufak dokunuşlarla uygulama yapabilirsiniz. Nars Radiant Creamy Concealer'da ışığı yayma teknolojisi vardır. Cilt kusurlarını anında gizleyip, ince çizgileri ve yorgunluk belirtilerini azaltır. Bu kapatıcıyı tüm göz çevrenize ve gözün iç-dış köşelerine kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Göz çevrenizi aydınlatır, parlak ve sağlıklı bir görünüm verir.


ÖDÜLLÜ MUHTEŞEM KAPATICI NARS RADIANT CREAMY CONCEALER! TIKLAYIN!
 

 

14) Gözlerin iç köşelerine beyaz göz kalemi sürün. Köşelerdeki açık renkli bu çizgiler bakışı aydınlatacak ve koyu halkaları odak noktası yapmayacaktır. Nars Larger Than Life Long Wear Eyeliner Santa Monica’yı kullanabilirsiniz.

 

15) Far olarak cildinizi aydınlık gösteren, hafif ışıltılı uçuk pembe, inci beyazı gibi açık renkleri tercih edebilirsiniz. Shiseido Shimmering Cream Eye Color PK302 uçuk pembe tonuyla herkese yakışan bir fardır. Aydınlık bir bitiş sağlar. 

 

16) Kirpik kıvırıcılar gözleri daha açık gösterdiğinden koyu halkaların görünüşünüzdeki olumsuz etkilerini de minimuma indirir. Gözleriniz ve kirpikleriniz çok güzelken kimse koyu halkaları görmez! Nars Eyelash Curler’ı denemediyseniz, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

 

17) Şeftali tonunda bir göz kalemini alt kirpik diplerinizde eyeliner gibi kullanın. Bu kalem koyu halkaları ve kızarıklıkları hafifletir. Nars Velvet Lip Liner Pencil Waimea’yı bu iş için kullanabilirsiniz mesela? Bej tabanlı şeftali rengiyle gözlerinizde istediğiniz etkiyi yakalayabilirsiniz. 

 

18) Far ve eyeliner’da mavi ve mor renklerden uzak durun. Bu renkler halkaları daha çok vurgular. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ